Férfi karikagyűrű

 

A férfiak nem igazán szeretnek ékszert viselni, kerülik ezeket a „lányos” dolgokat. Habár az utóbbi időben tért nyertek a férfias „lányos” dolgok is. Hiszen ki ne hallott volna még férfi nyakláncról, férfi karkötőről, és már vannak a férfiaknak is táskáik. Hiszen nekik is tárolniuk kell valahol a személyes dolgaikat. A férfiaknak nincs eljegyzési gyűrűjük, az efféle ékszer csak a hölgyek ujját ékesíti, viszont a karikagyűrűt, – amely az összetartozást szimbolizálja- férfiak is hordják. De milyen legyen? Sosem könnyű a választás.  Vajon a nők esetében könnyebbnek bizonyul? A férfiaknak először is, minden esküvői előkészületet megelőlegezvén ki kell választania menyasszonya számára a tökéletes eljegyzési gyűrűt, melyet arája visel a nagy napig, majd a várva várt nagy elérkeztével kedvese ráhúz a másik gyűrűsujjára egy karikagyűrűt, jelképezvén azzal az összetartozásukat. Ezek a gyűrűk lehetnek hagyományosak, egyszerűk, extrásak, kihívóak, fényűzőek, a lényeg, hogy a szóban forgó hölgy meg legyen vele elégedve. Ne válasszunk kedvesünk számára olyan ékszert, melyet nem visel szívesen.  A gyűrű legyen életre szóló, akár a házasság!

A hölgyek szeretik a gyémántot, a Swarovski köveket, berakást, szeretik variálni még a karikagyűrűjüket is. És mi a helyzet a férfiakkal variáció témában?

A férfiaknak hasonló a választék, akár csak a hölgyek számára. Egy vőlegény választhat szolidabb gyűrűt, elegáns gyűrűt, de választhat akár kihívóbbat, tekintélyt parancsolót. És bizony akadnak olyan variációk is, amiről meg sem lehet mondani, hogy az bizony egy jegygyűrű!

Klasszikus arany? Klasszikus ezüst? Nemesacél?

A bátrabb férfiaknak örömmel ajánljuk a drágakövek használatát, hiszen nem kizárólag a hölgyek privilégiuma az ékkő. Kedvelt az urak körében az úgynevezett konyak színű gyémánt, mely egy szögletes csiszolásban igencsak férfias megjelenéssel bír. A hölgyeknek az apró hófehér csillanó sokaság szokott leginkább tetsző lenni, sokféle variációt lehetővé téve.

Klasszikus, kő nélküli egyszerű sárga arany férfi karikagyűrű, az ez a fajta férfi fazonú karikagyűrű 15.000. Ft körül kapható.

 

Praktikusság az egyszerűségben – ez lehetne ennek a feltűnő fényesre csiszolt, ezüstszínű acélgyűrűnek a mottója!

A gyűrűbe lézerrel két vékony rovátkát vágták teljes hosszában, amitől az ékszer csillogása kap egy modern hatást. Bármelyik ujjon kényelmesen viselhető!

Nemesacél férfi karikagyűrű

2018-os kollekciós csodaszép új, antiallergén gyűrűje! Bevonat nélküli, ezüst színű exkluzív minőségű nemesacél férfi karikagyűrű Ára 14.000. Ft körül forog.

Hawaii koa fa berakással díszített Férfi titánium karikagyűrű

Titánból készült keskeny, 4mm szélességű férfi karikagyűrű valódi egzotikus Hawaii koa fa berakással díszítve. A KOA fa (egzotikus akácfa fajta) kizárólag Hawaii-on nő, és a bátorság, merészség jelképe! Ára: 18.900. Ft.

 

 

Fekete kövekkel díszített férfi karikagyűrű nemesacélból igényes, komoly férfiaknak. Prémium minőségű nemesacélból faragott , fekete bevonatú férfi karikagyűrű fekete színű, CZ kövekkel díszítve.

18K arannyal bevont matt és fényes felületű Férfi tungsten karikagyűrű

Ahogy a neve is sugallja, 18K arannyal bevont matt és fényes felületű tungsten karbid (volfram) anyagú férfi karikagyűrű
Szélessége: 6 mm. Ára: 17.000. FT

Rendhagyó férfi karikagyűrű rozsdamentes acélból, koronás díszítéssel, matt fekete színben , valamint párja

Fekete Volfrámacél Wolfram Férfi Karikagyűrű

Mattolt fekete rész magas fényű széllel 
Belső része domborított a kényelmes viseléshez

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!