Az esküvői kiállításokon minden megtalálható egyetlen helyen, ami csak egy menyasszonyt érdekelhet. Láthatóak a legdivatosabb ruhák, a trendi dekorációk, a finom torták, a mutatós sütemények, a dizájnos meghívók, határ a csillagos ég. Persze nem csak ötleteket lehet meríteni egy-egy ilyen kiállítás alkalmával, hanem akár azonnal kedvezményes rendeléseket is lehet leadni, névjegykártyákat szerezhetünk. A szerelmesek szeretnék, ha az a bizonyos nagy nap tökéletesre sikerülne, így nem is véletlen, hogy az esküvői kiállítások töretlen népszerűségnek örvendenek az ország minden pontján, mindenki a legjobbat keresi mindenből. Lássuk hát idén hova érdemes ellátogatni a házasulandó pároknak pár remek tippért!

Budapesten évente több alkalommal is megrendezésre kerülnek különféle helyszíneken esküvői kiállítások, 2019-ben sem lesz ez másként. Első alkalommal január 26-27-én a Papp László Budapest Sportaréna lesz a helyszín. Több száz kiállító, rengeteg program, újdonság és hagyomány, avagy minden, ami számít egy helyen azok számára, akik semmiről sem szeretnének lemaradni. Az országos látogatottságú rendezvény remek lehetőséget kínál mind a jegyeseknek, mind a kiállítóknak.

Nyíregyházán sem nem maradnak ötletek nélkül azok, akik a nagy napra készülődnek, hiszen 2019-ben is lesz esküvői kiállítás a Kelet-Magyarország napilap szervezésében. Az Álompár nevet viselő kétnapos eseményre február első hétvégéjén kerül sor a Continental Arénában. A rendezvény szervezői egy egészen komplex, mindenre kiterjedő kiállítás ígérnek. A piac lehetőségei, a legújabb divat, a trendi kiegészítők, a sokszínű programok, a menyasszonyi ruhakölcsönzők kínálata, az esküvőszervezők legjobbjai épp úgy képviseltetik magukat, mint a fotósok és videósok, a cukrászdák, a virágosok és dekoratőrök vagy a nagy napra helyszínt kínáló szolgáltatók.

2019-ben első alkalommal kerül megrendezésre Velencén egy igazán sokrétű esküvői kiállítás, mely az I. Velencei Esküvőkorzó és Jegyesek Bálja nevet viseli. Mondhatni, hogy rendhagyó eseményről van szó, hiszen a szokásos programok, a tervezéshez elengedhetetlen szolgáltatások mellett előadásokat hallgathatnak a jegyesek. A téma a sikeres házasság, a családtervezés, de szó lesz a különféle családtámogatási rendszerekről, a gyermekvállalás fontosságáról is. Mindemellett interaktív workshopok is szórakoztatják majd a jelenlévőket. Érdekesség, hogy magyar dizájnerek ruhái vonalnak fel a korzón, így a hagyomány és a divat egyszerre jelenik meg a bemutatókon. Akik pedig máris kedvet kaptak egy kis mulatáshoz, azokat élő zenével és hajnalig tartó mulatsággal várják a Jegyesek bálján. Ez az esküvői kiállítás február 16-án várja az érdeklődőket.

Február 16-án egy másik remekbe szabott esküvői program is várja a jegyeseket, mégpedig a 7. Budakalászi Esküvői Kiállítás a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár termében. Igazán sikeres kiállításról van szó, hiszen idén már, mint ahogyan a rendezvény nevéből is kiderült, 7. alkalommal kerül megrendezésre az esemény. A szervezők gyakorlatias segítséget szeretnének nyújtani mindazoknak, akik 2019-ben kötnek házasságot, hiszen fő céljuk, hogy a térségben élőket és a közelben dolgozó szolgáltatókat összehozzák. A párok tippeket szerezhetnek, a szolgáltatóknak pedig alkalmuk nyílik arra, hogy megismertesség magukat a vendégekkel.

A debreceni Véda Esküvői Kiállítás 2019 egyik legjobban várt eseménye a jegyesek számára a városban, hiszen olyan rendezvényről van szó, melyet a nagy sikerre való tekintettel immáron 7. alkalommal szerveznek meg. Február 16-17-ét tehát jegyezzék meg azok, akik minden esküvővel kapcsolatos dolgot egy helyen szeretnének látni a legjobbaktól. A Debrecen Plazaban hatalmas kedvezményekkel várják a házasulandókat, így érdemes nem csak ötleteket vadászni, de lecsapni az akciókra is. A helyszínen menyasszonyi ruhaszalonok, vendéglők, helyszínek, meghívók, fotósok, zenekarok, vőfélyek és ceremóniamesterek közül válogathatnak az érdeklődők, de lesz virág, ékszer, smink, fodrász és minden egyéb, ami csak kellhet ahhoz, hogy az esküvő napja tökéletes legyen. Ez a sokoldalú esküvői kiállítás teljesen ingyenes.

Pompás esküvői programok várják az érdeklődőket 2019. február 17-én, Tatán a Pálma Rendezvényházban. A szervezők igazi varázst ígérnek a látogatók számára. Lesz minden, ami számít, így például színvonalas programokat tekinthetnek meg a látogatók, azok sem fognak unatkozni, akik épp csak a barátnőjüket kísérik el. Exkluzív divatbemutatón választhatják ki a fiatalok, hogy milyen ruhát szeretnének, új stílusokat, szabásokat ismerhetnek meg, a fehér számtalan árnyalata vonul fel. Természetesen kiállítókból sem lesz hiány, a szakma jeles képviselői jelennek meg, a legkülönlegesebb menüket kóstolhatják végig a párok. Mindezek mellett értékes nyereményekre is szert tehetnek azok, akik meglátogatták az esküvői kiállítást. Hab a tortán, hogy a belépés teljesen ingyenes.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!