Kreatív esküvő

A kreatív esküvő fogalma rengeteg mindenben kimerülhet. Hiszen tartalmazza a „kreatív” szót.

A kreativitás viszont sajnos nem minden embernek adatott meg, amivel nincs is semmi baj, hiszen nem vagyunk egyformák. Vannak emberek, akik inkább a számoláshoz, valakik a finom fogásokhoz és valakik a kreatív ötletekhez értenek.

Az esküvő az ember életében az egyik legcsodásabb dolog. Magában hordozza a szeretetet, az összetartozást, a törődést és az örömöt. Örülünk, mert össze köthetjük az életünket azzal a személlyel, akit a világon a legjobban szeretünk, akire lelkitársként tekintünk. Örülünk, mert együtt van a család, találkozhattunk olyan rokonokkal, akiket sajnos csak kevés alkalommal látunk egy évben. A házasság az egyik legszentebb pillanatunk az életünkben, és igyekszünk arra, hogy ez a nap az elejétől a végéig tökéletes legyen. Így a hölgyek (inkább a hölgyek, mint a férfiak) már körülbelül másfél évvel a kitűzött nap előtt elkezdik szervezni az esküvőjüket. Hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Amennyi ember, annyi stílus szerint szerveznek esküvőket, de a lényeg, hogy próbálunk nem sablonszerűt tartani. Mindenki szeretné bele tenni a saját kis jellegzetességét. Ezeket rengeteg módon meg lehet oldani.

Hogyan fogjunk hozzá?

Elsősorban azért nem árt, ha leülünk a párunkkal, és átbeszéljük az elejétől a végéig, hogy milyen koncepcióban látjuk a dolgokat. Hiszen azért nem csak a nőknek az akaratának kell, hogy teljesüljön, hanem ott van a férfi oldal, aki szintén jól akarja érezni magát ezen a napon a barátaival, haverjaival.

Találjuk ki, hogy nagyjából milyen stílusban szeretnénk az esküvőt. Inkább valami hagyományosabb vagy valami rendhagyóbbat szeretnénk?  Ha ezekkel megvagyunk érdemes beszélnünk a pénzről.  Jobba az elején tisztázni azt, hogy mennyit szánunk az eseményre.

Ha a két fő dolog megvan, akkor elkezdhetjük tervezgetni a részleteket.

Kreativitás

A kreativitás rengeteg mindenben kimerülhet. Lehet kreatív a fotózásunk, a meghívónk, a díszítés, az ételek, esetleg a meghívónk szövege vagy akár a helyszín vagy az öltözék.

Ha esetleg szeretnétek egy kis segítséget kérni, akkor nyugodtan ellátogathattok a minden évben megrendezett esküvői kiállításra a hungexpo-ba. Rengeteg új ötlettel állnak elő, amiből nagyon sok segítséget lehet meríteni. A 2018-as kiállításról be is mutatnék egy két frappáns ötletet, ami lehet, hogy segítségül szolgál majd az újdonsült párnak.

Meghívók:

Alapvetően ez a két megoldás talán a legkreatívabb, és rettentő jópofa.

  • Az egyik a palackba zárt meghívó, ami szinte az összes stílusú esküvőhöz megfelel:
  • A másik pedig a puzzle-os megoldás

Balesetbiztos ing:

Ez minden férfinek jól jön, de kivételesen a vőlegénynek!

Dekoráció:

  • Pomponok: A papírból készült dekor pomponok minden színben elérhetőek, viszonylag olcsó megoldás és nem műanyagból vannak!
  • A könyvszobrok: Könyvekből készülnek, tökéletesek dekorációhoz vagy esetleg a mennyasszony csokra is készülhet belőle.

Reméljük tudtunk egy kicsit segíteni a kreatív megoldásokkal, és csak, hogy tudjátok…a határ a csillagos ég. Ne féljetek megvalósítani az álmaitokat, és engedjétek szabadjára a fantáziátokat. Ez a ti napotok!

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!