Tökéletes örömanya ruha kiválasztása

– a menyasszonyi ruha után a következő kihívás?


A megfelelő ruházat megtalálása örömanyaként ugyanolyan fontos, akárcsak a menyasszonyi ruha, ugyanis a nagy napon nem csak a stílusos külső, de a kényelem is lényeges. Ez különösen így van akkor, ha az átlagosnál nagyobb méretekkel rendelkezünk, ráadásul ilyenkor igencsak nehéz ruhát találni.

 

A kölcsönzőkben és az üzletekben általában az örömanya ruhák moletteknek több szezonnal korábbi stílust képviselnek, és inkább hasonlítanak egyfajta zsákra, mintsem az alakot előnyösen kiemelő, nőies ruhára.

Mondjunk tehát le arról, hogy az emlékezetes „nagy napon” a fényképeken és a felvételeken is jól mutassunk?

sheego.hu remek megoldásokat kínál akkor is, ha örömanya ruhák moletteknek történő beszerzése a cél.

Ma már sokféle alkalmi ruha fazon létezik, ám nem mindegy milyen alkathoz milyet választunk.

A legtöbb édesanya, anyós lelkesen járja lányával, jövendőbeli menyével az esküvői ruhaszalonokat, elkíséri cipőt vásárolni, és a legapróbb részletekig igyekszik a segítségére lenni, hogy a nagy napon valóban a menyasszony lehessen a legszebb.

Közben pedig szépen elfelejtkeznek arról, hogy Ők is a figyelem középpontjába kerülnek a Nagy napon. Gyakran csak az utolsó pillanatban kapnak észbe, hogy nincsen megfelelő alkalmi öltözékük, sokszor tanácstalanok, mi áll jól nekik, vagy egyáltalán hogyan fogjanak hozzá a keresgéléshez.

A molettebb hölgyekről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen számukra is sok ultra nőies, szépséges alkalmi ruhát tartogat az idei és a következő szezon is!

 

 A fodrokkal, az aszimmetrikus szabással és a csipkeborításokkal akár centiket is csalhatunk, miközben trendi, elegáns és különleges lehet a megjelenésünk!

De nem mindenki érzi jól magát kissé „megcsupaszítva”.

Ha nem érzed jól magad egy pántnélküli vagy vékony pántos kreációban, akkor viselj egy elegáns stólát vagy egy csinos kosztümkabátkát hozzá!

A klasszikus egyrészes ruhák alakformáló előnyökkel

Az örömanya ruhák moletteknek elsősorban előnyös szabásvonalukkal képesek kiemelni az arra valóban érdemes területeket. A húzások, szűkítések, és az aszimmetrikus megoldások különösen kedveltek, ezeknek köszönhetően ugyanis több számmal kisebbnek látszódhat a viselt darab, és viselője is a magabiztosság semmihez sem fogható érzésével vághat neki a ceremóniának, valamint az utána következő lagzinak.

A hétköznapokban gyakran választott egyrészes ruhák alkalmi kivitelben is beszerezhetőek, a csipkebetétek és az elegáns anyagok pedig csak tovább növelik azok alkalmi jellegét. Az örömanya ruhák moletteknek egyszerre képviselnek egyfajta nőies irányvonalat, de ugyanakkor nagyon kényelmesek is.

Egy esküvő örömanyaként is tökéletesen alkalmas arra, hogy megcsillogtassuk nőiességünket.

 

A hűvös estékre felkészülve nem hiányozhat egy elegáns kosztümkabát sem a ruhatárból, de dönthetünk akár a reneszánszukat élő bolerók mellett is.

Ez utóbbiak egyrészes ruha, vagy a klasszikus, bőszárú fekete, elegáns nadrág mellé is remekül mutatnak.

 Amennyiben az online rendelés kényelme mellett tesszük le a voksunkat, úgy megkímélhetjük magunkat a hosszadalmas sorban állástól és a próbafülkére várakozástól, mégis a méretünknek megfelelő, igényes darabbal gazdagodhatunk.

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!