Ha esküvőre készülődtök, a legnagyobb kérdés, akármilyen választás elé kerültök: a milyen legyen. Milyen legyen? Természetesen a legjobb.

 

Titán, mint elem

 

Ha a karikagyűrűk választása előtt álltok, hasonlóképpen álltok, a bőség zavarában. Arany legyen, ezüst legyen, mégis milyen legyen? Ha arany, akkor legyen inkább fehérarany? A menyasszonyok általában fehérarany pártiak, de mi a helyzet a vőlegény oldalán?

Mit szóltok a titánhoz? A titán gyűrű a 21. század új divatja.

Bár különböző iparágakban már igen régóta használják a titániumot, vagy rövidebb nevén titánt, az utóbbi években rendkívüli népszerűségre tett szert az ékszerkészítés világában is.

Minek köszönheti hírnevét a titán karikagyűrű?

 

A népszerűség egyik oka, hogy a súlya annyira kicsi, hogy azok is szívesen hordják a belőle készült ékszereket, akik amúgy nem szeretnek gyűrűt hordani. Jó hír tehát ez azok számára, akiket úgymond idegesítenek az ékszerek viselése. A másik fő oka, hogy nem allergizál, mivel a titániumból, – magából az anyagból- viseléskor nem oldódnak ki fémionok. Így azok is bátran hordhatják, akik fémallergiában szenvednek. A közkedveltség harmadik oka minden bizonnyal az ár lehet, hiszen a titánból készült jegygyűrűpárt sokkal kedvezőbb költséggel vásárolhatod meg, mint aranyból.

 

Mit jelent végeredményében a „titán”? A titán, titánium jelentése kemény. Kemény, mint keménydió? Vagy sokkal inkább, kemény, mint a kő?

Miért olyan különleges? Miben rejlik különlegessége? Az anyag megmunkálása körülményes, ezért is olyan különleges. Egy titánból készült ékszer viselete fémes-szürkés színe miatt különlegesnek számít. A titán előállítási eljárása költséges, azonban számos előnyös jellemzője végett felhasználása indokoltnak bizonyult.

A titán ékszer önmagában is mutatós, de jól variálható arannyal és kövekkel is, tehát nem kell azon aggódni, hogy túl puritán.

A nyers titán markáns grafitszürke színe jellegzetes, sötét-ezüstös csillogással. Fontos megjegyezni azonban, hogy a gyűrűk külső bevonata a mindennapos viselés esetén is ki van téve a természetes elhasználódásnak, ám ha kellően ápolod, tisztítod és elővigyázatosan hordjátok őket, akkor hosszú évekig megőrzik eredeti csillogásukat.

 

Miért döntsetek a titán karikagyűrű mellett?

 

  • mert szereted a különleges dolgokat, messze eltérsz az átlagtól te is, és választottad is
  • mert kedvelitek a modern, formatervezett ékszereket
  • mert allergiás vagy a fémekre vagy te, vagy a párod
  • mert alapvetően nem szereted az ékszereket, de egy könnyű gyűrűt még el tudsz fogadni
  • mert kedvező áron szeretnél jegygyűrűt vásárolni.

 

 

Meggyőző érvek, máris utána járnál? De nem tudod, hol kezdd el?

Az Ékszer e-shop honlapján – ha most regisztrálsz – máris felkarolhatsz 10% kedvezményt. Ráadásul 10.000. Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás egy forintodba sem kerül.  Itt kedvedre válogathatsz a titán gyűrűk széles skáláján, már 2895 Ft-ért is beszerezhetsz egy gyűrűt, de akár 7000 Ft-ot is rá tudsz költeni, ha nagyon a zsebed mélyébe nyúlnál.

 

A Szerelem Gyűrű oldalán megtalálhattok nem csak titán gyűrűket, de Carbid luxus ékszerek között is mazsolázgathattok. Prémium karikagyűrű kínálat, egyediség, és nem utolsósorban tartósság. Rendelhettek kényelmesen, a kedvenc fotelban hátradőlve, sőt, mivel biztosan rengeteg dolgotok van, felesleges hajcihő volna ékszerüzletről-ékszerüzletre járni, hiszen pár perc alatt megoldható a saját otthonotokból. Az online vásárlás nem csak megbízható, de még időt is megspórolhatsz vele.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!