Ünnepek áruháza

A házasságot esküvői szertartással és ünnepi ebéddel vagy vacsorával szoktuk megünnepelni.  Az esküvőre készülődés jóval hamarabb elkezdődik, a szervezést akár a házasulandók, akár valamelyik barát vagy rokon végzi. A résztvevők számától függően ez nem egy esetben nagyon komoly, sokirányú feladat. Ennek során kiemelkedően fontos elem a helyszín színvilágával harmóniában lévő esküvői dekoráció, a legmegfelelőbb dekorációs kellékek kiválasztása, beszerzése és az esküvőt megelőzően az ünnepi helyiség feldíszítése.

Ezen az oldalon a tökéletes dekorációs kellékek széles választékát találod akkor is, ha nagyobb, akkor is, ha kisebb költségvetésű esküvőt tervezel.

Mintegy 250 féle, kifejezetten esküvői dekoráció termék található a kínálatukban. Hogy mik ezek? 

Esküvői autódekorációk, asztali dekoráció, vendégajándék, tortadíszek, ültetőkártyák és –tartók, esküvői lufik, füzérek, függő díszek, lampionok. Kiemelkedően sikeresek az esküvőkre készített lufi kompozíciók. 

De nem feledkezünk meg a házasság utáni évfordulókról sem, legyen szó akár a 25. akár az 50. házassági évfordulóról. 

És az esküvőre, évfordulóra bármelyik kelléket, dekorációt választod, azt azonnal, raktárról szállítják.

Az elmúlt évben az Ünnepek Áruháza csaknem 600 esküvő sikeréhez járult hozzá. 

Ha náluk kiválasztasz valamilyen terméket az esküvőre, használhatod az ennek oldalán megjelenő termék ajánlónkat. Ez olyan termékeket kínál fel, amelyeket az előző vásárlók emellé a termék mellé megvásároltak vagy legalábbis megnéztek. Mivel fontos, hogy az esküvői dekoráció milyen összbenyomást kelt, ügyelni kell az apró részletek összhangjára. A termékajánló megkönnyíti a dolgod, mivel olyan termékeket kínál fel, amelyeket a korábbi vásárlók már összeválogattak. Az összeillő termékeket Te így már könnyebben megtalálod. Jó segítség ez számodra?

Nézzünk egy példát.

Asztali dekorációként kiválasztottál egy esküvői gyűrűs és virágmintás fehér arany szalagot. Az ehhez kapcsolódó ajánlások:

– likőrös esküvői pohár szett gyöngyökkel
– fehér csipkés esküvői dekorációs szalag
– esküvői üvegruha szett
– szív alakú esküvői szalvéta

(A termékajánló nem minden esetben jeleníti meg pontosan ugyanazt a 4 terméket.)

Annak ellenére, hogy a dekorációs kellékek sokféle színben kaphatók nálunk, az eredetileg kiválasztott szalag és az ajánlott termék alapszíne a fehér. Véletlen? Bizonyára nem.

Ha az Ünnepek Áruházában vásárolsz, széles termékválasztékot találsz. A széles választékban biztosan megtalálod mindazt, amit keresel. Ha több, kapcsolódó terméket akarsz beszerezni, a termékajánlók segítségével megtalálod azokat a termékeket is. Mindez gyorsabbá teszi a vásárlásod, több időd lesz az esküvő szervezése során másra.

Miért jó, ha innen rendeled a kellékeket, dekorációt az esküvőre? Mert bizonyosan nem fogsz csalódni. Azonnal, készletről szállítanak, gyorsan megkapod, amit rendeltél.

Csak minőségi termékeket forgalmaznak. Ezzel biztosítják, hogy vásárlóik hosszú ideig elégedettek legyenek velük.

Végül egy tanács. A tervezés, készülődés során ne hagyjátok utoljára az esküvői dekoráció, a dekorációs kellékek kiválasztását! Ha számotokra az esküvő fontos eleme a dekoráció, akkor időben kezdjétek el kiválasztani, beszerezni, hogy ne a végén legyen belőle kapkodás, rohanás. Így már akár a meghívó is a dekorációval azonos színű, stílusú lehet.

Mivel minden termékük raktáron van, a 12 óráig leadott rendeléseket akár már másnap megkaphatod.

Ha a dekorációs kellékek mellett még más termékeket is rendelsz az esküvőre vagy más alkalomra, a szállítási költség egyre csak csökken. 20.000,- Ft felett pedig a szállítás díját teljes egészében átvállalják.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!