Az esküvő az egyik legfontosabb nap az életünkben, ugyanis egybe kelünk azzal az emberrel, akit a világon legjobban szeretünk. És természetes, ha azt szeretnénk, hogy ez a nap tökéletes legyen, ennek fényében az esküvőt minimum egy évig szervezzük. Ám nagyon sűrűn előfordul az, hogy elsiklik a tekintetünk olyan alapvető dolgokon, mint, hogy cipő.  Ugyanis ha belegondolunk, az esküvő nagyságához képest a cipő…nagyon aprócska, ám annál nagyobb szerepet játszik ezen a csodás napon.

Hogy miért?

Erre nagyon egyszerű a válasz. Mert ez lesz rajtad amikor az utolsó simításokat végzik a ruhádon, amikor elindulsz, amikor kiszállsz az autóból, amikor végig sétálsz az oltár elé, ebben fognak téged fotózni, ebben fogsz beszélgetni a vendégekkel, szóval szinte majdnem egésznap ez lesz rajtad, tehát érdemes nagyon átgondolni milyen cipőt választasz erre a napra. Hiszen lehet, hogy csodaszép, de mi van ha egy lépést sem bírsz benne megtenni úgy, hogy ne ess el…az pedig gondoljunk csak bele, roppant kellemetlen a saját esküvődön. Vagy ha egy számmal kisebbet veszel, mert neked az a fazon tetszik, de nincs belőle nagyobb. Hidd el, az esküvődön nem akarsz majd azon filózni egész végig, hogy mennyivel jobb lett volna ha nem ezt veszed meg, hanem az egyel kényelmesebbet.

Szóval rengeteg szempont van, amit figyelembe kell venni, ha esküvőre nézel magadnak cipőt.

Első szabály:

Nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a válogatást. Szerintem veled is megtörtént már az, hogy utolsó pillanatra hagytál egy számla befizetését, és már borzasztóan késésben voltál, mert a munkádból sem engedtek el időben de ma van az utolsó napja a határidőnek. Ismerős ugye? Na ez az amit el kell kerülni egy esküvőn, ugyanis mindenhogy káosz lesz, ne tetőzd ezzel.

Második szabály:

Ha már nézegeted egy ideje a cipőket akkor fontos, hogy fel is próbáld őket. Persze, ki az, aki nem próbálja fel az esküvői cipőjét?! Hát vannak ilyen emberek. De olyan is van, aki hiába próbálja fel, a boltban még tökéletes volt, ám azonban a felvett harisnyával már szorította a lábát. Tehát minden körülmény között fel kell próbálni a cipőt, és lehetőleg több időt eltölteni benne, mint ami nem ciki egy boltban. Ez a te napod, és csakis olyan cipőt vásárolj meg, ami tuti, hogy minden strapát kibír, és minden helyzetben jó lesz a lábadra.

Harmadik szabály:

A kényelem. Ugyanis hiába csinos egy cipő, és hiába pont jó, ha egy lépést nem vagy benne képes megtenni, nem az lesz a te választásod. Figyelem előtt kell tartanod, hogy fél napot biztos, hogy abban a cipőben fogsz eltölteni. És nem, itt nem működik az az elv, hogy „áh ezt a kis időt kibírom, nem para…” de para lesz. Hidd el.

Negyedik szabály:

Harmonizáljon a ruháddal. Nincs is rosszabb látvány attól, ha egy esküvői ruha teljesen elüt a cipőtől. Akár színben, akár fazonban vagy akár díszítésben. Rajtad mindennek harmonizálnia kell a másikkal. A fejdísznek, a fátyolnak, a ruhának, a csokrodnak a cipődnek, de még a harisnyádnak is. A képeken azt szeretnénk, ha minden tökéletes lenne nem?

Ha figyelembe vesszük ezeket a szempontokat, akkor biztosan megtaláljuk a tökéletes lábbelinket a nagy napra, és hamupipőkeként vonulhatunk bennük addig ameddig csak szeretnénk!

Segítségül összegyűjtöttünk pár olyan weboldalt, ahol nagy eséllyel mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lábbelit:

G. Westerleigh

https://gwesterleigh.com/hu/

A G.Westerleigh menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. A luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipők fehér és ekrü színekben elérhetőek, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek.

Menő Manó Esküvői Cipő

http://menomanoeskuvoicipo.hu/index.php

A Menő Manó Esküvői Cipőbolt 1995 óta várja a kedves házasulandókat, széles árukészlettel és megfizethető, korrekt árakkal. Az üzlet kínálatában épp úgy megtalálhatóak az olcsóbb, de mutatós lengyel és távol keleti menyasszonyi és alkalmi cipők, mint az igényes anyagokból kézi megmunkálással készült, exkluzív selyemszatén esküvői cipők és magyar bőr tánccipők.

A menyasszonyi ruha és cipő trendek az évek során rengeteget változtak (a fehér és ekrü ill. törtfehér szín monopóliumát leszámítva), de egy elvárás örök érvényű maradt: 
A menyasszonyi cipő nagyon kényelmes legyen!

E fontos szempont figyelembe vételével szeretnénk segítséget nyújtani a menyasszonyoknak, vőlegényeknek, koszorús lányoknak és örömanyáknak, hogy mindenki megtalálhassa a ruhájához és lábfejformájához legjobban illő, kényelmes és gyönyörű cipőt.

Elegant Studió

http://www.eskuvoiciposzalon.hu/

Cégünk 12 éves fennállása óta forgalmaz esküvői és alkalmi cipőket. Webáruházunkban és üzletünkben egyaránt  prémium minőségű, valódi bőrből készített lábbeliket kínálunk.

Választékunk mindig naprakészen igazodik az aktuális trendekhez. Minden lábbelink párnázott talpbéléssel, kényelmes belső kialakítással rendelkezik, így Vásárlóinknak nem kell kompromisszumot kötniük, kényelem vagy divat választással.

Cathy Esküvői Cipő

https://www.cathyeskuvoicipo.hu/

Álom esküvőre álom szép és kényelmes cipőt kínálunk !

CATHY esküvői cipő üzlet 20 éve foglalkozik cipő kiskereskedelemmel, Budapest legforgalmasabb helyén a Teréz körút 40 szám alatt. Hétköznapi cipők mellett esküvői, menyecske és alkalmi cipőket kínál. Cégünk több világszínvonalú márkát sorakoztat fel a weboldalon és az üzletben: Tamaris, Westerleigh, Rose Scent és nem utolsó sorban Cathy saját márkánkat.

Cathy márkájú cipők egyedi tervezés alapján, puha napabőrből (kívül-belül) és légpárnás talpbéléssel készülnek. Előnyük, hogy nemcsak az esküvő napján hordhatók, hanem az esküvő után is egyedi alkalomra, méltó kiegészítője elegáns öltözéknek. Letisztult formája, szín világa, komfort érzete népszerű a vásárlók körében. Ár-érték aránya kedvező.  Menyasszonyi cipők többféle színben kaphatók: fehér, ivory,  gyönGYházfényű, puderszínű. Anyaguk: szaténcipők és bőrcipők. Sarokmagasságuk 1cm. 3cm. 5cm. 6cm. 8cm. és 11cm amely platform talppal készülnek.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!