Karikagyűrű Győr

 

A karikagyűrű kiválasztása egy olyan komoly és mély érzelmi alapokon nyugvó elhatározás, amely ugyanakkor sokszor a pár első közös, nagy döntése is. Természetes hát, hogy mindkét fél a tökéletes karikagyűrűt keresi, azt, amelyik mindkettejük számára egyformán az életre szóló összetartozást, a végtelen szerelmet szimbolizálja majd közös életük folyamán.

Egyszerű, klasszikus és örökérvényű vagy pedig extravagáns kirívó és különleges? Különleges napra különleges gyűrű?

Anyagát tekintve döntöttetek már? Akármire is essen a választás, az ezüstre ne essen! Hogy miért? Az ezüst ékszerek sok esetben elég jó áron beszerezhetőek, így sokan költségcsökkentés végett ezüstből szeretnének karikagyűrűt készíttetni. Sajnos azonban az ezüst nem alkalmas arra, hogy minden napos viselés mellett hosszútávon megőrizze formáját, minőségét. Az ezüst ékszerek puhák, könnyen megkopnak, eldeformálódnak, elszínezősnek. Sokkal inkább érdemes nemesacél vagy titán karikagyűrűben gondolkozni, ha az arany árát nem szeretnétek kifizetni.

A legtöbb szerelmes pár szereti bevésetni a nevét a gyűrűbe, és emellett még aprólékosan díszítés is bele van vésve. A cirkalmas véset nagy hátránya, hogy előbb-utóbb a minta megkopik és a felújítása nehézkes, sok esetben a túl vékony anyagvastagság miatt a minta újravésése nem lehetséges. Ha mintát szeretnétek a karikagyűrűbe, érdemesebb nemesacél vagy titán karikagyűrűt készíttetni, amibe géppel kerül a vésett minta. Sokkal tartósabb lesz a végeredmény.

 

A Holdkő Ékszerüzlet Győr városában várja házasulandó jegyespárjait. Kínálatából egy kis ízelítő: az örök klasszikus és a sokoldalú ezüst,  gyűrűk, karikagyűrűk, karperecek, karláncok, medálok, nyakláncok, fülbevalók és komplett ékszer garnitúrák találhatóak (köves, kő nélküli), továbbá bébi és gyermek ékszerek, acél ékszerek és szezonális termékek (bokalánc stb.).

Sőt naprakész akciókkal is hívogat az ékszerüzlet.

A Nóra Ékszer üzlet egyedi ékszerek készítésével és sok mással foglalkozik, viszont fő profilja a karikagyűrű gyártás, a házasulandó párok lenyűgözése. Előnye, hogy az ötvösműhely és maga az ékszerüzlet egy helyben mozog, tehát aki besétál az üzletbe, az magával az ékszer készítőjével kerül kapcsolatba.

A teljes körű tájékoztatás ebből kifolyólag garantált. Egyedi, kézi munkával előállított ékszerek, kiemelten karikagyűrűk, megrendelésre, a megrendelő elképzelése alapján. Folyamatosan bővülő választék, arany és ezüst karikagyűrűk, karkötők, medálok, láncok, fülbevalók, gyermek ékszerek, valamint ezüst dísztárgyak mind egy helyen.

 

Az Új világ ékszer-óra üzlete, mint a neve is mutatja órára és ékszerre specializálódott, óra, divatékszer, ezüstékszer, arany ékszer, drágaköves ékszer, karikagyűrű széles választéka fogadja kedves vendégeit, házasság elé néző szerelmes párjait.

A Pálmay Ékszer álmaink ékszerüzlete. Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, egyedi ékszer, nyakék, nyaklánc, fülbevaló, medál, gyöngy, férfiékszer, kegytárgy. Úgy tűnik igazán kiszélesedett a választék, itt aztán megtalálható minden, legyen szó esküvőről, vagy temetésről. Karikagyűrű főként aranyból. Hiszen az arany sosem megy ki a divatból, álmaink ékszer netovábbja.

A Vígékszer karikagyűrű kínálata változatos: tudtok választani 2 féle színű gyűrűt is akár, 2 színű arany, fehér arany, sárga arany, vörös arany is lehet.

Ha viszont valami nagyon exkluzívra vágytok, nézzétek meg a Schmuck Ékszer üzlet kínálatát. Itt ugyan 200.000. Ft alatt nem fogtok kapni karikagyűrűt. A Gettmann Happy Love karikagyűrűt meg tudjátok úszni 700.000. Ft alatt, viszont a Gerstner karikagyűrű kínálat már olyan kényes, hogy akár 7 számjegyű összeg is lehet a végösszeg, ha nem mindegy, hogy milyen karikagyűrűről van szó.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!