Egyedülálló hangulatot szeretnétek, melyre a későbbiek folyamán is emlékezni fognak az ismerősök, családtagok? Nos, akkor a mulatós zenekar esküvőre és bulikba a tökéletes választás. Hogy miért? Sokszor a párok ár alapján választják meg azt, hogy milyen zene szóljon a jeles napon. Ilyenkor mindig  érdemes mérlegelni. Egy zenekar esküvőre sokkal jobb választás, mint egy lemezlovas, hisz itt megjelenik az élő zene varázsa és ennek a hangulata 10 év múlva is maradandó emlék marad mind az ifjú pár, mind a násznép és ismerősök számára.

Egy zenekar esküvőre történő kiválasztásakor fontos, hogy ne csak a Ti egyéniségeteket tükrözze a kiválasztott stílus, hanem vegyétek figyelembe a vendégek igényeit, hiszen nem csak magatoknak rendezitek a bulit. A mulatós zenekar esküvőre egy igazán fergeteges lagzi kiváló eszköze, éppen ezért fontos, hangsúlyozni, hogy ezen nem érdemes spórolni, hisz azok a zenészek, akik a legjobb esküvői zenekarok közé tartoznak azok, akik garantáltan emlékezetes hangulatot teremtenek meg az ifjú pár és a násznép számára.

Köztudott, hogy egy profi 5-8 tagú zenekar esküvőre nem olcsó mulatság. Az is egyértelmű, hogy egy nagyobb létszámú zenekarnál jóval több előkészület és próba szükséges, mint egy triónál. Viszont egy profi trióból álló mulatós zenekar esküvőre sokkal könnyebben el tudja érni azt a minőséget, megszólaltatást, amire a megrendelők vágynak. A másik gyakran előforduló probléma, hogy a nagyobb létszámú zenekaroknál nehezebb összehozni a próbákat, így ennek következtében nem olyan széles a zenei paletta, mint egy triónál.

Olcsó árkategóriába tartozó zenekarok:

Ricsi Trió zenekar

Szlogen: Kedvező ár, színvonalas zene…

Lakodalmak (kérés esetén háznál zenei kikérővel, ill. utcai kísérettel) szilveszteri bulik, bálok, utcabálok, céges vagy magánrendezvények igényes zeneszolgáltatása, hangosítása, valamint külön igény esetén a rendezvény mai és retro disco-val való megfűszerezése!

Egyszóval bárhol az országban (vagy az országhatárokon is túl), legyen szó bármilyen rendezvényről, minden korosztálynak, amennyiben széleskörű zenei stílusra lenne szükségük a Ricsi Trió zenekar felvértezve a hagyományokkal és a modern lehetőségekkel, maximálisan a nagyérdemű közönség szórakoztatását tűzte ki célul.

Felállásuk és megrendelésünk az alábbiak szerint lehetséges:

2 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon

3 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon és tangóharmonika vagy gitár vagy énekesnő

4 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon, tangóharmonika és gitár vagy énekesnő

5 fős zenekar: szintetizátor, szaxofon, tangóharmonika, gitár, énekesnő

Új 6 fős felállás: szintetizátor, 2 szaxofon, tangóharmonika, gitár, énekesnő

Tequila zenekar

Zenekaruk 2003-ban alakult azzal az elhatározással, hogy mind a nagy koncerttermekben, szabadtéri rendezvényeken, mind a kisebb hangerőre berendezkedett helyszíneken, bárokban, szállodákban eleget tudjon tenni a felkéréseknek, meghívásoknak. Szívesen vállalják tehát bálok, utcabálok, lakodalmak, céges és egyéb rendezvények zenei szolgáltatását.
Repertoáruk számos stílust ölel át, kezdve az ’50-es évek rock and roll-jától a ’60-as évek táncdalfesztivál dalai, a ’70-es évek magyar beat-jén, a ’80-as és ’90-es évek diszkóján, a mulatós zenén át egészen a kurrens popzenéig. Zenei téren igyekeznek minőség és sokszínűség tekintetében egyaránt a maximálisat nyújtani.

Zenekartagok

Sallai Georgina (ének)

Kislány kora óta szeret énekelni, minden álma az volt, hogy egyszer énekesnő legyen. Korábban a Tonic nevű zenekar tagja volt. Szabadidejét kisfiával tölti.

Kovács Ervin (gitár, ének)

Zenekar Alapító, Sopronban a Hoffer-Modern Zene tanodában gitároktató. Előszeretettel tanulja és műveli a jazzt, érdeklődése elsősorban a történelem és a földrajz világába invitálja.

Németh József (ének, gitár)

Régóta foglalkozik zenével, mondhatni, lételeme a szórakoztatás. Megtisztelőnek tartja, hogy tagként részt vehet a zenekar munkájában.

Németh Gábor (billentyű, ének)

Zenei tanulmányait a szombathelyi zeneiskolában végezte zongora szakon. A fellépéseken elhangzó dalok alapját ő készíti, valamint ő látja el a zenekar technikai háttér feladatainak többségét is. Munkájából kifolyólag sokat foglalkozik a számítógépekkel, de élénken érdeklődik a fotózás iránt is.

Leslie Music

Leslie Music zenekar a mindenkori igénynek megfelelő létszámmal dolgozik 2, 3, esetleg 4, 5 fővel, a megrendelőtől függően. Az alapfelállás 2 fő: egy szintetizátor és egy akusztikus hangszer, általában fúvós; trombita. A ma ismét reneszánszát élő tangóharmonika is szerepel a hangszerek között. A Leslie Music zenei vállalkozás, 4 kiváló kulcs embert foglal magába! Ha kell, lakodalmas zenét játszanak, /lakodalmakban magyar-nótát is/ vagy igény szerint színvonalas szórakoztató műfajra váltanak: hagyományos tánczene, mai slágerek.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!