Karikagyűrű Debrecen

 

A nagy nap már a sarkon, és karikagyűrű még a megyében sincs? Ideje szétnézni Debrecen városában, mit tartogat számunkra a május. Hiszen most a rengeteg ékszerüzletben, webshopban akciókkal érkezett el a május, tekintettel a nyáron bekövetkező esküvő szezonra. Habár nem csak nyáron lehet férjhez menni, de a legtöbb esküvő bizony nyáron van.

A karikagyűrű az összetartozást jelképezi, már évezredek óta. Az ókori Egyiptomból indult, majd kisvártatva meghódította az egész világot, így eljutott Debrecenig is. Talán a házassági fogadalom komolysága változott, de hogy mit jelképez a karikagyűrű, az bizony nem. Akinek gyűrűsujján karikagyűrű díszeleg, annak bizony foglalt a szíve.

Karikagyűrűk? Eljegyzési gyűrűk? Végzős gyűrűk? Medálok? Esetleg gyöngy, netalántán fülbevalóra fáj a fogunk? Sőt, ha valami eltört, megrepedezett, elszakadt, az Ötvös ékszer még javítást is vállal! És ez nem minden, az előleg befizetése esetén is jár a 15% kedvezmény! Az Ötvös Ékszer Debrecen kincseskamrája kitárul elénk. Amint belépünk szentéjébe, a keresve keresett karikagyűrű kínálat, eljegyzési gyűrűk tárháza, végzős gyűrűk, medálok, és sok minden más zuhan ránk, mint mikor kinyitjuk az agyon zsúfolt szekrényünket otthon, és minden kiömlik belőle.

Az kínálata sem áll meg a karikagyűrűknél, eljegyzési gyűrűt is tudtok itt választani, sőt, ha csak „úgy” lepnéd meg kedvesedet egy ékszerrel, medállal, kiegészítővel, legyen az bármi a felsoroltak közül, a választék igen széles mind hölgyek, mind urak számára, a megfizethető kategóriától egészen az exkluzív kategóriával bezárólag.  Ez a családi vállalkozás már 40 éve él vevőiért. Kivételes gonddal és odaadással, melyet egy finom ékszer megalkotása kíván, akár személyes vásárlásról legyen szó, akár webáruház nyújtotta választásról.

Silver Ékszer – Ragyogj eleganciával!

Ékszer alkalomra?  Ékszer minden napra? Ki akarsz tűnni talán egy rendezvényen, vagy a saját esküvődön?   Ékszer hétköznapra? Feldobnád valamivel a szürke hétköznapokat, de nem akármivel? A Silver Ékszer mindenre gondolt. Arany ékszer – mindenhez illik, minden egyes alkalomra. Az ezerarcú ezüstékszert én hideg színnek osztályoznám, ha a hölgy „tél” típus – inkább a meleg színek dominálnak rajta, aranyat javasolnék. A Swarovski kristályok csak az igazi egyéniségeknek állnak jól. Nem veszel meg akármit? Nem veszel fel akármit? Ha a válaszok igenek, akkor a Swarovskit mintha rád öntötték volna! Éljenek azok a menyasszonyok, akik megalkotásakor darabjaira hullott az öntőforma!

Az Elit Ékszerüzlet Debrecen ékszerkrémje.  Nemesfém értékesítés, felvásárlás, rendelés, készítés, javítás.  Online katalógus, rendelés. És persze: esküvőre készülődés. Minden elérhető, nem csak az árak.

A Royal óra-ékszer egy királyi ékszerüzlet, – ahogy a neve is tükrözi ezt.  A vásárlók egyéni igényeit kielégítve működik töretlen. Kínálatában nem csak karikagyűrűk érhetők el, nem csak arany és ezüstékszerek, de nemesacél ékszerek is. Ezen felül divatékszerek, órák, dobozok, valamint ajándéktárgyak.  Karikagyűrű kínálatából elérhetők arany-, ezüst, valamint nemesacél karikagyűrűk. Az aranygyűrű tematika még tovább bontható sárga-, fehér- és rozé színválasztékra.

Ne essetek kétségbe, ha nem könnyű a választás. Ne döntsetek elhamarkodottan, hiszen egymás mellett sem döntöttetek kutyafuttában.  Vannak persze, akik egyből megtalálják az igazit, van, akinek több ékszerüzletet be kell barangolnia. Ismeritek a mondást, miszerint „a jó dolgokhoz idő kell”. Nézzetek csak egymásra.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!