Nehéz pontosan meghatározni egy ceremóniamester munkáját, hiszen ebbe nagyon sok minden beletartozik. Röviden, ő egy olyan esküvői szakember, aki az esküvőt szakmailag levezet és lekommunikál, az ő nem hagyományos jellegű stílusában. Tehát, még rövidebben a tanácsadás, az esküvőre való felkészülés, a teljes forgatókönyv megírása és lebonyolítása az esküvő napján. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb kecskeméti ceremóniamestereket.

 

Juhász Nándor

Juhász Nándor, rendezvény szervezői diplomával és több éves szakmai tapasztalattal ceremónia mesterként segíti az esküvők sikerességét. A ceremóniamester már a felkéréstől kezdve dolgozik azon, hogy a párnak minden tökéletes legyen.  Levezeti az előkészületi munkákat, az elvégzendő feladatokat a kezében tartja, a döntési helyzetben szakszerű tanácsokat biztosít. Fontos, hogy a ceremóniamester általában nem főszereplő, hanem olyan segítő, aki ha kell, irányít, ha kell, szónokol, ha kell, felszolgál. A jó ceremóniamester megkönnyíti mindenki munkáját, így keressék bizalommal!

 

http://www.ceremonianandi.hu/

Urbán Attila

14 éves kora óta koordinál rendszeresen esküvőket eleinte vőfélyként, majd az igények változását követően ceremónia mesterként. Legmagasabb polgári végzettsége gazdasági mérnök, így tudja, a logisztika az időbeosztás és a folyamatok optimalizálására az élet számos területén elengedhetetlen. Folyamatosan kapcsolatot tart veletek és a vendégeket megfelelően tájékoztatja, instruálja, ezzel is megalapozva, hogy feszengés és felesleges aggódás nélkül tudjátok élvezni a saját esküvőtöket.

http://urbanattila-ceremoniamester.hu/

 

Mészáros István

Ha az esküvőtökön fontos a felejthetetlen hangulat, a gördülékenység, a rugalmasság, a letisztultság és az elegancia, akkor nyugodt szívvel keressék Mészáros Istvánt. A közös tervezés során megbeszélik elképzeléseiket, és összeállítják a nagy nap forgatókönyvét, azért, hogy az esküvő olyan legyen, mint amilyet a jegyes pár elképzelt magának, miközben úgy koordinálja az eseményeket-akár angolul is- hogy minden a legtökéletesebben sikerüljön.

http://meszaros_istvan.lakodalomba.hu/

 

Szilágyi József Attila

A házasságkötés minden bizonnyal az egyik legszebb családi ünnep. Egy jó vőfély segíthet a legszebb nap emlékezetessé tételében. És hogy mindez gördülékenyen és szervezetten történjen meg, szükséges a kapcsolat megteremtése a zenekarral, fotóssal, videóssal, pincérekkel, szakáccsal, és nem utolsó sorban az ifjú párral. Ezért mindig szem előtt van, hogy bármilyen kérésre segítséget tudjon nyújtani. A ceremónia előtt személyesen találkozik az ifjú párral és egy forgatókönyvbe rögzítjük a nap menetét. Természetesen igény szerinti változások lehetnek. Fontos, hogy az ifjú pár eldöntse, hogy hagyományos vagy modern esküvőt szeretne, esetleg a kettőnek keverékét. Mint vőfély szeretné, ha az ifjú pár és a násznép jól érezné magát és még évek múltán is örömmel emlékezzen erre a szép napra.

                                  http://szilagyi_jozsef_attila.lakodalomba.hu/

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!