Amikor két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét és a házasság szent kötelékére lép, elkezdi tervezni az azt követő esküvőt, lakodalmat. Figyelembe kell venni, hogy az esküvő előtt állók életében az egyik legfontosabb nap közeledik, amit mindenki szeretne hogy tökéletesen sikerüljön. Az igényeket figyelembe véve több fontossági szempontot is sorra vehetünk, de mindenképpen az elsők között említendő az este egyik kulcseleme a megfelelő esküvői zenekar, partyzenekar kiválasztása.

Esküvői zenekarként a legfontosabb feladat a nagy nap előtt álló ifjú pár és a násznép igényeinek kielégítése, ezért az este zenei repertoárja és az egyes zenei blokkok sosem egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak.

MELODIES PARTYZENEKAR

Partyzenekar az esküvőn mindig törekszik olyan zenéket játszani, amiben a legtöbb vendég megtalálja a hozzá közel álló melódiát.

A Melodies Partyzenekar tagjai több éves tapasztalat alapján nyújtanak minőségi, színvonalas zenei szolgáltatást esküvői zenekar, partyzenekar vagy háttérzeneként. A zenekar kulturált megjelenése, kitűnő hangzása, fiatalos lendülete, zene szeretete és az egész estét betöltő tánczenei műsora garantálja a hangulatot az estéhez. Zenekarunk kitűnő választás igényes esküvőre, magán és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, utcabálra, középiskolai, egyetemi és főiskolás rendezvényre, szalagavatóra.

A ZENEKAR 4 ÉS 5 FŐS FELÁLLÁSBAN IS RENDELHETŐ!

A Melodies Partyzenekar folyamatosan bővülő repertoárja minden esetben az esküvő, lakodalom, buli vagy céges rendezvény jellegéhez, hangulatához és az egyéni igényekhez igazodik. Party Zenekarunk repertoárja széles körben tartalmazza az elmúlt 50 év és napjaink legnagyobb magyar és nemzetközi slágereit.

A zenei műsor számos stílust ölel át, köztük a teljesség igénye nélkül a disco, latin, pop, rock & roll, twist, rockabilly, rock, country, örökzöld, valamint a külföldi és magyar táncdalfesztiválok legnagyobb slágereit.

A zenei műsorukba igény szerint beépíthető – 1,5-2 órás terjedelemben – az esküvőkön elmaradhatatlan mulatós (cigányzene, csárdás, lakodalmas) zenei blokk.

A Melodies Partyzenekar nagy hangsúlyt fektet a tagok zenei tehetségére, az egyedi énekhangokra és kiválóan egyesíti a keresett és egyre inkább elvárt színvonalú partyzenekar stílust.

Vento Lento Partyzenekar

A Vento Lento party zenekar profi zenészekből jött létre. Céluk a kisebb rendezvényektől, a nagyobb magán- és céges rendezvényeken át minőségi zenével szórakoztatni a jelenlévő vendégeit. Legyen az esküvő, szülinap, céges rendezvény, falunap, bál.

Zenekaruk egy országosan elismert és rendszeresen játszó zenekar. Tagjaik képzett zenészek, hivatásuk a profi zenélés. Esküvői Zenekar felállásban országosan elérhetők. Hatalmas repertoáruknak köszönhetően minden korosztály számára biztosítják a minőségi és felejthetetlen szórakozást. Tudják, hogy a rendezvények hangulatát a Party Zenekar irányítja, ezért az első daltól kezdve együtt “buliznak”  a résztvevőkkel. Hitvallásuk szerint a jó zenekar akkor tart szünetet, amikor a társaság igényli, tehát nem a buli kellős közepén. Náluk nincsenek előre beállított 45 perces zenei blokkok, minden megrendelést egyedileg kezelnek.

Teljes Hang- és Fénytechnikával rendelkeznek és minden esetben gondoskodnak a lehető legjobb hangzásról, ami azt jelenti hogy a fellelhető legprofibb berendezésekkel dolgoznak és munkájukat hangmérnöki tudással támogatják. 

A zenekar komplett esküvői zenei szolgáltatást biztosít a ceremónia hangosításától kezdve a reggelig tartó buli megvalósításáig:
 • Vacsora alatti háttérzene
 • Esküvői nyitótánc zenéje
 • Buli a legnagyobb slágerekkel
 • Torta felvágása közben zenei aláfestés
 • Menyasszonytánc, menyecsketánc lebonyolítása
 • Buli hajnalig
 • Polgári szertartás zenei hangosítása
 • Anyakönyvvezető beszédének hangosítása
 • Esküvői szertartás beszédének írása
 • Egyedi zenei lista létrehozása
 • Szertartás zenéjének megvágása
 • Fényképezés alatt háttérzene biztosítása
A’la Carte Showband

A party zenekar és esküvői zenekar országszerte és külföldön is keresett, a médiában mára nagy gyakorisággal megjelenő (Rtl klub,Juventus és Sláger Rádió, Neo Fm, Muzsika TV, Sztárlimonádé Bulvárlap, stb..) népszerű Showband & Partyzenekar kiemelkedően széles magyar és nemzetközi repertoárral, az igényes céges partyk, esküvők és rendezvények, fesztiválok partyzenekara és fellépője.

Az A’la Carte Showband & Partyzenekar , esküvői zenekar azok számára szerencsés választás, akik a fiatalosan lendületes, minőségi produkciót és zenét kedvelik és nem elégednek meg a középszerűséggel. Az A’la Carte Showband és Partyzenekar járja az országot és a határainkon túlról is sok meghívást tud magáénak. A határon túli meghívások annak köszönhetőek, hogy repertoárukat egészen nemzetközivé tették . Természetesen a legfontosabb és legjobb magyar dalok mellett a spanyol és angol ,és német dalok is helyet kaptak ,melyek pop , funky, rock , latin , cha-cha, disco, stb formát öltenek a party zenekarok előadásában. Sok-sok éves tapasztalat alapján válogatták és szelektálták a repertoárt kizárólag annak alapján, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem a közönség és a zenekar számára. Ha valamelyik dalra több rendezvényen vagy esküvőn nem táncol és bulizik a násznép, akkor azt leveszik a palettáról, hiszen a lényeg hogy legyen tánc. Számukra is az a legjobb, ha jól sikerül egy rendezvény és minél többen a táncteret koptatják, nem pedig a bárpulton könyökölnek, vagy kinn a dohányzó részlegen sztorizgatnak. Természetesen nagyon fontos momentum: ez nem csak a partyzenekartól függ! A vendégek kedve, összetétele, a helyszín, a kiszolgálás, a vőfély vagy ceremóniamester, a programok sűrűsége, a terem hőmérséklete mind fontos alkotóeleme a buli mértékének. Ezért is kell körültekintően választani pl rendezvény helyszínt is, esküvői helyszínt is, ahogyan a zenekar sem mindegy. Nagyon sok függ tőle.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!