Összegyűjtöttük azokat az applikációkat, amik segíthetnek egy esküvő megszervezésében.  Az alkalmazásoknak köszönhetően dekorációt, esküvői meghívót vagy éppen frizurákat tervezhetünk a nagy napra. Ha még bizonytalanok vagyunk, és szeretnénk kicsit nyugodtabban átlátni a dolgokat ezek az alkalmazások tökéletesek lesznek.

 

Esküvői meghívó szerkesztő
Ezzel az applikációval könnyen tervezhet egyéni meghívókat a különleges napra. Testre szabhatjuk a meghívót stílusos betűtípusokkal, a többi meg már csak rajtunk múlik.

A legszebb mennyasszonyi ruhák
Talán az egyik legfontosabb egy nő számára, az esküvői ruha. Az alkalmazással rengeteg ötletet meríthetünk a számunkra tökéletes ruhához. Bemutat rengeteg gyönyörű ruhát, főleg azokat a fajtákat, amik a napjainkban piacon vannak.

  Esküvői torta design
Különböző formájú és díszítésű tortákat mutat be az alkalmazás. Ha megvan már az esküvői dekoráció, esetleg a színösszeállítások máris nézhetjük az ahhoz illő tortát! Ha beleszerettünk valamelyikbe, már csak az íze lesz a kérdés.

100 esküvői dekoráció ötlet
Ebben az applikációban az egészen egyszerűtől a pompázó különlegességekig találhatunk dekoráció ötleteket. Akár szabadtéri, akár beltéri itt biztosan találunk a számunkra legszebb dekoráció ötletet.

Esküvői hajstílusok 2019
Ha azon törjük a fejünket, hogy mégis milyen haj állna jól, de eddig nem találtuk meg a tökéletes hajat, érdemes letölteni az alkalmazást és körülnézni, hiszen ezzel a fodrászunk dolgát is megkönnyíthetjük.

A nagy nap- visszaszámláló applikáció
Az alkalmazás segítségével nyomon követhetjük, pontosan hány nap,perc, óra és másodperc van a nagy napig. Az alkalmazást nagyon egyszerű kezelni:  Beírjuk az esküvői dátumot, a nevünket és a leendő férjünk nevét, majd személyesre szabjuk.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!