Az esküvő egy nő életében az egyik legcsodálatosabb nap. Amikor család és barátok azért gyűlnek össze, hogy a pár boldogságát együtt ünnepeljék. A menyasszony élete ruhájában csillogó szemekkel vonul szerelme elé és megerősítik azt a láthatatlan köteléket, ami összefogja őket egy életen keresztül. Légy te a legcsodálatosabb menyasszony Galia Lahav menyasszonyi ruhánkban.

galia lahav menyasszonyi ruha

A legtöbb hölgy már apró kislány korában tervezgeti, hogy milyen is lesz az esküvője. Nézegeti és szagolgatja a virágokat, hogy melyik lenne a legszebb dekoráció. Papírra veti a díszítés terveit, rajzolgatja az asztalokat, székeket díszbe öltöztetve. Játékbabája és anyukája haját fonja, próbálgatja, hogy melyik a legcsodálatosabb frizura, amiben szívesen az oltár elé vonulna. Ugyanígy elcsenve anyu sminkjeit kísérletezik, hogy melyik színben pompázna a legszebben. Kölcsönvéve a „nagyok” magassarkú cipőjét, esetlenül próbálkozik megtenni benne a lépéseket, miközben maga elé képzeli a násznépet és leendő férjét. Különböző menyasszonyi ruhákat rajzolgat, amiben elképzeli saját magát, bevonuló zenéket válogat és akárhányszor romantikus filmet néz, mindig arról álmodozik a lánykérő- és esküvői jelenetnél, hogy a boldogító igent egyszer hogyan fogja kimondani élete szerelmének. 

Ez egy csodálatos dolog, ami legtöbbünkben kódolva van. Azonban az is csodálatos dolog, amikor valaki egészen a lánykérésig szinte nem is gondolkozott azon, hogy milyen is lesz a nagy nap, de a meghitt lánykérést követően elkezdi tervezgeti a saját tökéletes esküvőjüket. Lenyűgöző érzés ez, amikor belegondolunk, hogy ez az ünnepélyes, csodálatos esemény az első közös lépésük további közös életükhöz.

Az életben nem sok ilyen alkalom adódik, amikor az álmok tényleg valóra válhatnak, de az esküvőd napja pontosan ilyen alkalom. Ekkor ragyognod kell és ragyogni is fogsz. Ehhez viszont az kell, hogy a lehető legmagabiztosabban tündökölhess a nagy napodon. Ezt pedig a tökéletes ruha lehetővé teszi neked. Új Galia Lahav ruháinkban garantáltan a legcsodálatosabban festenek menyasszonyaink.

Miért válasszon Galia Lahav kollekciójából? 

A ruhatervező közel 30 éve uralja a menyasszonyi ruha piacot egyedi, gyönyörű ruháival. Magas színvonalúan szabott és tervezett ruhái különlegesek egytől egyig. Aprólékosan kialakított, kézi szabású csodái minden menyasszonynak megdobogtatják a szívét. Jellegzetesen extravagáns, stílusteremtő alkotásokról beszélünk a Galia Lahav kollekciók tárgyalásánál, hiszen új szintre emelte az esküvői ruhatervezést. A valódi luxust, a többrétegű selyem szoknyáival és elefántcsont csipkéivel éri el, ezzel meglehetősen exkluzív jelleget adva ruhacsodáinak.

Kollekciói széles körben imádottak és a vörös szőnyegtől, a Golden Globe Gálán keresztül az sztáresküvőkig a hírességek kedvelt divatmárkája is. Olyan hírességek, mint Katy Perry a vagány énekesnő, Priyanka Chopra indiai színésznő és énekesnő, aki immáron Nick Jonas felesége és a Miss World 2000 szépségvereny győztese, Jennifer Lopez csodálatos énekes és színésznő, akit a People magazinban a világ legszebb nőjének választották több százezer szavazat alapján, illetve Beyoncé a szexi, huszonnégyszeres Grammy-díjas énekesnő is hódol ruhaszeretetének Galia Lahav kollekcióiból. De legutóbb Christina Aguilera is Galia Lahav ruhában tündökölt a Mulan bemutatóján. Szettjei elbűvölnek mindenkit, aki szereti a luxus kényeztetést és eleganciát.

De mitől ilyen csodálatosak és hatásosak a Galia Lahav szettek?

Avagy miben rejlik a ruhaköltemények kelleme és exkluzivitása, illetve miért olyan csodálatosak ezekben a ruhákban az arák?

Minden ruhát kézzel varrnak és aprólékosan megtervezik. Egy ruhakölteményt több, mint 120 órán keresztül szabnak-varrnak, mire eléri végleges formáját. Ez is bemutatja, hogy mennyire nagy hangsúlyt fektetnek a precizitásra. Legjellegzetesebb vonásai esküvői kollekcióinak a több rétegű selyemszoknya. A selyem az egyik legkedveltebb anyag esküvőkön. Eleganciát és kellemet sugall, némi titokzatossággal. Régóta használják ezt az elemet a menyasszonyi ruhák elkészítésekor, azonban a Galia Lahav ruhák valami újat, vagányat hozott létre a selyem berakásokkal, mindezt luxusba csomagolva. A másik különlegessége ezeknek a ruháknak az az elefántcsont színű csipke. Egyedi és különleges ez a szín, viszont nagyon passzol az esküvők szellemiségéhez, hangulatához és talán ettől is olyan exkluzív légkört teremt.

Aki Galia Lahav ruháink közül választ, biztos lehet benne, hogy a számára megfelelő luxust és kellemet kap és egészen biztosan ragyogni fog élete legszebb napján és elkápráztatja, mind a násznépet, mind pedig élete szerelmét.

galia lahav menyasszonyi ruha
galia lahav menyasszonyi ruha
galia lahav menyasszonyi ruha
galia lahav menyasszonyi ruha
galia lahav menyasszonyi ruha
galia lahav menyasszonyi ruha
Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!