Egyszerű, hagyományos karikagyűrű, aminek egyszerűsége a különlegessége, vagy pedig sokkal inkább olyan egyedi gyűrű, amelyet még sosem látott a világ? Ki a hagyomány tisztelője, ki pedig valami különlegességgel akar előrukkolni.

Egyes párok unalmasnak vélik az egyszerű karikagyűrűt. Ilyenkor születnek meg olyan különlegességek, melyeket mindenki megbámul, mindenki csodál. Legyen szó kivételes anyag használatról, faragásról vagy formáról, csak a képzelet szabhat határt! 

A karikagyűrű legyen különleges, egyedi, hiszen a kettőtök közti érzelem sem hétköznapi! A karikagyűrű az ékszer, melyet eljegyzésünk vagy esküvőnk napjától kezdve egész életünkön át viselni fogunk. Éppen ezért a karikagyűrű kiválasztása egész életre szóló döntés.

Karikagyűrűt választani nem könnyű feladat. Mindenki arra készül, és úgy tervezi, hogy hosszú évtizedekig fogja díszíteni az ujját. Holtomiglan-holtodiglan. Éppen ezért nagy körültekintéssel kell kiválasztani az igazit.

A karikagyűrű kiválasztása közös döntése kell, hogy legyen a párnak, mindkét félnek igent kell rá mondani! Egy ügyesen megválasztott gyűrűpár tükrözi viselői egyéniségét. Ha még ti sem tettétek le voksotokat egyetlen pár gyűrű mellett sem, vagy egyszerűen érdekel a téma, akkor tartsatok velem.

 

Vintage karikagyűrű páros, a tökéletes összhang. Ha vintage stílusú esküvőben gondolkodtok, akkor bizony a tortának is vintage stílusúnak kell lennie, ahogy sok minden másnak is. A torta nem kihívás, hiszen a szolid, letisztult színek teszik vintage-zsá a vintage-t. Ezek a karikagyűrűk is vintage stílusúak, különlegesek, egyediek.

Feledékenyek kedvencei

Ha te is hadilábon állsz a dátumokkal és születésnaposokat is mindig utólag köszöntöd fel, akkor számodra is egy jó megoldás lehet a most következő válogatás. Már csak arra kell figyelned, hogy a megfelelő dátum kerüljön az ujjkarikádra. Vagy állítsd egy héttel korábbra, hogy legyen időd meglepetéssel is készülni a kedvesednek. 🙂

Hogy mire nem képes a technológia?! Bizony jól látod, az egyik gyűrű a házassági évfordulókon jelzést küld a gyűrű viselőjének. Nektek hogy tetszik? Egyből beleszerettetek vagy pedig már átestünk a ló túloldalára, és feszegeti a határokat?

 

A szavak embereinek

A gyűrű mindig nagyon sokat elárul arról, aki hordja. Néha szó szerint kimondja, hogy házas vagy, vagy pedig hogy mi a kedvesed neve. Kiabálni még nem tud, de így is elég egyértelmű az üzenet. A legszebb emlékeidet nemcsak a szívedbe, de a gyűrűdbe is bevésheted. A pillanat így mindig ragyogóan élénk lesz, nem tud megfakulni vagy feledésbe merülni. A lánykérés helyszíne vagy a megismerkedésetek fő momentuma simán rákerülhet a gyűrűre.

 

 

 

Adore – karikagyűrű pár

Fehér és rozé aranyból készített, hullámos kialakítású karikagyűrűk a női gyűrűben 3db pici gyémánttal.

 

 

Hűen a gyökerekhez, magyar mennyegző karikagyűrűk

A karikagyűrűk díszítésében alapvető szerepet játszik két meghatározó motívum. De hogy miért éppen ez a 2 jel? A magyar népművészetben a tulipán és a szív szerelmi jelképek.
A tulipán a nőiességé, a szív a férfi jelképe. A szív a szeretet, a megértés, és az odaadás szimbóluma, a tulipán pedig a szépség, 
a szerelem, a szeretet, a tisztelet, és az elismerés vizuális megfogalmazása. E két szimbólum jelképrendszer is egyben, régen a szerelmi ajándékokra egymásba rajzolták őket, a férfi és nő összetartozását hangsúlyozva.

 

Barocco – karikagyűrű pár

Elegáns fehér arany jegygyűrűk, különleges véséssel, a női briliánssal díszítve.

 

PARADISE FEHÉR ÉS ROZÉ ARANY KARIKAGYŰRŰ

Romantikus, enyhén domború fehér és rozé aranyból készült karikagyűrűk. A női gyűrű fehér arany részében egy sor gyémánt ragyog.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!