Karikagyűrű Pécs

 

Boldogító igen, részeges násznép, bolond menyasszony és karikagyűrűk. A boldogító igenek kimondása pillanatában fel sem fogjuk ésszel, hogy mire mondtunk igent, csak utána, legalább 20-25 évvel. A részeges násznép mulat, boldogság mámorban úszik, a bolond menyasszony nevetteti a népet, vagy pedig eltereli a figyelmet, amíg az újdonsült pár öltözködik? Karikagyűrűk. Igen, a karikagyűrűk jelképezik az összetartozást, a köztetek lévő erős köteléket. Épp ezért nem könnyű a választás, hogy milyet hordjon az ember egy életen át.

Jól meg kell fontolni a választást, több ékszerüzletet is körbe kell járni. Pécs gyönyörű szép városában is van választék bőven.

Az Amulett Ékszerüzlet bőséges kínálattal rendelkezik, legyen az alkalom lánykérés, esküvő, ballagás, vagy egyszerűen „csak úgy”.

Egyedi, kézi díszítésű, belül féldomború karikagyűrűik a legmodernebb technológiával készültek kiváló specialistáik szorgos keze alatt. Elkészítésükhöz a klasszikus sárga arany mellett fehér- és vörös aranyat is használják, hogy minél gazdagabb szín- és formaválasztékkal tudjanak a vevők rendelkezésére állni. Választékuk szélesnek mondható: 5 különböző kollekciót dolgoztak ki, ezek a Broadway, Champs-Élysées, Firenze, Oxford Street és Via Del Corsonze család mind kifogástalan minőségű, de egymástól eltérő stílusú ékszereket tartalmaz. Minden karikagyűrű modell kérhető más szélességgel, eltérő színkombinációval, különböző kőtípussal, és természetesen arra is van lehetőség, hogy kifejezetten a ti speciális elképzeléseiteket valósítsuk meg. Saját kollekcióikon túl első osztályú, prémium német karikagyűrűket is kínál az Amulett Ékszer üzlet a Breuning és a Sieger ékszermárkák kínálatából, így minden párszámára tudnak a saját ízlésüknek megfelelő karikagyűrűt kínálni.

A Smaragd Ékszerüzlet az arany ékszerek specialistája. Kínálatában arany ékszerek, arany karikagyűrűk egyaránt fellelhetők. A karikagyűrűk még további 4 típusra bomlanak: Adalante-, Goldanelo-, Tizianna-, valamint Goldelin karikagyűrűkre.

A Goldenlux Ékszerüzlet több mint 1000 karikagyűrűvel várja vásárlóit, a hagyományostól az exkluzívig. Több mint 20 éve működik az üzlet arany-, ezüst ékszer kiskereskedelmi profillal.

Fantasztikus hír, amennyiben nyárra tervezitek az álomesküvőtöket, hiszen a Doro Ékszer üzletben most 20%-kal olcsóbban tudjátok beszerezni karikagyűrűiteket, amennyiben még nem szereztétek be őket. Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, menyasszonyi ékszerek, egyedi ötvös munkák, ásványból készült ékszerek, mind elérhető egy helyen.

A Goldatti nem egy ékszerüzlet, nem annál sokkal több- a te személyes ékszerészed.  Amennyiben nem fér be az ide-oda rohangálás, rendeljétek meg a kiválasztottakat, nem csak hogy időben megérkezik, de élőben sokkal szebb, mint a képeken.

A Gold Ékszerstúdió és karikagyűrű szalon karikagyűrűk széles választékával várja házasulandó párjait, akik egy életre tervezik.

Olcsón megúsznád? Az Antik Bolt Pécs üzletben a jutányosabb árkategóriákkal találkozhattok. A legújabb Német, Olasz, Francia divat szerint elkészült karikagyűrűket
és
hagyományos karikagyűrűket egyaránt megtaláljátok!

Vagy katalógusokban több száz féle karikagyűrű közül válogathattok.

Minden, ami a ti elképzelésetek szerint megszületik, azt megtaláljátok,
sárga, fehér, vörös arany karikagyűrűket vagy a felsorolt színek különböző változatait.

Minden gyűrűt személyre szabottan születnek a világra! A női gyűrűbe kérés szerint akár több követ is foglalnak, illetve megrendelésre, kedvező áron Brill követ is foglalnak a kiválasztásra esett karikagyűrűbe.

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!