Az esküvői dekoráció egy olyan dolog, ami mindig egyedi. Nincs kettő ugyanolyan dekorációval rendelkező esküvő, hiszen itt úgy tervezzük a nagy napot, hogy minden tökéletes legyen, és az elképzeléseinket adja vissza. Nem csoda tehát ha ebben képesek vagyunk hónapokig elveszni. A helyzet az az, hogy el is kell.

Ahhoz, hogy tökéletesen feldíszített helyet vagy helyeket kapjunk, rengeteg mindenen át kell rágnunk magunkat.

A legelső dolgunk nem más, mint hogy kitaláljuk milyen közegben szeretnénk megtartani az esküvőt. Azt kell választanunk, ami hozzánk a legjobban passzol. Dönthetünk egy kis erdő mellett, ahol mesebeli esküvőt hozhatunk létre, lehetünk hajón, ahol a tó vagy a folyó hangja zúg, vagy dönthetünk akár egy kúria mellett is, az igazi hercegnős esküvő érdekében. Ezek mellett rengeteg lehetőségünk van, és mindennek a képzeletünk szab határt.

Ha megvan a hely, ahol megtartanánk a szertartást és a lakodalmat, vagy valamelyiket, akkor ideje eldöntenünk, hogy milyen stílusban szeretnénk a dekorációt. Manapság rengeteg opció közül tudunk választani, és rengeteg inspirációt tudunk gyűjteni különböző oldalakról.

Ha ez is megvan akkor ideje felkeresnünk olyan webáruházakat, ahol esküvői dekorációkat árulnak és kedvünkre válogathatunk.

Természetesen, ha nem vagyunk elég biztosak magunkban, felkereshetünk profikat, akik mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a mi Nagy Napunk olyan pompában álljon a kitűzött dátumra, amiben szeretnénk látni.

KÖSZÖNETTEL.HU

https://www.koszonettel.hu/eskuvoi-dekoracio-228

Vásárlói vélemények:

„Teljesen véletlenül akadtam rá a weboldalra. A homokszertartáshoz kerestem kellékeket. Meg is találtam 🙂 És azon kívül, szinte majdnem minden mást is innen rendeltem. Telefonon is nagyon készségesen segítettek. A megrendelt termékek nagyon jó minőségűek. A “homokozáshoz” 🙂 a választott homokok pont úgy néznek ki, mint a képen, amiről ki lehet választani. Nagyon szép és jó minőségű mind az üveg, mind a fa és a textil termékek is. 
A jövőben, ha bármilyen alkalomra kell dekorációt beszereznem, csak innen fogok rendelni 🙂
Csodálatos részei lesznek az esküvőnknek a termékeitek 🙂
Nagy köszönjük és nagyon sok sikert, nagyon sok, legalább ennyire elégedett vásárlót kívánunk a jövőben Nektek! :)”

ÜNNEPEK ÁRUHÁZA

https://unnepekaruhaza.hu/party-kellek/eskuvoi-dekoracios-kellekek

A házasságot esküvői szertartással és ünnepi ebéddel vagy vacsorával szoktuk megünnepelni.  Az esküvőre készülődés jóval hamarabb elkezdődik, a szervezést akár a házasulandók, akár valamelyik barát vagy rokon végzi. A résztvevők számától függően ez nem egy esetben nagyon komoly, sokirányú feladat. Ennek során kiemelkedően fontos elem a helyszín színvilágával harmóniában lévő esküvői dekoráció, a legmegfelelőbb dekorációs kellékek kiválasztása, beszerzése és az esküvőt megelőzően az ünnepi helyiség feldíszítése.

Itt most jó helyen jársz. Ezen az oldalon Te, mint szervező a tökéletes dekorációs kellékek széles választékát találod akkor is, ha nagyobb, akkor is, ha kisebb költségvetésű esküvőt tervezel.

ORSI DEKOR

https://eskuvoidekor.com/eskuvoi-kellekek

Esküvői kellékek:

Kis költségvetéssel rendelkeztek és magatok csináljátok a dekorácót? Jó helyen jártok. Számos termékünkkel színesíthetitek az esküvői dekorációtokat.

Kellékeink közt találtok:

– ültetési rendet, ültetőkártyákat és menükártyákat

– asztalszámokat

– dekorációs kellékeket, táblácskákat, zászlókat, lampionokat

– gyertyát, gyűrűpárnát, vendégkönyvet, nászládát

– koccintós poharat, szalvétát, szalvétagyűrűt

WEDDING HOME WEBÁRUHÁZ

http://weddinghome.hu/

Áruházunkban saját készítésű és külföldi termékeket kínálunk. 

Vannak egyedi elképzelései? Ne tartsa titokban! Szeretjük az egyedi megoldásokat!

Új termékeinket folyamatosan töltjük fel az oldalra, érdemes hozzánk visszatérni!

Termékeink nagy része raktáron van, vagy folyamatosan érkezik, 2-3 nap alatt kiszállítjuk.  Viszont kérjük a rendelésnél figyelembe venni, hogy a más kontinensről érkező egyes import termékek szállítási határideje akár 2-3 hét is lehet!

ESKÜVŐDEKORÁCIÓ.HU

https://eskuvoredekoracio.hu/

  • Termékeink 99%-a raktáron van. Ezért a beérkezett megrendeléséket feldolgozás után azonnal teljesíteni tudjuk!
  • Ingyenesen át veheted megrendelésedet Budapesti átadópontjainkon,  vagy 20,000 Ft feletti  vásárlás esetén ingyen postázunk!

OLTÁR ELŐTT

https://www.oltarelott.hu/eskuvoi-webaruhaz

  • Bemutatótermünkben meg is tekintheted a kellékeink nagy részét melyekkel dolgozunk. 
  • Az igazi dekoráció a tervezéssel kezdődik. A dekoros legfontosabb feladata a stílus megteremtése a helyszín és a kívánságok figyelembevételével.
  • Masnit kötni bárki tud. Vagy nem  Bár a kivitelezés sokszor egyszerűnek tűnik, de mögötte jelentős fizikai munka, szervezés és logisztika van, melyből a párnak nem tűnhet fel semmi.

DEKORÁLOM AZ ESKÜVŐM

http://www.dekoralomazeskuvom.hu/

Mi, a DekorÁlom az Esküvőm alapítói mindhárman átéltük már azt a bizonyos Nagy Napot, és jól tudjuk, hogy az esküvői előkészületek bizony gyakran okoznak fejtörést a házasodni készülő pároknak. A boldogító igen előtt örök kérdés: hogyan lehet lefaragni a borzasztóan magas költségeket? 

Hiszen, ha csak a dekorációra gondolunk: valljuk be, mindannyian gyönyörűen dekorált esküvőről álmodunk! De hogyan tudjuk mindezt igényesen és egyben költséghatékonyan megvalósítani? 

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani!

Webáruházunkban olyan dekorációs anyagokat és kellékeket kínálunk kiváló minőségben, folyamatosan bővülő választékkal és kedvező áron, melyekkel gyönyörűvé varázsolhatod az esküvődet! Ezekkel az anyagokkal Te magad is könnyen elkészítheted az esküvői dekorációt, amihez BLOG és Facebook oldalunkon sok hasznos tippet, ötletet találsz.

NICOL ESKÜVŐI BOLT

https://www.eskuvoibolt.hu/

  • 15.000 Ft felett ingyenes szállítás
  • 14 napos garancia, 100% visszafizetés garancia
  • Szállítás gyorsan, akár 1 – 3 munkanap alatt
  • Átvevőhely és bolt Budapesten, a nyugatinál

“Kedves Várhelyi Nikolett és Szilágyi Zoltán! Szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget, a pontos és precíz munkájukat, amellyel hozzájárultak a mi Nagy Napunkhoz! Akinek csak lehet ajánlani fogjuk a boltot!


Még egyszer köszönjük! 🙂 ” 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!