Ha esküvőt szerveztek és úgy érzitek, jó lenne több szolgáltatóval találkozni egy helyen, hogy összehasonlítsátok az ajánlataikat. Ha egyszerűen nem tudtok dönteni az online minták és bemutatkozások alapján. Ha azt sem tudjátok, hol vegyétek fel a szervezés fonalát, akkor az esküvő kiállításokat nektek találták ki. Budapesten november 4-én és 5-én várják a menyasszonyokat és vőlegényeket a Hungexpo területére.

A kiállítók között megismerhettek közelről számtalan esküvői helyszínt, de találkozhattok csodálatos virágkölteményekkel, elleshettek díszlet ötleteket, sőt, még az álom menyasszonyi ruhát is megtalálhatjátok a divatbemutatók alatt, melyhez ékszereket is választhattok. Mindemellett több mint 300 szolgáltató is vár titeket a meghívóktól a dekoron át egészen a vőfélyig és a ceremóniamesterekig.

Ebben a két napban gyakorlatilag megálmodhatjátok az álom esküvőtöket és megtalálhatjátok a legjobb szolgáltatókat anélkül, hogy helyszínről helyszínre kellene utazgatnotok és időpontokat kellene egyeztetnetek.

Jegyvásárlás: http://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!