Ha szeretnétek néhány kellemes órát eltölteni a legváltozatosabb menyasszonyi és vőlegény ruhák, több ezer szebbnél szebb karikagyűrű, szórakoztató vőfélyek és ceremóniamesterek, változatos rendezvényhelyszínek, elismert esküvői fotósok és zenészek, egyedi meghívók és dekorációs elemek, valamint ínycsiklandó esküvői nyalánkságok társaságában, akkor ott a helyetek az alábbi esküvői kiállításokon!

 

Az Őszi Esküvői Kiállítás 

Ismét elérkezik hozzánk az Őszi Esküvői Kiállítás. Itt lesz első alkalommal látható exkluzív divatbemutatókon a legnagyobb, legújabb 2020-as esküvői ruha kínálat. A vezető szalonok és tervezők legnagyobb része megtalálható lesz ezen a kiállításon. 

Emellett megrendezésre kerül a Hungexpo G pavilonjában az Év legszebb magyar menyasszonyi ruhája pályázat is. A pályázat 12 legszebb ruhája közül fog kiderülni a győztes darab.

A programsorozat része még a harmadik éve megrendezésre kerülő Év Esküvői Fotósa pályázat is. Szeptemberben a nemzetközi zsűri kiválasztja a legjobb képeket, a díjátadóra pedig az Őszi Esküvői Kiállításon kerül sor. Érdemes megnézni a legjobban sikerült fotókat, hiszen megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb fotóst is.

A számos programon kívül pedig a VIP jeggyel érkező vendégeket várják a VIP lounge-ban, ahol kényelmes nyugodt körülmények között pihenhettek, és fogyaszthattok korlátlanul étel-ital választékukból. A hölgyeket finom pezsgővel és sminktanácsadással várják. 

Ha ez még nem lenne elég, az előző évek tapasztalata alapján úgy döntöttek, hogy kialakítanak egy gyermekmegőrzőt, ahol hivatásos animátorok vigyázhatnak a gyerekekre.

 

Részletes program:

 

SZOMBAT

11.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

12.00 ESKÜVŐ ISKOLA –Idővonal és forgatókönyv az esküvőszervezésben

(Avagy valóban másfél évvel előre kell-e gondolkodnotok, valamint hánykor legyen a tortavágás?)

13.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

14.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Melyiket válasszam? DJ vagy zenekar? Saját díszítés, vagy dekoros? Varratni vagy bérelni?

(A facebook “Esküvőnk lesz” privát csoportjának legfelkapottabb kérdéseire válaszolnak szakértőink.)

15.00 ESKÜVŐ ISKOLA –Ceremóniamesterek és vőfélyek

(Kibékíthetetlen ellentét, vagy stílusbeli különbségek?)

16.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

17:00 AZ ÉV ESKÜVŐI FOTÓSA PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉSE ÉS DÍJÁTADÓJA

 

VASÁRNAP

11.00MENYASSZONYI RUHA SHOW

12.00ESKÜVŐ ISKOLA –Pénz beszél, avagy az esküvői költségvetés

(Titkok és trükkök, rejtett költségek és csapdahelyzetek)

13.00MENYASSZONYI RUHA SHOW

14.00 ESKÜVŐ ISKOLA –Melyiket válasszam? DJ vagy zenekar? Saját díszítés, vagy dekoros? Varratni vagy bérelni?

(A facebook “Esküvőnk lesz” privát csoportjának legfelkapottabb kérdéseire válaszolnak szakértőink.)

15.00MENYASSZONYI RUHA SHOW

16.00 ESKÜVŐ ISKOLA –A menyasszonyi ruha a gyakorlatban

(Avagy miért akar minden második menyasszony este tizenegykor átöltözni?)

16:30 AZ ÉV LEGSZEBB MAGYAR MENYASSZONYI RUHÁJA DÍJÁTADÓ GÁLA ÉS BEMUTATÓ

17:00 NYEREMÉNYSORSOLÁSOK

 

Esküvői kiállítás Győr

Az esküvők szerelmeseinek itt egy újabb esküvői kiállítás, amit most Győrben rendeznek meg. Aki már túl van rajta azért tudja, aki pedig előtte áll, az amiatt érzi, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni és mennyi szolgáltatót kell összehangolni ahhoz, hogy tökéletesre sikerüljön életünk egyik llegfontosabb napja. Az egyik kulcsa ennek, hogy időben kezdjük el a szervezést. Ehhez nyújt óriási segítséget a Győrben megrendezésre kerülő esküvői kiállítás, ami a szervezési időszak legelején, ősszel, októberben kerül megrendezésre. Itt megtalálsz mindent és mindenkit, ami egy tökéletes esküvőhöz kell és még annál is többet: karikagyűrűk, tortacsodák, gyönyörű menyasszonyi csokrok és esküvői dekorációk, fotográfusok, ceremóniamesterek, éttermek, zenekarok, Dj-k, az elmaradhatatlan vőlegény és menyasszonyi ruhák és mindazon fontos hozzávalók melyek nélkül elképzelhetetlen egy esküvő.  

 A kiállítás, mint minden évben az Igen Igen Esküvőmagazin szervezésében kerül megrendezésre. A magazin országszerte jelenik meg, évente két alkalommal, május és október hónapokban. Átfogó képet adhat számunkra az esküvőhöz közvetlenül és közvetve kapcsolódó témákról. Ilyen például a szervezés, a divat, az ékszer, a szépségápolás, a vendéglátás, a nászút, a nászajándék, stb. Célcsoportját leginkább az esküvő előtt álló párok, azok rokonai, barátai alkotják, akik számára nélkülözhetetlen információkat tartalmaz, melyek nem vesztik aktualitásukat, hiszen a lapot akár egy évig is forgatják olvasói. 

 

Részletes program:

 

2019. október 5. szombat

 

10.30 Esküvői ruha divatbemutató

11.30 Emlékőrző Karikagyűrű Különlegességek – interjú

11.45 Nyitótánc bemutató – Barbarella Wedding & Event

 

14.30 Esküvői ruha divatbemutató

15.30 Karikagyűrű egy életen át – interjú

16.45 Nyitótánc bemutató – Barbarella Wedding & Event

16.00 Csabi Zene Vőfély bemutatkozása

2019. október 6. vasárnap

 

10.30 Esküvői ruha divatbemutató

11.30 Emlékőrző Karikagyűrű Különlegességek – interjú

11.45 Nyitótánc bemutató – Barbarella Wedding & Event

 

14.30 Esküvői ruha divatbemutató

15.30 Karikagyűrű egy életen át – interjú

16.45 Nyitótánc bemutató – Barbarella Wedding & Event

16:00 Csabi Zene Vőfély bemutatkozása

16.30 Nyereménysorsolás

XXI.Debreceni Esküvői Kiállítás

Ez a kiállítás nem csupán csak az esküvőre készülőknek kihagyhatatlan, hanem azoknak is, akik csak egy színes látványos forgatgra vágynak az szürke hétköznapokban. 2020. január 12-én és 13-án várnak minden kedves érdeklődőt a Lovardában.

A belépő mindenkét napra többszöri belépésre jogosít, emelett tombolaként is funkcionálnak. Bejelntentkezésre, valamint regisztrációra nincs is szükségünk, a jegyet elég csupán a bejáratnál megvásárolni. 

 Fontos tudnod, hogy rengeteg szóróanyagot fogsz gyűjteni.

Mindenképp legyen nálad valami, amiben elteheted. Érdemes elhozni azokat a személyeket is, amik segíthetnek a döntésben, akik véleményére adsz (barátok, örömszülők, stb). Ha úgy érzed, megvan az ideális, ne habozz, foglald le! Anyagilag is készülj ennek megfelelően!  

Így, hogy napjainkban a régió legnagyobb vidéki kiállításáról beszélünk, melyet a kiállítási szezon elejére időzítettek, melyen a Szakma szinte teljes egészében felvonul az sem lehet indok, hogy még máshol is szét akar nézni az érdeklődő pár.

Akik konkrétan még nem tudják mikor lesz az esküvőjük, azok is rengeteg ötlettel gazdagodhatnak, és akik csak egy látványos programra kíváncsiak a hideg téli hétvégén, azok is megtalálják ezt ebben az eseményben, kezdve az óriás csokiszökőkutaktól, a különleges tortacsodákig, a hatalmas limuzinoktól, a mixershowig a közel ezer menyasszonyi, vőlegényi ruháig, a látványos dekorációktól, virágcsokroktól, az év legszebb menyasszonyáig. 

Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy a Kállításon átlagosan 15% kedvezményt adnak a portékájukat kínáló jelen lévők. Így minden a “Nagy Napra” költött 1.000.000 Ft-ból 150.000 Ft maradhat a kasszában. 

 

Miskolci Esküvői Kiállítás és vásár

 2020 január 18-19-én tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár  az ITC Székházban. Az esemény ismét a LEGek kiállítása lesz, hisz a régió legnagyobb médiabirodalma és az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi. Egy valódi esküvői kiállításon vehetnek részt, amely csak az esküvőről szól, így bátran elmodhatjuk, hogy  nincsenek “töltelék cégek”, más témák bevonása, hogy nagyobbnak tűnjön a rendezvény. 

 Néhány éve új nevet is kapott az esemény, hisz Álompár XXI. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár néven szerepel. A név a fő támogató nevével változott, a szervezők személye immár 18 éve változatlan.

Érdemes megvárni a január 18-19-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hiszen tudhatjuk, hogy egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepőn kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet számunkra.

A szervezők célja több, mint egy évtizede változatlan: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz.

Miskolc eredeti Esküvői Kiállítása híres arról, hogy a kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagyszámban kiállítók, akik erősen megpezsdítik a megye esküvős életét, rengeteg újdonságot hoznak. A kiállítás ideje alatt óránként nyereménysorsolás várja a látogatókat. A két napot bemutatók, kóstolók, Mixershow tarkítja, fő betétprogramként az Álompár választással!

 

Esküvői Kiállítás Pécs

Az évről évre növekvő sikerére való tekintettel 2020. januárjában 18. alkalommal rendezik meg a Pécsi Esküvő Kiállítást, ahol egy helyen jelenteti meg a város és a régió számos esküvői szalonját, rendezvényszervezőjét, vendéglátóját, fotósát és minden ehhez kapcsolódó szolgáltatást az esküvőt szervező párok és a báli szezonra készülők számára.

 Az elmúlt években megrendezett esküvő kiállításaikat rendkívül nagy érdeklődés övezte, aminek köszönhetően ez alkalommal is több ezer látogatóra számítanak a rendezők . A rendezvényen esküvők, bálok, családi események, üzleti találkozók, konferenciák, partik szervezésében érdekelt szakemberek, hatékonyan tudják megismertetni munkájukat, lehetőségük nyílik az újdonságok bemutatására is. 

A rendezvény évről évre a legfrissebb trendeket vonultatja fel az érdeklődők számára. 

Mintegy hatvan szakmai kiállító bemutatóját tekintheti meg a közönség szombaton délelőttől vasárnap este fél hatig (nyitás fél 10-kor) a Tudásközpontban, ahol az érdeklődők ruhaszalonok, vendéglátóhelyek, panziók, szépségszalonok, fotósokat tekinthetnek meg.

 

Esküvői kiállítás Budapest


A Budapesti esküvői kiállítás immáron a 16. alkalommal, 2020. január 25. és január 26. között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában.

Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben, megközelíthetőségben felülmúló helyszínen, megfelelő fórumot biztosítanak, mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak kiállításuk témaköreihez.

A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsó sorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Látogatóik számára átfogó képet nyújtanak a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben. Ezek mellett fontos kiemelni, hogy a kiállítás célcsoportja elsősorban a „család”.

Látogatóik a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!