Elhatároztad magad, hogy megkérd a szerelmed kezét és eljegyzési gyűrűt keresel Budapesten? Érdemes az eljegyzési gyűrűt nagyon alaposan átgondoltan megvásárolnunk. Nézelődjünk nyugodtan a webáruházak kínálata között is az interneten, de mindenképpen látogassuk meg az eljegyzési gyűrűt árusító webáruház egyik bemutatótermét, ahol élőben is megnézhetjük az eljegyzési gyűrű kínálatot, illetve segítséget kérhetünk az eladóktól.

Összegyűjtöttük a legnépszerűbb eljegyzési gyűrű webáruházakat, amelyeknek Budapesten található a bemutatótermük. Ezek a webáruházak mind nagyon minőségi termékeket árulnak és ezekre garanciát is vállalnak, amely az eljegyzési gyűrűk tekintetében nagyon fontos szempont.

Karikagyűrű

Cím:
1089 Budapest,
Gaál Mózes u. 5-7.
II. emelet 201-202. iroda

A Karikagyűrű webáruház gyűrű tervezőjében meg lehet virtuálisan tervezni a számunka tetsző eljegyzési gyűrűt, egy mobilalkalmazás segítségével pedig akár fel is lehet próbálni a megálmodott eljegyzési gyűrűt a saját kezünk fotózásával, így kaphatunk egy összképet a megtervezett gyűrűről.

Természetesen az eljegyzési gyűrűt Budapesten személyesen is fel tudjuk próbálni a Karikagyűrű üzlet fent található címén. Lehet időpont nélkül is érkezni, de érdemesebb időpontot foglalni hozzájuk, ugyanis ebben az esetben az egyeztetett időpontban a kolléganőjük exkluzívan csak velünk foglalkozik, így teljes figyelmet kaphatunk a döntésük segítésében. A belvárosi üzlet előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított, ötvössel és ékszertervezővel tudunk konzultálni, mintagyűrűt biztosítanak számunkra vészhelyzetre, valamint leánykérési ötleteket és szervezést is igényelhetünk.

A Karikagyűrű csapata apró betűk nélküli garanciát vállal:

 • “IGEN” garancia az eljegyzési gyűrűkre
 • 100% Elégedettségi garancia
 • Örök csere vásárlás
 • Korlátlan ingyen tisztítás, felújítás
 • Méret garancia
 • Garancia a kövekre

Ékszerpalota

Cím:
1061 Budapest,
Andrássy út 43.

Az Ékszer Palotában egy fiatalos, családias, kedves csapat van az eljegyzési gyűrűk tengerében keresgélők segítségére, hogy biztosan a megfelelő eljegyzési gyűrűt tudjuk választani. A fenti címen, Budapest belvárosában található üzletük közelében lévő parkolóházban (körülbelül 4 perc sétára) ingyenes parkolást biztosítanak. Lehet kérni telefonon egyéni VIP időpont, ekkor az egyik kolléga teljes figyelmét élvezhetjük, megkínálnak minket kávéval, üdítővel, nassolni valóval és segítenek nekünk az eljegyzési gyűrű kiválasztásban, első pillanattól az utolsóig. Nem kötelező időpontot egyeztetni, nyitvatartási időben lehet menni bármikor. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy frekventált időszakban (délután 16-19 óra között és egész szombaton) előfordulhat, hogy sokan mennek egyszerre gyűrűt választani. Ha nem szeretnénk sorban állni, akkor érdemesebb kérni egy exkluzív időpontot.

White & Black

Cím: 
1137 Budapest
Pozsonyi út 33/B.

A White & Black minden eljegyzési gyűrűje azonnal elérhető és személyesen is megtekinthető a budapesti üzletükben. Bármilyen arany ékszer vásárláshoz vagy készítéshez törtaranyat is beszámítanak. Fő specialitásuk az egyedi gyémánt eljegyzési gyűrűk készítése. A White & Black Ékszer-nél kizárólag a legszebb valódi drágakővel készítik az ékszereket. Mindegyik gyűrű kézzel készül, arany, fehér arany és rose arany nemesfémekből, saját tervezése mellett pedig segítenek akár a saját magunk által megálmodott eljegyzési gyűrűt is elkészíteni. Webshop felületünkön és üzletünkben is több száz eljegyzési gyűrű közül választhatunk, amelyek mind garanciával rendelkeznek.

FEIL

Cím:

1089 Budapest,
Gaál Mózes utca 5-7.
első emelet 104

Gyémántgyűrű specialistaként emlegetett FEIL márka küldetésének tartja, hogy ügyfeleiknek megmutassák a helyes utat a tökéletes ékszer kiválasztásához, ami méltón szimbolizálja szerelmüket és az örökkévalóságot.

A FEIL Exkluzív a megvásárolt eljegyzési gyűrűt díszdobozban adja át minőségi tanúsítvánnyal együtt.  
Külön Certificate jár a gyémánt eljegyzési gyűrűhöz, valamint ajándék ékszertisztító kendő is.

A FEIL márka Magyarországon egyedülálló garanciával rendelkezik, céljuk, hogy megakadályozzák az esetleges csalódást és megkönnyítsék az eljegyzési gyűrű kiválasztásának döntését.

Több téren is vállalnak garanciát:

 • Kőfoglalat garancia
 • Arany garancia
 • Felület garancia
 • 100% elégedettségi garancia

A fent látható címen található, budapesti eljegyzési gyűrű bemutatóteremben kizárólag időpontra tudják fogadni az ügyfeleket, így mindenki teljesen exkluzív környezetben, nyugalomban és maximális diszkrécióban tud megfelelő döntést hozni a gyűrű kiválasztásában. Még fontosabb, hogy ilyenkor a figyelmük 100%-át tudják ránk szentelni az adott órában. Az időpontokat normális esetben 1 óra hosszára adják, ám amennyiben egy kicsit tanácstalanoknak érezzük magunkat, akkor lehetőség van 1,5 vagy 2 órás időtartamot is foglalni.

Eljegyzesigyuruwebshop.hu

Cím:
1119 Budapest,
Etele út 32/C

Az Eljegyzséiwebshop.hu az eljegyzési gyűrűkhöz ad pluszban:

 • Ajándék díszdobozt
 • Gyémánt vagy drágakő tanúsítványt
 • Tisztítókendőt
 • Karikagyűrű kupont
 • 90 napos cseregaranciát
Brillancy Ékszermanufaktúra

Cím: 
1065 Budapest,
Podmaniczky u. 11.

A Brillancy Ékszer Manufaktúra kézzel készült, egyénre szabott, gyémánt eljegyzési gyűrűit közvetlenül a gyártótól szerezhetjük be, így megspórolhatjuk a viszonteladók hasznát rajta, valamint a plázák extrém magas árait, így megfizethető áron juthatunk gyémánt eljegyzési gyűrűhöz Budapest belvárosában. A Podmaniczky utca mindkét oldalán parkolhatunk, a parkolójegy megváltása azonban szükséges.
Ha időpontot foglalunk, akkor megspórolhatunk 5%-t a kívánt eljegyzési gyűrű árából. Időpont foglalással biztosíthatjuk, hogy várakozás nélkül, kényelmesen válogathassunk a kínálatból.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!