Életetek nagy napja előtt álltok és esküvői vacsora helyszínt kerestek Budapesten? Összeszedtünk pár közkedvelt rendezvényhelyszínt, amelyek közül tudtok válogatni! 

Csillagkert Budapest

Cím: 1029 Budapest Feketefej u. 2.

Budapest belvárosától 20 percre található egy esküvői vacsora helyszín, a természet adta nyugalmat árasztó Csillagkert. Az elegáns Panoráma nagyteremben 100-200 fős vendégség is kényelmesen elfér. Lehetőség van a gálaétkezés mellett büféasztalos és vegyes felszolgálást is választania a jegyespárnak. Ezen felül a nagy partihoz táncparkettel és bárpulttal is fel van szerelkezve a terem. 

A helyszín teraszkapcsolatos terme körben teljesen ablakos, így világos, természetes fényű, amely közvetlen terasz- és kertkapcsolattal rendelkezik.

Az esküvői helyszín területén egykor egy legendás lovarda épülete állt, amely Pajta formájában új életre kelt és nagy létszámú esküvőknek ad otthont. A rusztikus épület a vintage jegyeit megőrizve különleges eleganciát kapott. Ebben a rusztikus és egyben elegáns környezetben felszolgálva vagy büféasztalról fogyaszthatják el az esküvői vacsorát a vendégek. Mindeközben a terület nagysága helyet biztosít a zenekar, illetve a kellő méretű táncparkett és a bárpult számára is.

További információ itt található! 

Budapest Rendezvényhajó

Cím: 1056 Budapest Belgrád rkp. Nemzetközi Hajóállomás

A Budapest Rendezvényhajó szervezésében különböző méretű és befogadóképességű rendezvényhajók állnak a házasulandó párok és vendégeik részére az esküvői vacsorához.

A Duna közepén ringatózó hajó a megvilágított éjszakai Budapest vagy a Dunakanyar panorámájával körülölelve egy egész életre szóló élménnyel gazdagíthatja a pár életének legfontosabb napját. 

A szolgáltatás magas színvonalú gasztronómiai felkészültséggel rendelkezik és egyéb speciális igényeket kielégítő szolgáltatások is igényelhetők. A rendezvényhajókon lehet kérni ültetett-, büféasztalos- és állófogadások, valamint koktélpartik megrendezését is. Az alkalomnak és a házasulandó pár igényeinek megfelelően lehetőség van nagyobb szabású lakodalmak és kisebb, családias jellegű esküvők megrendezésére is. 

További információ itt található! 

Café Ponyvaregény Étterem és Rendezvényhelyszín

Cím: 1117 Budapest Kopaszi Gát 12-es épület

Café Ponyvaregény a Kopaszi gáton a gyönyörű vízparti környezetben fekszik. Ezen túl finom ételeket, csodás dekorációt, kiváló zenészeket, barátságos felszolgálókat tud nyújtani a jegyespárok számára. A

A szervezéstől és az előkészületektől kezdve az esküvő utáni napfelkeltéig kísérik végig személyesen az eseményeket, hogy biztosan minden a legjobban alakuljon. 

A helyszínen „Ponyvanagyi” képzelt esküvőt is szoktak tartani, feldíszített asztalokkal, kóstolóval, dekorossal, zenésszel rendezvényszervezővel felszerelkezve, ahol megtekinthető foglalás előtt, hogy hogyan nézne ki majd a nagy nap. 

További információ itt található!

Duna Garden Étterem & Hotel

Cím: 1203 Budapest Vízisport u. 12-18.

A budapesti Duna Garden Étterem és Hotel a festői Kis-Duna partján fekszik, ahol káprázatos panoráma, elegáns étterem, hangulatos terasz és a figyelmes személyzet együttese teremt csodálatos esküvői hangulatot a szerelmes pár és vendégeik számára. 

Kivételes eleganciájú, belsőépítész által megálmodott étterem, dunai panorámás terasz és kert akár 150-200 fő befogadására alkalmas, így kitűnően alkalmas nagyobb létszámú esküvői vacsorák lebonyolítására. 

A Duna Garden csapata teljeskörű szolgáltatást biztosít a tervezéstől egészen a megrendezésig. Mindezt a saját igényekhez és kívánságokhoz igazodva teszik, hozzáadva a saját tapasztalataikat. 

További információ itt található!

Columbus Hajó

Cím: 1051 Budapest Vigadó tér 4. sz. kikötő

A Budai Várra egyedülálló panorámával rendelkező részén, a pesti Duna-part legszebb szakaszán, az Erzsébet és Lánchíd között horgonyoz a Columbus Hajó. A hajó 160 fős rendezvényterme és a hozzá kapcsolódó 80 fős Duna terasza kedvelt helyszíne az esküvői vacsoráknak és a polgári szertartásoknak, hiszen a vízen ringatózó hajó az üvegfalú étteremből csodálható panorámájával felejthetetlen élményt nyújt.

Az étteremhez tartozó Dunai terasz tökéletes helyszíne a polgári szertartásnak, illetve a vacsora utáni borozgatásoknak.  

A hajó konyhája egyedi igényeket is kielégít, és a kapcsolódó szolgáltatások széles skálájával, megbízható szolgáltatók sorával várja a házasság előtt álló párokat. Igény szerint lehetőség van körasztalos és táblaasztalos ültetésre, de akár állófogadásra is. Külön kérés esetén az esküvő teljes körű szervezésében, a dekorálásban, illetve a különböző szolgáltatók felkutatásában is a párok segítségére tudnak lenni. 

További információ itt található!

Trófea Grill Étterem

Cím: 1027 Budapest Margit krt. 2. 

A Trófea Grill Étterem hatalmas svédasztalos kínálattal, kedves felszolgáló személyzettel áll a szerelmespárok részére. Mindezt egy elegáns környezetben, gyönyörű dunai panorámával egybekötve. A párok különböző szolgáltatások közül választhatnak. Minden esetben korlátlan étel és italfogyasztás a svédasztal és a látványkonyha kínálatából, illetve egy ajándék torta áll az esküvői vacsora vendégei részére. 

További információ itt található!

Csónakház Mulató

Cím: 1031 Budapest Római Part 30.

A régen csónakok otthonaként szolgáló Csónakház Mulató 1920-ban épült gerendás- faszerkezetű épülete közvetlen a Duna partján, a Római parton helyezkedik el. Ma már műemlékként Budapest egyik legszebb esküvői helyszíne, amely tökéletesen alkalmas az esküvői vacsora megrendezésére. Esküvői partikat kör alakú asztaloknál 30 főtől 200 főig tudnak lebonyolítani tánctérrel, bárpulttal és terasszal felszerelkezve.

A Csónakház Mulató barátságos és képzett dolgozói sok segítséget nyújtanak az ajánlatkéréstől az ünnepi menü kialakításáig, a parti alatt a welcome pezsgő felszolgálásában, a vacsora szervírozásában, a torta felvágásában és az éjféli menü kínálásában, mindezt családias légkörben és ízletes ételekkel. 

További információ itt található!

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!