Fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz

Éljen a csajos este, ahol a legfőbb cél az, hogy a menyasszonyt felkészítsétek a rá váró évekre!

Hogy lesz ez az este felejthetetlen?

Egyelőre még nem pattognak ki a fejedből az ötletek lánybúcsúra? Ne aggódj, nem is olyan nehéz összeállítani a lánybúcsú program ötletek listáját. Az első és legfontosabb dolog, hogy legyetek tisztában azzal, mit szeret a menyasszony. Mert hiába jók a programok lánybúcsúra, ha az ünnepelt nem érzi jól magát, akkor felesleges volt az egész szervezés! Úgyhogy dugjátok össze a fejeteket a koszorúslányokkal, és nézzétek át, mit is tudtok a menyasszonyról.

Szereti a hagyományos dolgokat? Akkor ünnepeljetek otthon, vicces játékokat játszva, amivel tesztelitek a háziasszonyi képességeit és tudását a leendőbelijéről.

Szeret új dolgokat kipróbálni? Menjetek el egy koktélkészítés workshop-ra, valamilyen kézműves tanfolyamra, esetleg egy csajos rúdtánc órára.

Mindene a pörgés? Egy partybusz tökéletes választás lesz, főleg, ha egy rendezvényhajó felé visz el titeket.

Inkább a pihenés híve? Akkor menjetek el egy csajos wellness hétvégére, és csacsogjatok a jacuzziban.

Szereti a kihívásokat? Próbáljatok ki egy szabadulószobát, vagy menjetek el akár paintballozni.

De ez persze csak néhány a megannyi leánybúcsú programok közül, amikből választhattok. A lényeg tényleg csak annyi, hogy mindenképpen olyan dolgokat válasszatok ki, amikről tudjátok, hogy a menyasszony imádni fogja. Na és persze kezdjétek el időben szervezni, nehogy valaki pont akkor ne érjen rá!

Abban biztos lehetsz, hogy ha a menyasszony preferenciái alapján állítjátok össze a lánybúcsú programok listáját, akkor egy igazán felejthetetlen estét (vagy napot) fogtok teremteni neki.

A lánybúcsú szervezését is időben kell elkezdeni

Vannak olyan országok, ahol hagyományosan az esküvő előtti napon tartják a legénybúcsúkat és a lánybúcsúkat,  hiszen ez az utolsó, „szabad” éjszaka. Ezzel viszont az a probléma, hogy ha az esküvő előtti este mulatozik a menyasszony és a vőlegény is, akkor másnap előfordulhat, hogy nagyon fáradtak lesznek – és akkor mi lesz az esküvői képekkel? Mert ugye azokon tökéletesen kell, hogy kinézzen az ember

Ezért a legjobb az, ha a leánybúcsú, vagy más néven bachelorette party, nagyjából egy héttel az esküvő előtt van. Így akár két naposra is tervezhetitek a dolgot, és a menyasszonynak még mindig lesz ideje kipihenni magát, és feltöltődni a nagy napig.

…mi legyen a leánybúcsú témája?

Valószínűleg, ha te vagy a szervező, akkor már ismered egy ideje a menyasszonyt, és beszélgettetek is már arról, minek örülne, és hogyan akarná eltölteni a lánybuli estéjét. Gondold át jól, miket szeret csinálni, mik a kedvenc ételei, italai, programjai. Beszélj össze a barátnőivel, és közösen gondoljátok át, mitől lesz ez az egész felejthetetlen.

Maradhattok a hagyományosabb dolgoknál, mint a vicces ruhába öltözés, a felelsz vagy mersz játékok, vagy a háziasszonyi próbatételek, vagy el is rugaszkodhattok ezektől, és elmehettek szabadulószobába, paintball-ozni, bérelhettek egy limuzint, egy koktélkészítő tanfolyamot is kipróbálhattok, vagy egy hétvégére elutazhattok vidékre wellnessezni.

Igazából a lánybúcsúra ötletek száma szinte már annyi, hogy csak a fantáziád – no és persze a menyasszony bevállalóssága – szabhat neki gátat. Ezt ugyanis mindenféleképpen tartsd szem előtt: az a lényeg, hogy ő jól érezze magát!

Vesd össze a menyasszony preferenciáit ezekkel a programokkal, és hidd el, a végeredmény egy tökéletes, élménydús és felejthetetlen leánybúcsú party lesz.

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!