Az örömapa öltönye szimbolizálja, hogy az esküvőn ő szintén kiemelt fontosságú személy, a boldog apa, aki házasítja gyermekét. Örömapa öltözetként szinte bármilyen formális alkalmi öltöny elfogadható, s ha az öltöny zsebében díszzsebkendőt tesznek, az még inkább emeli az ünnepélyességet. Az örömapa öltöny fazonja és színe igazodjon az örömanya ruhájához, s azért figyelni kell arra is, hogy az ifjú pár esküvői öltözékével valamilyen szinten egységet alkosson. A hazai esküvők nagyobbik része inkább nyári, melegebb időpontokban van, mégis fontos megemlíteni, hogy nincs annál kiábrándítóbb, ha a zakó alatt rövid ujjú ing van, vagy éppen zakó nélkül jelenik meg a boldog szülő a szertartáson.

A kiemelt ünnepi események, mint például egy esküvő nem mindennapi öltözéket kívánnak meg. A vőlegény mellett, a szüleik is lassan hagyományt teremtő módon hasonló eleganciával kell megjelenjenek. Az örömapa öltöny így szimbolizálja, hogy az esküvőn ő szintén kiemelt fontosságú személy, a boldog apa, aki házasítja fiát.

 Örömapa öltözetként szinte bármilyen formális alkalmi öltöny elfogadható, s ha az öltöny zsebében díszzsebkendőt tesznek, az még inkább emeli az ünnepélyességet. Azért figyelni kell arra, hogy az ifjú pár esküvői öltözékével valamilyen szinten egységet alkosson.

Egy sötét öltöny, az anyuka öltözékével harmonizáló ing és nyakkendő, esetleg egy csinos mellény, elegáns megjelenést biztosit számára is. A vőlegény kitűzőjéhez hasonló, de szolidabb változat jól mutat az öltöny hajtókáján. A cipő legyen kényelmes, hiszen egész napot, esetleg táncot kell kibírniuk benne.

Pár elegáns férfi ruhaüzlet:

Budapest Lord Men’s Fashion

A férfi felsőruházat készítésével foglalkozó szalon, nagy tapasztalattal és kiváló árakkal fogadja ügyfeleit. Öltönyök 25 féle méretállásban kaphatók, melyeket szükség szerint alakra igazítanak. Egyedi megrendelés alapján készítenek öltönyöket, zakókat, nadrágokat, alkalmi öltözékeket, szmokingokat is. Gazdag anyag, szín és fazon választék! Alkalmi és vőlegény öltönyök kiegészítőkkel együtt, hihetetlenül kedvező árakon kaphatók!

Győr – Madeleine Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

A ruhaszalon a kiváló minőségű menyasszonyi ruhák mellett a vőlegényeknek és örömapáknak is igényes esküvői öltönyöket kínál. Az eleganciát kedvelő férfiak, a világhírű Wilvorst öltönyök legújabb modelljei közül választhatják ki a stílusukhoz és alkatukhoz leginkább illő alkalmi öltözéket. A márka Tziacco, After.Six, Prestige és Classic legújabb modelljei megvásárolhatók az esküvői szalonban.

 

Szeged – Aphrodite Bridal Design

A szalon kínálatából a férfiak alkalmi és esküvői öltönyök, szmokingok, frakkok közül válogathatnak, melyek megvásárolhatók, vagy kölcsönözhetők. Megtalálhatók a magas minőségű, német Wilvorst öltönyök, ingek, nyakkendők is. A szalon nagy tapasztalattal készíti esküvőkre, bálokra, különleges alkalmakra a manapság reneszánszát élő díszmagyar öltözékeket és bocskai ruhákat.
Budapest – A Wilvorst öltönyök világa

Milyen a tökéletes vőlegény öltöny? Harmonizál a menyasszonyi ruhával, elegáns, stílusos, illik viselője személyiségéhez és természetesen az alkalomhoz! Ebben a szalonban minden vőlegény megtalálja a számára legkedvezőbb öltözéket. A trendi öltönyajánlatok mellett kiváló stílustanácsokat is találnak az oldalon a vőlegények és örömapák.

Zara divat


A legújabb divattrend megtekinthető a spanyol Inditex világcég honlapján. Modelljeik követik a legújabb divatirányzatokat. Ruháikat kifinomult vonalvezetés, az anyag, szín és fazon tökéletes harmóniája jellemzi. Keresd a Zara üzleteket Budapesten és vidéken! Különlegeset találsz megfizethető árakon.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!