Amikor eljön az életünkben az a pillanat, hogy elkezdjük szervezni az esküvőnket, akkor nincs is annál fontosabb dolog abban a pillanatban. Nem egyszerű mindent egyedül megoldani, de hatalmas segítségünkre lehet egy esküvői kiállítás a szervezésben.

Miről is szól egy esküvői kiállítás? Hát mindenről, ami azzal kapcsolatos. Megtekinthetjük az aktuális esküvői ruha trendeket, inspirálódhatunk gyűrű terén, dekoráció terén, ételek iránt, és tényleg mindennel kapcsolatban, ami csak idetartozik. 

Az egyik legjelentősebb kiállítás a fővárosban kerül megrendezésre, ezen belül is a Hungexpoban.

Minden évben rendkívül exkluzív az esemény, viszont idén még egy plusszal készül, ami véleményem szerint nagyot fog ütni. Október elsejétől elérhető lesz egy kuponfüzet a hivatalos oldalon, ahol a kiállításon részvevő különböző szolgáltatók kuponjait találhatjuk meg. Töltsd le, nézd át, és válaszd ki a neked szimpatikus szolgáltatót, legyen az rendezvény helyszín, esküvői fotós, karikagyűrű vagy bármilyen egyéb szolgáltatás.

A legjobb az egészben, hogy az eredeti költségekhez képest, akár 100 – 500.000 Ft – ot is megtakaríthatsz! A rendezvényre az ország minden területéről érkeznek szolgáltatók, így nem feltétlenül csak a budapesti esküvőknek lehet ez érdekes. Szervezd az esküvődet bárhova, biztos vagyok benne, hogy ezzel az akcióval csak jól járhatsz. Biztosan mindenki ismeri a Glamour napokat és a JOY napokat. Na, ez pont olyan, ezekhez tudnám hasonlítani csak esküvős szolgáltatásokkal. Ha esküvőre készülsz, akkor ezt nem szabad kihagynod! 

A vélemény a kiállításokkal kapcsolatban egyébként elég megosztó. Sokaktól hallom, hogy esküvő kiállításra menni felesleges, mert úgy sem az ő pénztárcájukra van szabva, amit ott kínálnak… Aztán van a másik tábor, aki úgy gondolja, hogy azért csak érdemes oda elmenni, legalább ötleteket szerezni. 

Véleményem szerint, ha már szolgáltatóra nincs is szükséged, akkor is érdemes ellátogatnod egy ilyen rendezvényre. Miért? Azért mert ha még a valamelyik fontos dolog hiányzik a nagy naphoz, legyen az akár: helyszín, zenekar, vőfély/ceremóniamester, virágos, cukrász, fotós, vagy akármi, akkor pedig végképp ajánlom, mert itt aztán megtalálsz mindent és még olyat is, amire eddig nem gondoltál, de ott rájössz, hogy még erre is szükségem van. Itt gondoljunk, mondjuk az apróbb kiegészítőkre, mint az ékszer, gyűrűpárna, harisnyakötő vagy hasonló dolgok. 

Azért érdemes eljönni, mert itt tájékozódhatnak a párok, mennyi féle választási lehetőségük van. Beszélgetni egy étterem vezetőjével vagy kezet fogni egy együttes tagjaival, sokkal nagyobb impulzust ad, mint mondjuk csupán egy weboldalon tájékozódni a szolgáltatásokról.

Nagyon fontos a fotós! Mindenképp nézz körül jól, és beszélgess velük akár hosszasan, hiszen ehhez kell egyfajta szimpátia, hogy minden tökéletes lehessen. A kiállításon a legjobbak közül válogathatsz. Egyet jegyezz meg jól, akkor igazán jó egy esküvői fotó-sorozat, ha megkapod az albumot a fényképésztől, és olyan pillanatokat is látsz saját esküvődről, amit nem is láttál, például ahogy Édesapád könnyes szemmel üldögél. Egy fotós szemével egészen más minden, hisz’ Ő nem ismer senkit, nincs benne elfogultság, nem egy adott klikkre fókuszál, teljes egészében lát mindet.

Az Esküvő Kiállításon lehetőség van tortát, süteményt kóstolni, gyűrűt és ruhát próbálni, dekorációk, meghívók, köszönetajándékok között csemegézni, fotósok, videósok referenciamunkába betekinteni. Rengeteg időt és utánajárást spórolnak meg a párok, ha rászánnak egy napot, akár kompletten leszervezhetik a kiállításon az esküvőjüket.

A rendezvényen a helyi esküvői szolgáltatókon túl több olyan cég is képviselteti magát, akik munkájuk révén országszerte ismertek. Az is a kiállítás színvonalát dicséri, hogy évről évre elérhető egyre több szolgáltató, külföldi esküvői helyszínek is. 

Amennyiben a kiállításon a kedvezmények és a kellemes légkör ellenére mégsem kötelezzük el magunkat a vásárlás mellett, később is ellátogathatunk az eseményen megismert szolgáltatókhoz, ahol, ha időpontot foglalunk, egy hozzáértő csapat segítségével tudunk válogatni a kínálat közül, akiknek a teljes figyelmét élvezhetjük az időpontnak köszönhetően

    Egy esküvői kiállítás minden esetben tartogat érdekességeket, nem csak az érdeklődők, de a kiállítók számára is. Így van ez minden évben, mikor eljön az ideje a kiállításnak.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!