Bármely esemény megtervezése nagyon nehéz feladat, de az esküvő megtervezése teljesen más labdajáték. Mindenki arra törekszik, hogy minden tökéletes legyen. A dekoráció, a helyszín, a haj, a ruha, a cipő, a zene, az ültetés és még rengeteg dolog.

Mi segítünk, hogy Ön a tökéletes ruhában varázslatosan fessen, ezzel megspórolva rengeteg fejfájást! Szakértőink segít Önnek kiválasztani azt a ruhát, amiben elvarázsolja a násznépet. Kölcsönözze ki tőlünk álmai ruháját gyönyörű kollekcióink közül!

Legyen minden a helyén!

Hogy minden a helyén legyen és tökéletesen mutasson, az rengeteg szervezésbe és pénzbe kerül. Természetesen élete nagy napját szeretné az ember úgy megélni, hogy ne számítson a pénz, azonban legtöbbünknek azért vannak keretek, amibe bele kel férni, életünk nagy napjának megtervezése során is. Azonban min is lehet ilyenkor spórolni? A meghívókon? Esetleg a díszítésen? A meghívottak számán? Ezek olyan tényezők, amiből természetesen nem szívesen engedne az illető. De mi az, amiből lehet, úgy, hogy mégis minden tökéletes legyen? Például a ruha! No, itt persze nem arról vanszó, hogy érjük be a kevésbé tökéletes ruhával. Oltárhoz vonulhatunk életünk ruhájában úgy is, hogy nem költünk rá borzalmasan sok pénzt. Ennek a problémának a megoldása, a ruhakölcsönzés. De pontosan milyen előnyökkel jár?

A kölcsönzés előnyei

Először is, jóval olcsóbb, mintha varratnánk, vagy vennénk a ruhát. Ez már kapásból egy nagyon pozitív dolog, mivel így is van mire költeni még az így megtakarított pénzt. Mi több, gyakran álmaink ruhája alapvetően rengeteg pénzbe kerül, így inkább megalkuszunk, egy kevésbé álomszerű ruhával. 
Lehet, hogy nem tetszik kifejezetten a fazonja, vagy éppen csipkét szeretnénk, de ami tetszene fazonban, az megfizethetetlennek tűnik, esetleg több gyöngyberakást. Ezek mind- mind feljebb viszik az elkészített ruha árát. Ez így van ugyan a kölcsönzött ruháknál is nagyrészt, azonban még így is elenyészőbb a ruhák közötti árkülönbség a vásárolt ruhához képest.
Nagy divat lett, hogy sokan úgy döntenek, hogy megvarratják ruhájukat és az esküvő után eladják. Ez még mindig egy viszonylag pénztárca barátabb megoldás, azonban ha már megvásárolják a ruhát, amint kifizetésre kerül sor, már veszít az értékéből. Természetesen itt nem az eszmei értékéről beszélek, vagy esetleg a szépségéről, hanem arról, hogy jóval kevesebbért lehet eladni, mint amennyiért vettük, így lényegében felesleges is volt megvásárolni. Hiszen ha kölcsönözzük, megússzuk az eladáshoz vezető útnak procedúráját, illetve valószínűleg kölcsönözve jobban járunk, mint a megvett és eladott ruha közötti különbözettel.

Hogy miért is érdemes még kölcsönözni?

Ami ugyancsak költségtakarékossá teszi a dolgokat, hogy nálunk a méretre szabás árát már tartalmazza a kölcsönzés ára. Ez bárkinek jól jöhet, egy részről, mert van rá esély, hogy a választott ruha, az első próbáláskor még nem passzol tökéletesen rád, ezért mindenképpen kell egy kis átszabás ahhoz, hogy olyan legyen, mintha ráöntötték volna. Másrészről pedig, mert az esküvőtervezési stressz általában súlyingadozáshoz is vezethet. Nyilván ez a súlyingadozás attól függ, hogy étvágytalansággal, vagy éppen stressz-evéssel együtt jár, valószínűleg mindkét esetben változni fog egy ici-picit az alakod. És ugyebár senki sem szeretne úgy kinézni esküvője napján, mint egy kötözött-sonka, se úgy, mint akin lóg a ruha. Tehát ebben az esetben is jól jöhet az „ingyenes” ruha méretre szabás. Harmadszor pedig nagyon sok kismama is lépdel élete párja elé a babavárás alatt. Ebben az időszakban pedig halmozottan szükség lehet a ruha átalakításra, még bizony az utolsó napokban is, hogy bizony mindketten kényelmesen élvezhessék a nagy napot.

Tiszta ruha, rendes ház!

Bizony, ha nálunk van tárolva a ruha sokáig, akkor előfordulhat, hogy porolódik, vagy valamilyen úton-módon rákerül valami nem kívánatos. Ami szuper, legtöbbször az egyszeri tisztítás és vasalás benne van a kölcsönzés árában. Tehát nem kell azzal bajlódni, hogy hova érdemes vinni, ahol biztosan nem roncsolódik a ruha anyaga és biztosan tökéletes kezelést fog kapni.
Tehát rengeteg pénzt és procedúrát lehet megúszni azáltal, ha valaki a menyasszonyi ruháját kölcsönzi. Ha pedig ezt nálunk teszi meg, biztos lehet abban, hogy mindenképpen a tökéletes ruhában állhat élete szerelme elé a legszebb napon. Széles választékú ruhakollekcióink között biztosan megtalálja álmai ruháját és nem kell attól tartania, hogy az esküvő után mit tegyen a ruhával, illetve, hogy a nagy napig tökéletes állapotban legyen és úgy fessen benne, mintha Önre öntötték volna! Ezen kívül ruhakölcsönzőnkkel egészen biztosan jól jár és a kölcsönzés által fennmaradt pénzét pedig költheti a tökéletes esküvőjének megtervezésére.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!