Minden nő életében hatalmas mérföldkőnek számít az esküvője, hiszen rengetegen kislány korunk óta erről álmodozunk. Amikor végre megkezdődik a szervezés, akkor minden ezzel kapcsolatos téma, hatalmas segítség.

Az esküvői kiállítások rendkívül népszerűek világszerte, így természetesen kis hazánkban is. Rengeteg helyszínen kerül megrendezésre, és mindig mindenhol eléri a valódi célját, a párok segítését, a szolgáltatók felkeresését, az inspirációt. Székesfehérváron sincs ez másképp, és nem is akármilyen eseménynek ad otthont a város.

Ha a párok sikeresen kitűzték már a dátumot, azonnal kezdődhet is a szervezés!

Székesfehérváron, a legjobb helyen jár mindenki, aki igényes esküvőt szeretne. A kiállításon a térség legjobb esküvői szolgáltatói vár mindenkit felsorakoztatva a legújabb trendeket, a legjobb ötleteket, az újdonságokat.

Céljuk, hogy az esküvő mindenki életének legnagyobb bulija legyen, hogy semmin se kelljen aggódni és felhőtlenül élvezhesse az ifjú pár a nagy napot. Ehhez pedig az kell, hogy megbízható, profi szolgáltatókat találjon mindenki, ami a kiállításon természetesen lehetséges.

Egy helyszínen megtalálhatóak az esküvői szakma kiváló és elismert képviselőit, akik évek-évtizedek óta sikeresen elégítik ki az ifjú párok igényeit, valósítják meg ötleteiket és teszik felejthetetlen emlékké közös életük kezdetének napját.

A kiállítás megkönnyíti a dolgokat és a szervezést azzal, hogy itt egy nap alatt, több mint 50 szolgáltatóval ismerkedhet meg minden résztvevő. A házasodni vágyóknak csak annyi a dolguk, hogy rászánják ezt a napot. Nagyon fontos, hogy bátran és aktívan érdeklődjön, beszélgessen, ötleteljen, kóstoljon, próbáljon, foglaljon mindenki.

A szolgáltatók közül a lehető legjobbak vannak jelen, köztük például B Dóra Irén Photography,Krisztina virágüzlet, Ruhavár Varróműhely, Juhász Tímea Studio, Gloriosa Menyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon, Wonderful Weddings Oltári Esküvők, Színek és stílusok harmóniában – Szakter Éva Stílustanácsadó, ZAANA Kézműves Torta Műhely, Méz Köszönetajándék.

Mindenképp érdemes meglátogatni az eseményt, hiszen lehetőséget kapsz arra is, hogy azoknál a szolgáltatóknál, akiknél különösen fontos a személyiség és a szimpátia, két perc alatt meg tudsz győződni arról, hogy számodra ő az ideális szolgáltató. Nem utolsó sorban, ha jól szeretné érezni magát az esküvőre készülő pár, megtekinthetik a legújabb kollekciókat felvonultató divatbemutatókat.

Az esküvői coach-tól kezdve, a fánkfalon keresztül, a selfie robotokon át az örömanya ruháig minden megtalálható lesz a kiállításon. Természetesen a klasszikus értelemben vett esküvői szolgáltatók is kilátogatnak. Megtalálható lesz még dekoratőr, cukrász, meghívós, ceremóniamester, esküvőszervező, tánctanár, zenekar, DJ, bútorok bérlésével foglalkozó cégek, köszönőajándékok.

Fontos információ lehet, hogy ha egy pár eldöntötte, hogy összeházasodnak, és megállapodtak az időpontot illetően is, akkor az már egy jó kiindulási alap ehhez a kérdéshez. Ha valaki például 1,5-2 évvel későbbre tűzi ki az időpontot, akkor akár ki lehet látogatni kétszer is – egyszer ötletezni, egyszer pedig konkrét igényekkel. Meghatározó lehet az időtartamon túl az is, hogy milyen időszakra esik a pár esküvője. Ha főszezonban gondolkodnak, ami azt jelenti tehát, hogy május elejétől szeptember közepéig , és ezen belül is szombatra tűznék ki az esküvőt, akkor hamarabb kell elkezdeni gondolkodni. Ha főszezonban, de pénteken, vagy főszezonon kívüli időpontban tartanák az esküvőt, akkor viszont nem kell annyira kapkodni.

Ha valaki határozottan készül az esküvőjére, akkor már a rendezvény előtt kaphat egy pontos képet a kiállítókról, hiszen a honlapon már minden ezzel kapcsolatos információ megtalálható. Ilyenkor akár célirányosan is meg lehet keresni a konkrét szolgáltatót. Ha valaki viszont csak kíváncsiságból látogat ki, és ötleteket szeretne gyűjteni, akkor azt tanácsolom, hogy bújjon bele egy kényelmes cipőbe, és sétálja végig az egész kiállítást, mert bárhol találhat izgalmas dolgokat.

És, hogy miért jó kijönni az esküvő-kiállításra?

Nemcsak azért, mert válaszokat kaphatsz a kérdéseidre, hanem azért is, mert olyan kérdések merülhetnek fel, amire nem is gondoltál. Vannak olyan szolgáltatások, amelyre ott helyben azonnal lehet adni egy kalkulációt, és vannak olyanok is, amelyek egy kis felkészülést igényelnek.

Nagy igazság egyénként az, hogy egy esküvőt fizikailag meg lehet szervezni két hét alatt is, a döntő tényező mindig az, hogy mikorra esik majd az időpont. Minden pár ennek tudatában vegye kellő komolysággal a szolgáltatók felkeresését, hiszen rendkívül hamar betelik a hely a legprofibbaknál.

Ha nem vagy biztos benne, hogy érdemes ellátogatni, akkor vedd figyelembe azt is, hogy lehetőséged van szinte minden kérdésedre azonnal választ kapni, hiszen itt jelen van az adott cég értékesítője, akitől személyesen is van lehetőséged árajánlatot kérni. Mindez sokkal gyorsabbá teszi a szervezési feladatok lebonyolítását.

   Mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen rendkívül érdekes, hasznos, és persze inspiráló program egyben.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!