A szertartásvezető különlegessége abban rejlik, hogy bárhol és bármikor megtartható általa egy ceremónia. Teljesen egyedivé tehető egy szertartásvezető mellett, egy olyan helyen , és időben, amit a pár megálmodott. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk budapesti szertartásvezetőket, akik hibátlanul végzik a munkájukat, és törekednek a nagy napon a tökéletességre:

 

Szilvássy-Garzó Éva
Mesterfokozatú szertartásvezető és kapcsolat hangoló, civilben pedig ötlet kivitelező. Szenvedélyesen hisz a házasságban, elképzelése szerint az álomesküvő elképzelhetetlen álom szertartás nélkül, hiszen a szertartás koronázza meg és indítja el egy pár közös életét a vágyott álomházasság felé. Egy dolgot többféleképpen el lehet mondani, mégis akkor az igazi, ha ez valóban a házaspárról szól, és ott érint meg, ahol a szerelem is lakik, mert minden csoda a részletekben rejlik.
http://kapcsolathangolo.hu

Szegedi Veronika
Szegedi Veronika okleveles szertartásvezető. Hosszú éveken keresztül közreműködött esküvőkön, mint szavaló, majd kommunikációs tapasztalatait a helyi rádiónál alapozta meg, ahol aktív tagja volt a szerkesztőségnek, mint hírszerkesztő és műsorvezető. Veronika célja, hogy a jegyespárnak a nagy napon egy különleges, egyedi esküvő lebonyolításában segítsen, ahogy csak tud.
http://szertartasvezeto-szegedi-veronika.webnode.hu/

Bédy Eszter Diána
Bédy Eszter, okleveles szertartásvezető. Az esküvő napját természetesen a tökéletes pillanatok és érzelmi magaslatok teszik emlékezetessé, melynek élményének megtapasztalásához ajánlja szolgáltatását. Kedves, szolgálatkész, együttműködő partnerként, a jegyespár igényeire hangolódva írja meg azt a beszédet, ami teljesen egyedi. Emellett határozott és precíz személyiségével támogatja, hogy a nagy napon minden a legnagyobb harmóniában, rendben legyen.                                                   https://szertartaseskuvore.iwk.hu/

Paulik Évi
Pályafutását már kislányként megkezdte, amikor szavaló és prózamondó versenyeken vett részt. Szépen hangsúlyozva, úgy hogy az hatással legyen a hallgatóságra. Közel 8 évig dolgozott az egyik budapesti önkormányzatnál, és volt részese csodás pillanatoknak, akkor még keretek és szabályok között. Végül lehetősége volt arra, hogy szabadabban, stílusosabban, egyénre szabottan tartson esküvőt. Ennek már jó pár éve, így mára már mondhatni hitvallásává, küldetésévé vált a szakmája.
https://eskuvoi-szertartas.hu/

Ling Zsuzsi
A szertartások iránt már gyerekként is vonzalmat érzet, így tanulmányait protokolláris rendezvények szervezésével kezdte. Mind Közül hozzá legközelebb az esküvők állnak, hiszen imád emberekkel foglalkozni, örömet okozni, mosolyogni és mosolyokat viszontlátni.  Okleveles szertartásvezetőként célja, hogy a nagy nap szertartás része valóban olyan legyen a jegyes párnak, mint amilyenre valójában vágynak.
https://www.aszertartasvezeto.com/szertartasvezeto/

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!