Az esküvő nagyon fontos, hogy életünk egyik legszebb napja legyen. Ehhez szükséges a tökéletes pár, a tökéletes, ruha, a tökéletes cipő, a tökéletes helyszín. Ha a tökéletes ruhát keresed, válassz a Júlia ruhaszalon kollekcióiból!

Az esküvő óriási pillanat egy nő életében. A legtöbben már kislány korunk óta tervezgetjük. Fonogatjuk a babánk haját, hogy megtaláljuk a legszebbet, ruhákat rajzolgatunk, amiben elképzeljük, ahogyan az ünneplő család és barátok előtt életünk párjához vonulunk, törölközővel a fejünkön, vagy a függöny alá állva képzelgünk, hogy milyen lehet a fátyolt a fejünkön viselni, üdítős csatokat és kulcstartókarikákat húzunk a gyűrűsujjunkra és felvesszük anyukánk magassarkú cipőjét is az akcióhoz, csak, hogy teljes legyen a kép. Képzelgéseinkben keressük a tökéletes helyszínt, ahol kimondjuk a boldogító igent, lehet ez vízparton, templomban, vagy egy gyönyörűen berendezett kápolnában. Amikor pedig ez mind megvalósulhat, egyszerűen eszméletlen boldogságot ad.

Viszont, ha megtaláltuk életünk párját, aki megkérte kezünket, hogyan tovább az esküvőig? Sok kérdés merül fel bennünk. Milyen legyen a dekoráció, kinti-, vagy benti esküvő legyen, milyen lesz a ruhám, milyen legyen a cipőm, mikor legyen a nagy nap?

Az egyik legfontosabb dolog, amit hamar meg kell találnunk, az a menyasszonyi ruha. Ha megtalálod álmaid ruháját, sok kérdésre választ fogsz kapni. A ruha ugyanis megválaszol számos kérdést. Meg fogod találni azt, hogy milyen dekoráció illik hozzá és a hangulata azt is megválaszolja, hogy kinti-, vagy benti esküvő legyen. Ha megvan a ruha, ahhoz már könnyebben találhatsz cipőt és ékszereket is, megválaszolja a haj kérdést is.

De milyen ruha is illhet hozzád? Avagy ruhatípusok bizonyos alkatokra:

A nagykönyv szerinti homokóra alak

Ha homokóra típus vagy tehát testarányod nagyjából megegyezik a 90-60-90-nek, akkor mindenképpen ki kell ezt emelned. Tehát a nőies, szélesebb idomokat, amelyet a vékony, törékeny hatású csípő ellensúlyoz. Ha ilyen alakod van, kifejezetten szerencsés ara vagy. Ezen alak kiemeléséhez a sellő fazonú ruháinkat ajánljuk. Sellő szabású ruháink úgy vannak kialakítva, hogy a keskeny csinos derékra fektessen nagy hangsúlyt, míg a szélesebb csípőnél lágy vonalaival ellensúlyozza azt, így kialakítva a tökéletes összhatást. Illetve nagy szerencsédre, egyre divatosabb ilyen típusú ruhákban esküdni, szóval varázsod vitathatatlan lesz sellő fazonú ruhánkban. Ezen kívül lenyűgözően festhetsz még az egyenes vonalú menyasszonyi ruhákban. Ezek gyönyörűen kiemelik alakodat, sőt, ha egy kicsit alacsonyabbnak érzed magad az átlagnál, jó hírünk van. Az egyenes fazonú ruhák optikailag kicsit csalnak és magasabbnak fogsz tűnni benne. Bátran választhatsz fűzős ruháink közül, ami kiemeli a gyönyörű derekadat, de valójában minden előnyös testrészedet!

Teltkarcsú alak

Attól, hogy kicsit párnásabb vagy, még tündökölhetsz. Görög, azaz empire stílusú ruháinkban elvarázsolod a násznépet és természetesen a vőlegényt is. Ezen típusú ruhák a mellrész alatt kezdenek el bővülni, így csodálatos összhatást kölcsönözve az arának. Érdemes viszont arra figyelni, hogy inkább formatartóbb anyagú ruhát válasszunk, ne legyen túlzottan könnyű anyagból, így biztos lehetsz benne, hogy egészen menyecskévé válásodig ugyanolyan csodálatosan fogsz mutatni. Azonban érdemes szolidra fogni a gyöngyberakásokat, illetve a fodrokat, hiszen teltebb kebleiddel egyébként is hangsúlyos lesz ez a rész. Amit pedig csupán kényelmi szempontból súgunk, nem érdemes túlzottan mély dekoltázsú ruhát választanod, hiszen akkor valószínűleg az egész napod kényelmetlen ficergésből és igazgatásból fog állni. Ezen kívül ajánljuk még a hátul fűzős ruhákat, ezzel könnyen formálhatjuk az alakunkat, illetve magasabb összhatást nyújt.

Gyümölcsöző alakok

Körte alak

A legtöbb nő, ebbe a típusba tartozik. A körte alakú hölgyekre jellemző a viszonylag keskeny váll és derék, azonban fenék tájékon viszont kerekebbek, illetve combjaik is az erősebb típusba tartoznak. Ez az alkat kifejezetten a nőideál típusba tartozik a férfiak körében és nem is csoda. Ezt a szexideál alkatot legjobban az A-vonalú ruhák hangsúlyozzák ki. Jó hír, hogy ruhakollekciónk széles választéka várja e típusból is a menyasszonyokat. Az A vonalú ruháknagy előnye az, hogy szinte bármely nemes anyagból jól mutat, illetve sokféle kombinációban léteznek. Érdemes a mellrésznél a gyöngyökkel, csipkével feldobottat választani, ha olyan tájékon kissé szűkösebbek vagyunk, mivel ezek az elemek kissé megnagyítják ezt a részt.

Azonban, ha nem tetszik ez a fazon, sem kell megijedned, hiszen a körte alakra tökéletesen illik az empire szabású ruhák is. Kiemelik a derekat, de elrejtik a kényesebb részeket. A körte alakú hölgyek, akik az ilyen típusú ruháinkat választják, egyszerűen varázslatosan mutatnak bennük. Ha a tündérmesék mindig is lenyűgöztek, akkor is jó hírünk van, hiszen alakodra gyönyörűen illeszkednek a klasszikus báli estélyi fazonú ruháink is. Viszont, ha kissé merészebb vagy, akkor választhatsz akár aszimmetrikus darabokat is. Nyugodtan merj formabontó lenni és az eredmény különlegessé tesz. Viszont amivel vigyázz, azok az egyenes fazonú, vagy sellő ruhák, ezek ugyanis kiemelik az esetlegesen előnytelenebb részeket.

Alma alak

Ha a derekad szélesebb és a pocakod kicsit kikerekedik, dekoltázs téren nem panaszkodhatsz, a csípőd keskenyebb és karcsúak lábaid és karjaid, akkor neked alma alakod van. Ne aggódj, A-vonalú ruháinkban mesésen mutatsz majd! Elrejti a kényes területeket, jelen esetben a derekat, és ami miatt különösen jó választás az alma alakkal rendelkezőknek, hogy megnyújtja a felső testrészt, ezzel karcsúsítva viselőjét. Az A-fazonú ruhák közül az, amelyik csípőnél szélesedik, azok nem csak karcsúsítanak, de magasítanak is egyben.

Banán alak

Más néven téglalap. Leginkább a sportos testalkatú hölgyek viselik ezt az alakot. Ebben az esetben a derék rész nem kifejezetten hangsúlyos és a válltól a csípőig terjedő rész nagyjából egy vonalban helyezkedik el. A téglalap, vagy banán alkatú hölgyeknek az a csodás lehetőségük van, hogy lényegében szinte minden fazonú ruha jól áll. Az A-vonalú, a sellő, az aszimmetrikus, rövidebb, hosszabb, a választékod a csillagos határ fazonjaink között. A banán alakú hölgyeknek, amire inkább hangsúlyt kell fektetniük, az a ruha díszítése, pláne a ruha felső részén. Jöhet ide csipke, gyöngyberakás, de esetleg a merészebbeknek, akik hosszabb nyakkal rendelkeznek, esetleg magasított nyakú ruha is, de szóba jöhet a mélyebben kivágott dekoltázsú fazon is. Kifejezetten nőiesíteni tudja a szépen díszített felső rész. Amire figyelni kell, hogy nem ajánlott fűzős ruhát választani, mivel ezek a vékonyabb felsőrészre nem tudnak úgy rásimulni, illetve amit még kerülni kell, az a teljes terjedelmében testhez álló ruha, mivel ez pedig minden egyes részedet kiemeli, beleértve az előnytelenebbeket is.

Nálunk a Júlia ruhaszalonban mindenki megtalálja álmai ruháját! Nézz szét kollekcióink között válaszd ki tündérmesébe illő ruhádat!
Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!