Új esküvő magazin hírek

Kezdőlap » Esküvő szervezése » ESKÜVŐI MEGHÍVÓ WEBÁRUHÁZ

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ WEBÁRUHÁZ

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ WEBÁRUHÁZ

A meghívó kiküldése az első igazi lépés a pár részéről, amit már a külvilág is lát. Amiről eddig csak beszéltek, lassan valósággá válik. A meghívó kiküldése megerősíti a közös döntést, felgyorsítja és segíti az események alakulását.

Az esküvői meghívók sokkal fontosabbak, mint amennyire mi azt gondolnánk. Hogy miért? Mert ez az első benyomás, amit a vendégek kapnak. Maga a meghívó külleme már jelez a vendégek felé, hogy stílusilag körülbelül mire számíthatnak. A színeknek, a szövegnek, a mintának teljes harmóniába kell, hogy legyen az esküvő további részleteivel, mint például a dekorációval vagy helyszín. Ezért nem árt, ha ezt is jól megtervezzük.

A leglényegesebb funkciója a meghívónak azonban a szöveg, amit benne találunk. Az információk az esküvőről, helyszín, dresscode, időpont. Minden, ami fontos.

Fontos szerepe van az időzítésnek! Az esküvők első sorban nyáron zajlanak, amikor sokan szabadságra mennek. Tehát egy jól időzített meghívó kiküldéssel akár több száz ember jó időbeosztását tudjuk segíteni, aminek eredményeképpen el tud jönni az esküvőre. Egy esetleges térképpel vagy egyéb kiegészítő információval segíteni tudunk a meghívottaknak, hogy egyszerűbben megtalálják a nagy nap helyszínét.

Egyik cikkünkben már kitértünk a meghívóknak a tartalmára, hogy mit érdemes leginkább bele írni, milyen stílusban és milyen hosszúságban. Ez a cikk azonban inkább a meghívók beszerzéséről fog szólni, hogy hogyan és mi módon tudjuk megszerezni őket, plusz milyen fajta meghívókat tudunk kézhez kapni.

SABLON VAGY SAJÁT ÖTLET

Sokszor megy a vitatkozás azon, hogy sablon szerint készítsük el az esküvői meghívókat vagy esetleg tervezzünk magunknak sajátot. Ha magunknak szeretnénk megtervezni a meghívókat, akkor nagyon fontos, hogy próbáljunk olyan mintát összehozni, vagy olyan stílusban kivitelezni őket, hogy az passzoljon az esküvő stílusához. Ugyanis az egyik legfontosabb szempont, hogy a meghívó és az esküvő stílusa harmonizáljon.

Ha pedig esetleg sablon szerint szeretnénk kivitelezni a dolgot, azért ügyeljünk arra, hogy a meghívók ne legyenek túl átlagosak. És mindenféleképpen elnyerje a tetszésünket.

Manapság rengeteg esküvői meghívókkal foglalkozó cég van Magyarországon. És jobbnál jobb lehetőségekkel várnak minket. A meghívó készítés roppant kreatív munka, és ezt meg kell becsülnünk. Sajnos nem mindenki képes arra, hogy egy komplett meghívót megtervezzen, főleg akkor, ha mellette a saját esküvőjét is rendbe kéne tenni idő előtt, hogy minden jól működjön. És ezzel nincs is semmi probléma, mindenkinek megvan a maga vonala, hogy mihez ért, és ettől senki sem lesz több vagy kevesebb, de ha úgy érezzük, hogy segítségre szorulunk, akkor viszont ne legyünk makacsok, és forduljunk profikhoz ez ügyben.

Összegyűjtöttünk pár lehetőséget, amik lehetőséget adnak nektek a válogatásra.

KREATÍV CSIGA

https://eskuvoi-meghivok.hu/

Ez az oldal szinte csak meghívók tervezésével, nyomtatásával és szállításával foglalkozik.

  • Nincs tervezési díj

Az oldalon feltüntet árak már tartalmazzák a tervezés díját, semmi egyéb rejtett költségre nem kell számítanod.

  • Meghívó akár 5 nap alatt

Expressz szolgáltatás választása esetén 5 munkanap alatt készítjük el meghívóidat, egyébként 15 munkanap.

  • Szállítás akár ingyen is

Rendelj legalább bruttó 25.000 Ft értékben és nem számolunk fel szállítási költséget, egyéb esetben 1490 Ft-ot számlázunk ki.

  • Ingyenes minta

Egy darab általad választott meghívóból ingyenesen elkészítünk neked egy digitális és nyomtatott mintát.

  • Egyedi meghívók

Nem találsz megfelelő megoldást a kínálatunkban? Keress bátran minket és mi megvalósítjuk az elképzeléseidet.

  • Nincs rendelési minimum

Nincs szükséges nagy mennyiségre? Akár egy darab meghívót is rendelhetsz, nem kell semmi plusz költséggel számolnod.

MEGHÍVÓDISZKONT

https://meghivodiszkont.hu/

Ezen az oldalon találhatunk meghívókat, plusz meghívó szövegeket is, vagy esetleg esküvői kellékek után is nézhetünk.

4 féle esküvői meghívó stílus közül tudunk választani ez oldalukról:

  • Vicces
  • Romantikus
  • Régies
  • Elegáns

MEGHÍVÓBÖRZE

https://www.meghivoborze.hu/

Esküvői meghívó, menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék, értesítő készítés. A Meghívó Börzénél mindent egy helyen megtalál, ami egy esküvőre fontos lehet.

Stúdiónk évek óta foglalkozik esküvői meghívó készítéssel és büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok.

Kollekciónk minden egyes meghívója kézzel készített, saját tervezésű. Egyedi ötletek alapján készülnek, ezért évről évre számos esküvői meghívó újdonsággal tudunk szolgálni, kínálatunkat folyamatosan bővítve.

Esküvői meghívók széles palettájával, a különböző stílusok világával várjuk a Jegyeseket! Hagyományostól az egészen kreatív ötletekig válogathatnak kínálatunkból, legyen az dobozos esküvői meghívó, puzzle, kémcsöves, útlevél, repülőjegy vagy az igazán egyedi fényképes meghívó.

A hagyományos, klasszikus stílust kedvelőknek ajánljuk a hajtogatott vagy kártyás esküvői meghívóinkat természetesen borítékkal együtt. 
A hagyományőrzés jegyében megalkottuk magyaros esküvői meghívó kollekciónkat, melyeket népművészeti és népmeséből merített hátterekkel díszítünk legyen az királylány-királyfi, vagy kalocsai motívumok.

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ WEBÁRUHÁZ

http://www.eskuvoimeghivo.graftech.hu/

Üzletünkben 17 katalógusból több mint 1500 esküvői meghívó közül válogathatsz. Talán Magyarország legnagyobb választékával rendelkezünk. A webshop feltöltése folyamatban van. Ha lehetőséged van, gyere el debreceni üzletünkbe, a teljes választékot egyelőre csak személyesen érheted el. A divat nem csak az öltözködésben, az esküvői ruhákban változik, az esküvői meghívó trendek is évről-évre változnak. Mi követjük a trendeket, kínálatunkat folyamatosan bővítjük! Választékunkban a több száz elegáns modell mellett szép számban megtalálhatóak a legújabb vintage meghívók és a manapság népszerű lézergravírozott meghívók, de bőven akadnak poénos meghívók is. Minden meghívónk aprólékosan van kidolgozva, igazán minőségi darabok. Nyomdász kollégáink tipográfiai és lektori ismeretekkel is rendelkeznek, hogy a végeredmény igazán tökéletes legyen!

Ha tetszettt a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!