Az álomesküvő után jöhet egy álomnászút?

Az esküvő és a házasság közti első csatorna nem más, mint a nászút.
Erre legalább annyira kényesek a „szerződő felek”, mint a menyegzőre, hiszen a pihenéssel összekötött kalandozás legalább annyira emlékezetes marad, mint a szertartás.

Katalin hercegné húgának, Pippa Middleton esküvői autójáról (és egyébként a szertartásról) már beszámoltunk, arról azonban nem, hogy a nászutunkat hova szervezték. James Matthews, a 41 éves milliárdos bankár nem szőrözte el az eseményt, a 100 millió forintos ceremónia után sajtóértesülések szerint egy magánszigetre, Tetoriánra szervezte a „kiruccanást”. A földi paradicsom aprócska szigete Marlon Brando-é volt, 35 luxus apartman található rajta, körülbelül hárommillió forintos éjszakánkénti díjjal.

Bár az imént említett példa irigykedésre ad okot, ugyanakkor nem minden hírességnek sikerült a nászútja és egyszersmind a házassága jól. Mindenki kedvenc reality-hőse, a 39 éves Kanye West feleségének, Kim Kardashiannak az első frigye mindösszesen a nászút második napjáig bírta. A televíziós személyiség úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy akkoriban az járt a fejében, hogy „szent sz@r, már harminc vagyok, jobb lesz, ha összekapom magam, és férjhez megyek”. A kapkodásnak nyögés lett a vége, az ügy 2013-ig nyúlt.

De, hogy boldogabb vizekre evezzünk, az egymilliárd forint értékű Facebook-oldallal rendelkező Kasza Tibor nemrég élő adásban jelentette be a közösségi média felületén, hogy bizony lesz nászútja és babát is szeretnének. Több információt nem közölt (bár belőle kiindulva biztosan valamilyen szenzációval készül), továbbá az érdeklődők számára szomorú hír, hogy sajnos minden a színfalak mögött fog történni, a friss jegyesek nem szeretnék, ha a nyugalmukat megzavarnák.

Érdekes mód ugyanakkor vannak, akiknél a nászút nem játszik. Szabó Zsófi esküvője kapcsán már megírtuk, hogy milyen flinces-flancos luxusautókkal érkeztek a menyegzőjükre. Külön érdekesség továbbá, hogy a friss házasok nem mentek nászútra, mert más terveik akadtak. Feltételezéseink szerint ennek nem anyagi okai lehetnek, egyszerűen a mai rohanó világunkban egyesek nem engedhetik meg maguknak a „kötelező pihenést” sem.

Pedig a pihenés kell. Azt a hajtást, amit az esküvő szervezése során átéltetek a lehető legjobban és leghatékonyabban kell kipihenni.

Ehhez egy igéző helyszín, vagy egy kétnapos wellness hétvége is ugyanolyan csodás lehet.

Ha szeretnél jó helyszínt, jó áron találni, akkor érdeklődj bátran nálunk és szakértőnkkel segítünk, hogy a lehető legjobb helyen pihenhessétek ki magatokat és ünnepelhessétek szerelmeteket!

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!