Minden lánynak egyik nagy álma a saját esküvője, amikor ő van a középpontban, amikor mindenki őrá figyel, amikor ő a legszebb. A lány életében egy nap, amikor ő lehet a hercegnő. Ahhoz, hogy ez valóban így legyen, szükségünk van természetesen egy álomszép ruhára, ami tökéletesen áll rajtunk. Amit ha felveszünk, valóban úgy érezzük magunkat, mintha csak egy csodálatos tündérmeséből csöppentünk volna a valóságba.

Ahogy belenézünk a tükörbe, lássuk, hogy.…Ez így jó?! Nem, nem egészen. Valami hiányzik! Valami nem tökéletes! De mi? …..hiszen rajtunk van az a bizonyos „álomszép ruha“. Mi kell még? 

 Vegyük csak szemre a képet a tükörben! Nézzük csak végig tetőtől talpig! Tetőtől….talpig. Meg is van! „Tetőnél“ valami nincs rendben! A haj! Hát, ez az! Hiszen nem elég a ruha! Hogy is lehetne tökéletes egy hercegnő gyönyörű hajkorona nélkül? A menyasszonyi frizura teszi fel az i-re a pontot.Az teszi teljessé az összképet. Többek közt a frizura az, amiben megszemélyesíthetjük a saját magunkról elképzelt álomképet.  

 Milyen menyasszonyi frizura az, amely gyönyörű hercegnővé varázsol? Mindenkinek más az elképzelése, más az ízlése. Mindenki egy kicsit mást szeretne, mint amilyen a megszokott, mindennapos frizura.

Hogyha már lehet, akkor olyat választunk, ami valóban egyedi, ami különleges. Ilyenkor az egyenes hajból hullámosat, a rövidből hosszút, a ritkából sűrűt szeretnénk. Választhatunk bármilyet, mert valóban széles a paletta, és mivel ezen a napon mi vagyunk a fénypont, valahol el is várják, hogy minden apró részlet mellett a frizuránk is pompázzon. Minden esetre, az biztos, hogy az fogja meghatározni az igazi személyiségünket. 

És amikor sikreül megtalálni a számunkra megfelelő frizurát, amikor a kedvenc fodrászunk a mi arcunkhoz alakítja a remekművet és belenézünk a tükörbe, akkor válik valóra az a megálmodott kép, amire olyan régtől vártunk.

A számunkra tökéletes menyasszonyi frizura, ami után olyan sokat kutakodtunk, olyan sokat válogattunk, most itt van és valóban tökéletes.

Tökéletes, mert mindenki számára az a megfelelő menyasszonyi frizura, ami neki a legjobban tetszik, mert az fogja saját magát igazából tükrözni.

 

 Aztán, ha megvan a frizuránk, nem elhanyagolható kérdés az sem, hogy milyen hajdíszt választunk, hiszen ugyan úgy, mint ahogy az öltözékünkhöz illő különböző stílusú ékszereket, láncot, karkötőt, fülbevalót választunk, hogy javítsa az összhatást, a menyasszonyi frizurához egy jól választott hajdísz is egy kifogástalan képet alkot.

Természetesen ezeket az szerint választjuk ki, hogy milyen a frizura és mi az, ami a ruhával is harmonizál. A rövid hajhoz nagyon jól fog állni, ha oldalt beletűzünk néhány hullámcsatot, vagy hajtűt, melyek apró kristályokkal, vagy gyöngyökkel vannak díszítve. Ugyan ilyen hajtűt, vagy hajfésűt lehet feltűzött frizuránál, kontynál használni. De talán a legszélesebb választék a hosszú hajhoz van, hiszen a leeresztett loknikhoz, vagy a félig feltűzött frizurához bármi jól áll. R

emek választás lehet a csillogó tiara, vagy hajpánt, gyönyörű hatást nyújt az oldalt beletűzött virágmintás hajfésű, de remek képet ad az apró virágokkal díszített hajcsavar, melyet elszórva teszünk a hajfürtök közé. Manapság egyre gyakrabban használnak élővirágot hajdísz gyanánt, mely valóban egy harmonizáló összképet mutat, ha olyan virágot választunk, amely megtalálható a menyasszonyi csokorban is. Élő virágból készült koszörú, hajpánt, vagy akár csak pár darab virág is pompás hajdísze lehet a menyasszonynak.

 Minden esetre amelyik hajdíszt válasszuk, amelyik frizura mellett döntünk, az mindíg olyan legyen, ami saját magunkat fejezi ki, mert akkor lehetünk a nagy napon igazán önmagunk. És ha majd évek múlva ránézünk az esküvői fotónkra, akkor is úgy tudjunk rá gondolni, hogy ez egy kifogástalan választás volt.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!