Az igazinak az igazit keresed? Mert neki a legjobb jár. Az idő fogytán, és még a meghívók sincsenek készen, a ruhákról nem is beszélve, a menürendelés sincs még eldöntve, a fodrásszal nincs még megbeszélve, és még próba sminkre is kell mennem!

Kész szerencse, hogy 1-2 dolgot el lehet intézni virtuálisan. De még mindig nem eleget.

Ha már nyakunkon a nagy nap, és nem jutottunk még el a karikagyűrűk megvételéig, de még a kiválasztásáig sem, akkor előre láthatólag nem is fogunk, hiszen megannyi teendő tömkelege vár még ránk, és a karikagyűrűt valójában meg is tudjuk rendelni webáruházakon keresztül. Már az egészet a hátad közepére kívánod, de nem akarod megbántani a rokonokat, nem gondoltad, hogy ennyire stresszes lesz. Nyugi, kisimult menyasszonyt csak a nagy napon látni. Előtte semmiképp, épp ezért a környezet, család, barátok mindig türelmesebb.

Mivel fotósra, sminkesre, étteremre is ajánláson, referencián keresztül esett sor, nem pedig sorsot húztunk, ezért a karikagyűrű sem eshet ki a kosárból, hiszen életetek nagy napja elé néztek.

Ha fellapozzuk az internet böngészőt, megannyi weblap áll rendelkezésünkre, honnan tudjuk, hogy melyik megbízható?

Arany, fehérarany, rosegold, ezüst, titánium, Swarowski kirstály, nemesacél.

De miért éppen nemesacél karikagyűrű?

Miért is ne? A nemesacél rendkívül tartós fémötvözet, kopásálló, ráadásul a legkeményebb ötvözet, amelyből karikagyűrű készülhet. Így remekül tükrözheti az összetartozásotokat, szerelmeteket e gyűrű, mely anyaga olyan erős, mint szerelmeteké. Varázslatos tengerparti hangulatot kölcsönöz megjelenéseteknek.

 

Valami különlegesre fáj a fogad? A lukacsekszer.hu az a webáruház, ahol egyéni, különleges jegygyűrűk, karikagyűrűk között válogathatsz kedvedre. Miért éppen a Lukács Ékszer?

  • Gyors kiszolgálás
  • Itt megtalálod az igazit: a klasszikustól kezdve az extravagánsig!
  • vésés, gravírozás, méretre állítás
  • széles választék, többféle anyag
  • azonnal vihető termékek

 

A glamira.hu nemesacél kínálatában jelenleg 10 karikagyűrű pár található, az árkategória pedig 80.000. Ft-tól egészen 160.000. Ft-ig.

 

Az Ékszerpláza webáruház választéka már szélesebb: 28 oldalon keresztül mazsolázgathatunk az ún. nemesacél kínálatban.  Szín alapján választható ezüst, rózsaszín, fehér, fekete, arany-ezüst kombinációja, de választhatjuk az aranyt önmagában, a fekete kísérete nélkül, rózsa-aranyat, valamint fekete-ezüstöt is. De nem csak a szín, ami közül választhatunk. Van lehetőségünk a bevonat, az alapanyag, a felület és a terméktípus kategóriában is választani.

 

A Shopalike.hu szintén széles választékot mondhat magáénak, és itt nem csak nemesacél karikagyűrű választékra gondolok.

 

A fővárosi Allee bevásárlóközpontban található Herceghalmi Ékszer üzlet webáruházának kincses ládikájában megbújnak vadonatúj ékszerek, egyediek, valamint szervizszolgáltatásokat is nyújtanak vásárlóik, érdeklődőik felé.

Az Extreme Silver webáruház nem csak karikagyűrű kincstárával szolgál látogatói számára, skálája, ékszerdoboza kiszélesedik bokaláncokra, nyakláncokra, karkötőre, kiegészítőkre, sőt még gravírozást is vállal, és még akciókkal is kecsegteti vevőit, érdeklődőit, látogatóit.

 

Tehát most mindent megtudhattunk az ún. nemesacél karikagyűrűkről, és webáruházaikról is kaptunk egy kis ízelítőt. Vagy inkább szemfényvesztést? Tényleg létezik ilyen karikagyűrű alapanyag? Vagy már ami jó, az nem lehet igaz? Van olyan egyáltalán, hogy „nemesacél”?  Nemesített acél van éppen, ami tulajdonképpen egy bizonyos széntartalmú vasötvözet végeredménye, mely még csak ékszernek sem nevezhető, az ez anyagból készült „ékszer” bizony csak a bizsu színvonalát üti meg, és valljuk be, a bizsuk 500-1000 Ft-ért beszerezhetőek.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!