Természetes, hogy az örömanyák esküvői viseletének kiválasztásakor a kényelem is fontos szempont, ugyanakkor igenis találhatunk olyan elegáns, trendi alkalmi ruhát, amely nem csak szép, de komfortos is!

A legújabb trendek egyre merészebb stílust diktálnak az édesanyáknak is, bátran játszhatunk a színekkel, formákkal, ma már egyáltalán nem kötelező a kalap és a kosztüm sem – az egyetlen szabály:

 figyeljünk az összhangra!

Tudjuk, hogy nemcsak az ifjú pár számára fontos az esküvő napja, hanem az örömszülőknek is.

Talán a szülők még jobban várják ezt a nagy napot, az izgalom bennük talán jóval harsányabb, mint a fiatalokban.

Büszkék és boldogok, hogy a szemük fénye megházasodik. Éppen ezért fontos nekik is, hogy miben kísérik oltár elé gyermeküket, már amennyiben a szülők kísérik oltár elé gyermeküket. Különlegesen elegáns angol selyem shantung, zsorzsett, taft és muszlin örömanya ruha.

Az egyedi és különleges örömanya ruhát persze máshová is felveheted. Például keresztelőre, vagy ovis ballagásra. Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen még csak a „nagy nap” előtt állunk ruhaügyben. 

Biztos van már ötletetek örömanyák, hogy milyen stílust szeretnétek képviselni, Elegáns, kosztümös, lenge, lezser, laza, vagy extravagáns. Ha az elegáns mellett teszitek le a voksotokat, az csak jó választás lehet, hiszen egy esküvőről van szó. 

A nadrág kosztüm is nagyon elegáns megoldás lehet, ám ha szeretnéd megmutatni csinos lábaidat, akkor bátran viselhetsz térdig érő, szoknyás fazont is.

A komplé, vagyis az azonos anyagú ruha-blézer együttes szintén nőies viselet.

Rengeteg kombinációval találkozhatunk, a színek terén viszont kerüljük a pirosat és a fehéret, mert azok a menyasszony színei, valamint a feketét sem ajánlatos, hiszen az a gyász színe. És még mielőtt megijednél a képek láttán, hogy „jajj nem vagyok én ilyen modellalkat”: ha csípő vagy combtájékon súlytöbblettel rendelkezel, akkor egy hosszított blézer lehet a legideálisabb számodra.

Elegáns örömanya kosztüm, pasztell rózsaszínnel. Ha szép, vékony és hosszú lábakkal rendelkezel, akkor egy ilyen combközépig érő szoknya sosem rossz választás.

Kitünő választás lehet.

Egyenes vonalú, ujjatlan ruha, rádolgozott muszlin felsőrésszel.

Ezzel nem lehet melléfogni: az örömanya kosztümben biztosan elegáns, csinos és nőies lesz az esküvőn, valamint megvan az a praktikus tulajdonsága is, hogy hőérzettől függően a kabátka le-és felvehető.

És a szoknya nőiesebb választásra vall, a nadrágkosztüm ugyanis nem kifejezettem való esküvőre, inkább munkahelyi viseletnek számít.

 Ha az örömanya nem szeretné megmutatni a lábait, akkor válasszon inkább hosszú szoknyát, amely előnyösen karcsúsít is, viszont nagyon alacsonyaknak nem ajánlott!

Ebben az esetben a szoknya készülhet egy vékony muszlin vagy selyem anyagból, hogy könnyedebb legyen az összhatása a zakóval.

Na és a mintája, egyszerűen fergeteges!

Erőteljes vidám színek, még őszi és tavaszi esküvőre is ajánlatos ez a viselet.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!