Az esküvő életetek egyik legkülönlegesebb rendezvénye lesz, ahol a középpontban az ifjú pár – azaz Ti álltok – csupa olyan vendéggel körülvéve, akik szorosan kapcsolódnak hozzátok, fontosak számotokra. 

Ilyen esemény elég ritkán adódik az életben, ráadásul az apropója sem más, mint az egyik legfontosabb döntésetek… Ilyenkor minden részlet kiemelt szerepet kap. A menyasszonyi ruha, a megfelelő helyszín, a jó fotós, az ételek ízletessége…

De talán mind közül a hangulat, a buli, a tánc lesz a legemlékezetesebb mindenki számára!

Lecsó zenekar
Élőzene valódi hangszerekkel

Az 5 tagú zenekari felállás (dob, basszusgitár, szintetizátor, szólógitár, szaxofon) lehetőséget ad a sokszínű hangzás világra, a gördülékeny rendezvény lebonyolításra, valamint már látványban is jó hangulatot biztosít. A zenekarban majdnem minden tag énekel is.

Show és fénytechnika

A hangzás mellett, gondosan ügyelnek a színpadképre is. A rendezvényhez méltó, egységes öltözékkel, és igényes megjelenéssel tisztelik meg közönségüket. A jó hangulat érdekében a megfelelő zene mellett hangulatvilágítással emelik a party, céges rendezvény vagy esküvő színvonalát.

Egy csapatban

Zeneszolgáltatásuk során szorosan együttműködnek a vőféllyel, ceremóniamesterrel vagy rendezvényszervezővel, figyelik minden lépésüket, így biztosítva a rendezvény zökkenőmentességét.

Együtt élünk a közönséggel

Nem bújnak a kotta mögé, számukra fontos a személyes kontaktus. Igyekeznek kapcsolatot teremteni az emberekkel, bevonni őket a hangulat alakulásába. Úgy gondolják, hogy a zenekart a közönség teszi naggyá, ezért társ kell legyen a vendégek szórakozásában.

Plusz szolgáltatások

A zenekari teendők mellett további szolgáltatásokkal is tudják segíteni a rendezvényt. Nincs szükség extra személyzetre az esküvői szertartás hangosításához, a nászmenet zenei kíséréséhez, a ceremóniamesteri teendőkhöz, a nyitótánc mix elkészítéséhez, vagy egy rögtönzött DJ partyhoz.

Holdfény zenekar

A zenekar 1989-ben alakult négy fővel, amelyből ketten maradtak az alapító tagok közül. Közben tagcseréken is átestek, és többször is felléptek más zenész kollégákkal, esetenként más stílusokkal is kísérleteztek. Kilenc évig állandó jelleggel különböző vendéglátó egységekben szerepeltek, közben, (mint jelenleg is) más élőzenés rendezvényeken is részt vettek (pl.: esküvő, lakodalom, bál, bankett stb.).

Több száz sikeres fellépés van már mögöttük, és a duó leginkább mulatós, esküvői, lakodalmas, báli illetve party zenekar jelleget képvisel.

A hangosítást, nagyobb sátras lakodalmakban, kultúrházakban, és kisebb szabadtéri rendezvényeken is megfelelő hangerővel illetve kifogástalan minőségben biztosítják. Lakodalmakban menetkíséretet is vállalnak (dob, tangóharmonika), valamint, ha vőfély nincs jelen az összejövetelen, köszöntő szövegeket is mondanak.

A’la Carte Showband

A party zenekar és esküvői zenekar országszerte és külföldön is keresett, a médiában mára nagy gyakorisággal megjelenő (Rtl klub,Juventus és Sláger Rádió, Neo Fm, Muzsika TV, Sztár Limonádé Bulvárlap, stb..) népszerű Showband & Partyzenekar kiemelkedően széles magyar és nemzetközi repertoárral, az igényes céges partyk, esküvők és rendezvények, fesztiválok partyzenekara és fellépője.

Az A’la Carte Showband & Partyzenekar , esküvői zenekar azok számára szerencsés választás, akik a fiatalosan lendületes, minőségi produkciót és zenét kedvelik és nem elégednek meg a középszerűséggel.

 Az A’la Carte Showband és Partyzenekar járja az országot és a határainkon túlról is sok meghívást tud magáénak. A határon túli meghívások annak köszönhetőek, hogy repertoárukat egészen nemzetközivé tették . Természetesen a legfontosabb és legjobb magyar dalok mellett a spanyol és angol ,és német dalok is helyet kaptak ,melyek pop , funky, rock , latin , cha-cha, disco, stb formát öltenek a partyzenekaruk előadásában. Sok-sok éves tapasztalat alapján válogatták és szelektálták a repertoárt kizárólag annak alapján, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem a közönség és a zenekar számára. Ha valamelyik dalra több rendezvényen vagy esküvőn nem táncol és bulizik a násznép, akkor azt leveszik a palettáról, hiszen a lényeg hogy legyen tánc. Számukra is az a legjobb, ha jól sikerül egy rendezvény és minél többen a táncteret koptatják, nem pedig a bárpulton könyökölnek, vagy kinn a dohányzó részlegen sztorizgatnak. Természetesen nagyon fontos momentum: ez nem csak a partyzenekartól függ! A vendégek kedve, összetétele, a helyszín, a kiszolgálás, a vőfély vagy ceremóniamester, a programok sűrűsége, a terem hőmérséklete mind fontos alkotóeleme a buli mértékének. Ezért is kell körültekintően választani pl rendezvény helyszínt is, esküvői helyszínt is, ahogyan a zenekar sem mindegy.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!