Bár a díszítés nem tűnik ördöngösségnek, egy esküvő általában mégis attól lesz igazán szép és látványos, ha tapasztalt, profi csapat készíti a dekorációt.

Óriási lufi lámpás

Igazán különleges látvány az éjszakában repülő tucatnyi világító gömb. Egyesével kikötve egész éjen át látványos dekoráció, felengedve, röptetve különleges esemény lehet bármely esküvő, party, céges rendezvény, megemlékezés, összejövetel, vagy minden más buli alkalmával. 

 Ha nem akarsz ásítozó arcokat látni, és szórakoztatni szeretnéd a vendégeket a dekorációval, akkor ezzel garantáltan nem lőttök bakot. Ilyen látvánnyal még nem sokan találkoztak!

Hatalmas előnye, hogy nem kell a konnektorba bedugni, így vezetékek nélkül bárhova egyszerűen felhelyezhető, belső elemmel működik akár 10 órán át. A nagy fényerő a hatalmas gömbfelületen egységesen oszlik el, egyedülálló alkalmi hangulatvilágítás.

Virágoskert az asztalra

Mit szóltok ehhez a virágoskert dekorációhoz? Ha az asztalra kerül a virágoskert, kevesebb hely juthat az evőeszközöknek, tányéroknak, na és hova kerül a fogás? A hölgyek nem tudják hová tenni táskájukat. 

Mielőtt belevágnánk egy ilyen dekorációba, át kell értékelnünk, hogy valóban jó ötlet-e. Látványnak valóban látványos, de vajon praktikus is? Ha tavasszal esküszünk, akkor még poénos is lehet, 1-2 hímzett tojással és nyuszival karöltve.

 

 

Fátyol székszoknya

A szék díszítése kipipálva.

Egyszerűen megoldható egy fátyollal, és ha még belefér, díszíthető 1-1 virágszállal, Vintage tematikájú esküvőhöz tökéletes párosítás a fátyol és virág társításával.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!