Esküvő hajón

Manapság az emberek imádnak különleges esküvőket szervezni. Rengetegen vannak, akik megmaradnak a hagyományos magyar ceremóniáknál, és nem is vágynak többre. Aztán ott vannak azok az emberek, akik mindenképpen szeretnének valami mást, valami nem szokványosat, mondván ez életük nagy napja, adjuk meg a módját. Így hát jönnek a jobbnál jobb ötletek, szelíd vagy éppen brutális keretek között.

Szelíd alatt értem például egy erdőben megtartott esküvőt, egy tengerparton megtartott esküvőt, egy hajón megtartott esküvőt. És vannak olyanok is akik teljes szerepjátékot kitalálnak az esküvő napjára. Egy teljes témát, gondolok én most itt például egy zombi esküvőre, ahol mindenkinek be kell öltözni zombinak, és még maszkjuknak is kell lenni. A vacsora helyszíne is úgy van berendezve, mint egy temető, az elkészített ételek nagyrészt pedig úgy festenek, mint az emberi testrészek darabja. Na igen. Ízlések és pofonok.

Viszont ebben a cikkben inkább a szelíd keretek között megrendezett esküvők lesznek reflektorfényben, azon belül is a hajón megtartott esküvőről fogunk egy pár szót megejteni.  Kezdjünk is bele.

Hajón tartott esküvő

Napjainkban egyre több és több ember szervezi az esküvőjét hajóra, amin nem is csodálkozunk, hiszen csodálatos az egész. Maga már a leánykérés is csodálatos dolog, de a pillanat, amikor két ember össze köti az életét, amikor ott áll előtted az ember, akit mindennél jobban szeretsz, és akiért bármit megtennél, az egy felejthetetlen pillanat. És ennek a pillanatnak meg kell adni a módját! Magyarországon rengeteg de rengeteg lehetőségünk adódik helyszínileg megszervezni egy hajós esküvőt. Magyarország tele van szebbnél szebb vizes helyekkel, legyen szó akár egy bányatóról, a folyóinkról, vagy a tavainkról. Megannyi mesés helyszínt találhatunk az interneten, ahol biztosan jól fog sikerülni a nagy nap.

Esküvő szervező cégek

Össze gyűjtöttünk pár olyan esküvő szervező céget, akik kifejezetten a hajós esküvők megszervezésére specializálódtak. Így ha magunkban nem vagyunk annyira biztosak, hozzájuk bizalommal fordulhatunk segítségért, hogy tökéletes legyen az esküvőnk.

Az első ilyen szervező cég a Rubin Group.

A rubin group hat darab hajóval rendelkezik, amiből tudunk válogatni. Mindegyik már stílusú, más férőhellyel rendelkező darab.

  1. Rubin

Cégünk büszkesége két szinttel várja Önt és vendégeit. A Rubin teraszán kiváló grillezési lehetőséget kínálunk és meghatározó piros színével koktélparti színtereként is kitűnő. A fedélzet hangulatához hozzájárul a különleges lounge bútorzat. A sétahajó orrában 30 fős nyitott terasz került kialakításra, ami páratlan élményt nyújt. A Rubin hajó büféasztalos ültetés mellett 80 főre ideális, maximális befogadó képessége 180 fő.”

  • Ludwig

Exkluzív, három szinttel rendelkező modern rendezvényhajónk hangulatos fénytechnikával, elegáns belső környezettel és a műpázsitos teraszán stílusos kültéri bútorzattal biztosít tökéletes helyszínt rendezvénye számára. A hajó teljes befogadó képessége 300 fő, két zárt szintje 80-80 főre ideális, büféasztalos étkezés mellett. Belső tere a téli időszakban is alkalmas rendezvények lebonyolítására, hiszen megfelelő fűtéssel rendelkezik. Rendezvényhajónk 2016-ban a modern dizájnú felújításon esett át.”

  • Szent László

Beépített panorámaterasszal rendelkező hajónk az év bármely időszakában várja vendégeit. A Szent László atmoszféráját otthonos pub-hangulat jellemzi. Sokszínűsége kitűnő lehetőséget nyújt bármely egyéb díszítőszín befogadására. A hajó vendégtere klimatizált. Az alsó rendezvényterem 80 fő leültetésére alkalmas, kiegészítve a félig nyitott felső fedélzettel, ahol akár laza hangulatú grillterasz is kialakítható. A két fedélzeten 130 fős büfévacsora is megvalósítható, míg maximális befogadóképessége akár 150 fő is lehet.

  • Rapszódia

Egyedülálló, eltolható panoráma ablakpanelekkel rendelkező rendezvényhajónk közvetlen közelségbe hozza a Duna vizét és Budapest csodálatos látványosságait. A hajó orrában található egy hangulatos lounge került kialakításra. A vendégtér másik fele pedig lehetőséget nyújt a vacsoraidő komfortos eltöltéséhez. Az ideális büféasztalos ültetést 60 főre javasoljuk, a hajó maximális befogadó képessége 150 fő. Egyedi kialakítása miatt rendelkezik fedett illetve nyitott résszel egyaránt.”

  • Onyx

Kisebb méretű városnéző sétahajónk igazi ékszerdoboz, amely egyedi bárhangulatával nyújt szórakozási lehetőséget 30-50 fős rendezvényekhez. Kellemes hajókirándulásra szintén alkalmas, mind Budapesten mind a Dunakanyar látványosságai irányába. Modern belső térrel, körpanorámás kilátással rendelkezik. Hangulatos fedélzeti teraszával szabadtéri bárpult és grillterasz kialakítására is kitűnő. Letisztult színvilágával, modern burkolataival jól illeszkedik, modern hajóflottánk világába. Az ONYX maximális befogadó képessége 100 fő.”

  • Hungária és várhegy

Meghitt családias hangulathoz nyújt kiváló helyszínt, séta- és rendezvényhajónk. Kellemes hajókirándulást élhet át családja, barátai, kollégái körében a Dunán, ahol nincs más dolga, mint élvezni a panorámát. A Várhegy modern belső térrel, körpanorámás kilátással rendelkezik. Hangulatos, családias megjelenésével garantálja tartalmas kikapcsolódást kisebb rendezvények számára (35-40 fő). A hajók maximális befogadó képessége 100 fő.”

Második helyre az Európa esküvő került, ami már a nevéből kiderült, nem csak hajós rendezvényekkel foglalkozik, de vagy egy erre külön kialakított specializáció. Náluk három hajó közül tudunk választani.

Szakértő csapatunk segít a megfelelő helyszín kiválasztásában. Ehhez szeretettel ajánljuk az Európa Csoportba tartozó Panorama Deck hajóit, az Európa Hajót vagy a Vén Hajó étteremet, melyek a Duna fenséges panorámájával egészítik ki az Ön esküvőjét. Bármelyik esküvői helyszínt is választja, biztos lehet benne, hogy a teljes legénység azon dolgozik majd, hogy minden apróság a helyére kerüljön.

Harmadik helyre pedig a TFLOTTA került. A cég különlegessége, hogy nem a Dunán, hanem a Balaton kellős közepére szerveznek esküvőket.

Az esküvő menete:

Két hajóval két lélek indul útnak a Balatonon, a hajók kürtszó mellett násztáncot járnak, majd miként a hajók összekapcsolódnak a tó vízen úgy forr egybe a két élet. Az esküvői szertartás, a házasságkötés után egy régi hajós szokás szerint ágyú jelzi a világnak, hogy egybekeltek. A díszegyenruhás legénység tiszteleg, a feledhetetlen esemény után már, mint férj és feleség térnek vissza a partra.

A hajós esküvő után a vízparti esküvő – lakodalom következik, a Wellness Hotelben – Siófokon, ahol átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak az ifjú pár és a násznép. A közvetlenül a Balaton parti rendezvényteremben profi vendéglátók gondoskodnak arról, hogy valóban feledhetetlen legyen a lakodalom. A különleges eseményt egy profi fotós kíséri végig igény szerint és örökíti meg a legszebb pillanatokat. A szervezők minden más programot megszerveznek, legyen szó a hajók feldíszítéséről vagy a zenekarról.

Ha bármelyik cég felkeltette az érdeklődésedet nyugodtan keresd fel őket ezeken a weboldali elérhetőségeiken:

  • Rubin Group

https://rubingroup.hu/

  • Európa Esküvő

http://www.europaeskuvo.hu/hajoacutes-eskuumlv337.html

  • Tflotta
Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!