Új esküvő magazin hírek

Kezdőlap » Esküvői dekoráció » Esküvői dekoráció ötletek

Esküvői dekoráció ötletek

Bár a díszítés nem tűnik ördöngösségnek, egy esküvő általában mégis attól lesz igazán szép és látványos, ha tapasztalt, profi csapat készíti a dekorációt.

Óriási lufi lámpás

Igazán különleges látvány az éjszakában repülő tucatnyi világító gömb. Egyesével kikötve egész éjen át látványos dekoráció, felengedve, röptetve különleges esemény lehet bármely esküvő, party, céges rendezvény, megemlékezés, összejövetel, vagy minden más buli alkalmával. Ha nem akarsz ásítozó arcokat látni, és szórakoztatni szeretnéd a vendégeket a dekorációval, akkor ezzel garantáltan nem lőttök bakot. Ilyen látvánnyal még nem sokan találkoztak!

Különleges dekorációs elem ez a lufi lámpás, ami mindig a hangulathoz illő színben világít. A nagy fényerejű, 10 LED-es világítás belülről világítja meg a léggömböt, így az egész lufi anyagában irizál, mint egy hatalmas, 90 cm-es égő. A hozzá tartozó távirányítóval tetszés szerint változtatható a színe, vagy akár pulzáló, színváltó üzemmód is kapcsolható.

Bármely buli helyszínének igazi hangulatot és különleges látványt kölcsönöznek ezek az óriási, világító gömbök!

Hatalmas előnye, hogy nem kell a konnektorba bedugni, így vezetékek nélkül bárhova egyszerűen felhelyezhető, belső elemmel működik akár 10 órán át. A nagy fényerő a hatalmas gömbfelületen egységesen oszlik el, egyedülálló alkalmi hangulatvilágítás.

lufi_menyasszony_volegeny.jpg
Ha már a lufiknál tartunk…léggömb menyasszony és vőlegény

Amikor megérkeznek a vendégek, állhatnak a bejáratnál, különleges fogadtatást biztosítva, majd bemehetnek egy látványos helyre – pl. színpadra, vagy a zenészek mellé. Persze éjszaka már a táncparketten a helyük, kicsit felváltva az igazi arát a menyasszonytáncban 🙂

Virágoskert az asztalra

Mit szóltok ehhez a virágoskert dekorációhoz? Ha az asztalra kerül a virágoskert, kevesebb hely juthat az evőeszközöknek, tányéroknak, na és hova kerül a fogás? A hölgyek nem tudják hová tenni táskájukat. Mielőtt belevágnánk egy ilyen dekorációba, át kell értékelnünk, hogy valóban jó ötlet-e. Látványnak valóban látványos, de vajon praktikus is? Ha tavasszal esküszünk, akkor még poénos is lehet, 1-2 hímzett tojással és nyuszival karöltve.

Szeretnél egyedi dekorációt az esküvődre, de nem akarsz sokat költeni rá? A következő néhány tipp remek ötletforrás esküvői dekorációhoz.

Lampionok
5.jpg

A lampionok egy pár éve futottak be a divatba, különféle rendezvények „must have” díszítő-, valamint hangulatelemeként, különösen esküvőkön találkozhatunk megannyi szépséges lampionnal. Nem hiányozhatnak a szabadtéri esküvőkről sem ezek a bohókás dekor kellékek. Ráadásul nagyon hangulatosak.

3.jpg

Ha spórolni akarsz, megoldhatod 1-2 kreatív trükkel a tökéletes gyertyatartó kérdését. Borospohár fejjel lefelé, a talpára pedig helyezd rá a gyertyákat. Így helyet is megspórolhatunk. A klasszikus virág díszítés itt is feldobhatja

eskuvoi_lufi8.jpg
Esküvői luficsokor

Az esküvői fotókat feldobja 1-1 esküvői luficsokor. Ez lehet szív alakú, de lehet a hagyományos gömb forma is.

Ültetőkártyák csipkével díszítve

Feldobhatjátok ültető kártyákat egy finom kis csipke anyag hozzájárulásával, különösen, ha Vintage tematikájú esküvőt szerveztek. Egyszerű, mégis nagyszerű!

romantikus_szekszoknya.jpg
Fátyol székszoknya

A szék díszítése kipipálva. Egyszerűen megoldható egy fátyollal, és ha még belefér, díszíthető 1-1 virágszállal, Vintage tematikájú esküvőhöz tökéletes párosítás a fátyol és virág társításával.

Fakeret- ismét egy filléres megoldás, ráadásul a vendégek kedvence lesz. Mindenki itt fog fotózkodni, és nem kell majd azon aggódni, hogy vajon jól érezték-e magukat a vendégeitek.

Ha tetszettt a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!