Az esküvő mindenkinek nagyon fontos, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni belőle.

Nem csoda, ha az esküvői helyszínből is mindenki a legjobbat szeretné. Szerencsére már hatalmas a választék, ezért mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, de minden esetre érdemes nagyon hamar lefoglalni, ugyanis hamar betelnek a helyek. 

Hermina Terasz Party & Grill elegáns

Létezik olyan különleges 6 méter magasan elhelyezkedő rendezvényhelyszín panoráma kilátással a Városligetre, amely modern megjelenésével, klimatizált tereivel és teljes körű szolgáltatásaival minden eddiginél jobb lehetőséget biztosít a rendezvényekhez! 

Hercegasszony Birtok

Igazán romantikus, vízparti esküvőről álmodsz? Egy helyről ahol életük nagy napjára az elegancia és a stílus teszi fel a koronát? Nagyon ajánlatos helyszínül választani a Hercegasszony Birtokot, hogy tökéletessé varázsoljuk esküvőjüket! Képzeljünk el egy meghitt vízparti szertartást, ahol az üdén zöldellő természet öleli körül a násznépet!

A különleges esküvői ceremóniát egy hangulatos, sátorban megrendezett ünnepély követi, miközben fotósunk örökíti meg a legszebb pillanatokat. 

Szent Mihály-domb

A vonyarcvashegyi Szent Mihály-dombot és a tetején álló kápolnát sokan választják a boldogító igen kimondásának helyszínéül. Május végétől október elejéig gyakoriak itt az esküvők. A polgári szertartást a szabadtéren, az egyházit a kis templomban tartják.

A násznép pedig gyönyörködhet a dombtetőről nyíló csodálatos kilátásban: rápillanthat a Keszthelyi-hegységre, látható a keszthelyi öböltől a berényi partokig tartó rész, a tanúhegyek is Szigligettől Badacsonyig.

Festetics-kastély

A polgári szertartás helyszíne lehet a Tükörterem vagy a Velencei tükörterem, ahol elegancia és pompa fogadja a házasulandókat és a násznépet, akik pedig szabadtéren mondanák ki a boldogító igent, megtehetik a park árnyas fái alatt. Bármelyiket is választják, egy biztos: romantikus álomesküvőt élhetnek át a nagy nap résztvevői. A dekoráció is ehhez igazodik: a házasulandók körében kedveltek a kastély hangulatához illő fehér, krém, púderrózsaszín virágok, arany díszek. A ceremóniát követő, akár 150 fős lakodalomnak is helyet tud biztosítani a Helikon Kastélymúzeum: a bálteremekben.

budai Királyi Várnegyed

A káprázatos stílusú Arany Kos és Tükör rendezvénytermeink illetve a 700 éves középkori borozó nagyszerű helyszínei lehetnek egy fantasztikus vintage esküvőnek. A termek technikai felszereltsége megfelel a modern idők követelményeinek megőrizve a 18. századi miliőt. A termekben különböző berendezések valósíthatóak meg, melyek tökéletesen illeszkednek mindenhez. 

    Rengeteg helyszín adott, de ha olcsóbban szeretnénk kihozni az esküvőtöket, érdemes olcsóbb helyeket is figyelembe venni, és azt kreatívan berendezni vintage hangulatban.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!