Az esküvő időpontjának és helyszínének kiválasztása azok között a szervezési feladatok között található, amelynek jelentősége nem csak a párt érinti, hanem a násznépet is, így talán ez a legnehezebb. El kell döntenünk, hogy kültéri, vagy beltéri esküvőt szeretnénk-e. Illetve, hogy melyik évszakban szeretnénk az esküvőt megtartani. A hűvös idő kedvelőinek ajánljuk a pratikus, ugyanakkor csinos szőrme bolerókat! Garantáltak vele a romantikus percek a leghidegebben is!

esküvői szőrme boleró

A helyszín és az évszak kiválasztása akár lényegtelen is lehetne, hiszen a lényeg ezen a napon, a pár boldogságának beteljesülése. Azonban mégis hangsúlyt kell fektetni rájuk, mert a nem jól kiválasztott verziók elronthatják az esküvő hangulatát és rengeteg stresszel járhatnak. 

A nyári esküvők megtervezése talán a legszabadabb. Ebben az esetben könnyedén választhatunk akár kültéri, akár beltéri esküvőt és lagzit, az időjárás kis szerencsével kevésbé szól közbe. Azonban ilyenkor is illő biztosítanunk a násznépnek és nyilván magunknak is, hogy ne süljünk meg, hiszen a menyasszonyi ruhák a negyven fokos melegben réteges öltözetnek számítanak. 

Az izgalmasabb szervezést az őszi, téli és tavaszi esküvők jelentik. A kevésbé fullasztó meleg ellenére ezekben az esetekben is van lehetőségünk a kültéri esküvőre, azonban ilyenkor az időjárás hamarabb megmutathatja nekünk foga fehérjét. Éppen ezért sokan döntenek úgy, hogy magát a szertartást szabadtéren teszik meg, s a lagzi lesz beltéri. Maga a ceremónia alapvetően nem hosszú, ezt az időszakot bárki fél lábbal is kibírja, és elképesztő hangulatot tud nyújtani a természet varázsa.

Tavaszi és őszi esküvők

Gyönyörűek a tavaszi esküvők. A virágok nyílnak, a természet pedig már épp ébred téli álmából. Utánozhatatlan atmoszférát kölcsönöz a tavaszi esküvő egy szerelmes párnak. Akik tavasszal esküsznek a hagyomány szerint a megújulás az életükben az örökkévalóságig fog tartani. A díszítést ebben az esetben, a legjobban a természet adja, a frissen nyílott virágok, a kellemes illatuk, ami beandalog az egész násznép orrába. Azonban ha a hőmérsékletet vizsgáljuk a tavaszi esküvőknél, az még nem éppen érdemelte ki a „meleg van” jelzőt. Éppen ezért a ruhánkat érdemes úgy terveznünk, hogy bizony rétegesen kell öltözni, hiszen senki sem szeretne úgy emlékezni a nagy napra, hogy „a nap, ami után 1 hétig az ágyat nyomtam”. 

A kicsit több denes esküvői harisnya, vagy combfix mindenképpen legyen számításba véve, azonban ettől függetlenül felülről még nem vagyunk védve. Lehet pántnélküli a ruhánk felső része, vagy akár hosszúujjú, akkor is szükségünk van egy jó meleg szőrös boleróra. Így ki tudjuk küszöbölni a megfázás lehetőségét, illetve egy olyan elemet építhetünk vele be az esküvői ruha szettünkbe, ami különös kellemet, eleganciát és luxust nyújt a megjelenésünknek. 

Természetesen ősszel is hasonló cipőben járunk. A csodálatos sok szín mind melegséget és kellemes hangulatot teremt, azonban időjárás terén akkor sem tehetjük meg, hogy csupasz vállakkal vonuljunk életünk szerelme elé. Még ekkor is valószínűbb a megbetegedés, mint az életre szóló romantikus élmény. Tehát ha őszi esküvőt szervezel, akkor is szerezz be egy gyönyörű esküvői szőrme bolerót, hogy tündökölhess, mint egy angyal.

Téli esküvők

A téli esküvőknek utánozhatatlan hangulata van. A táj hóba borulva, csillog a vidék amerre a szem ellát, az emberek arca kellemes halvány rózsaszínű. Az a meghitt, ünnepi hangulat, ami teljesen letisztult és a szeretet lángja melegít. Egyszerűen varázslatos. Ilyenkor tényleg minden ara úgy érezheti magát, mind egy valódi királynő. A szeretet és a csillogó letisztultság királynője. Azonban ne kövessük el azt a hibát, mint Phoebe a Jóbarátokban az esküvője napján. Ha láttad a részt emlékezz csak vissza. 

Csodálatos volt minden, még az adódott gondok ellenére is. Csupán egy dologgal nem számoltak még. A hideggel. A hely varázslatos volt, de Phoebe majd megfagyott, míg kimondta a boldogító igent élete szerelmének. Erre kicsit felhívnám a figyelmet, hogy ám kabátja volt, nem passzolt az esküvői ruhához. Tehát igyekezzünk úgy kialakítani az egész napi ruházatunkat, hogy bármi történjen, magabiztosan viselhessük együtt a darabokat. Természetesen ebben az esetben is remek döntés egy szőrme boleró, hiszen a menyasszonynak megadja azt a télies bájt, amitől valódi havas királynőként tündökölhet. Emellett praktikus is és nem kell attól tartani, hogy dideregve fogod kimondani az életeteket összekötő csodálatos szavakat.

esküvői szőrme boleró
Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!