Hazánkban csupán a 19. század elejétől vált divattá az olcsó karikagyűrű viselése.

Ha úgy döntötök, hogy összekötitek az életeteket hivatalosan is, megannyi teendő szakad a nyakatokba, de nem csak teendők tömkelege, de anyagilag is megterhelő lehet a nagy nap.

Ha nem szeretnétek olyan nagy felhajtást, csak a szűk családi kör, akkor talán megúszhatjátok olcsóbban a dolgot. Dekorációra sem kell félretenni komolyabb összegeket, hiszen manapság tarol az ún. „vintage stílus”, és egyre többen választják ezt a témát, stílust, dekorációt esküvőjük díszítéseként, amibe nem is kell komolyabban befektetni, hiszen otthon, a műhelyben, vagy akár a padláson minden beszerezhető. Célja ennek az esküvői tematikának ugyanis a régiség, az antikvitás.

A ruhákon tudtok kölcsönzéssel spórolni, ha nem vagytok azok a típusok, akik „már pedig én más göncébe nem bújok bele!”, és a meghívót is össze tudjátok eszkábálni magatok.

Talán az ékszerek azok, amit nem nagyon tudtok megúszni olcsón. Vagy mégis? Budapest a lehetőségek nagyvárosa, Itt megtalálható minden az költség hatékony kategóriától kezdve, a megfizethetőn át, egészen az exkluzív „ilyen nap csak egy van” kategóriáig.

Na de mire számíthatunk, ha betérünk egy fővárosi ékszerüzletbe? Természetesen fülig érő mosollyal fogadnak, ha kézen fogva sétálunk be.  Az ékszerész úr vagy kisasszony természetesen rövid pillantást vet ránk, majd javasol egy kategóriát, árat, annak megfelelően, hogy minket milyen kategóriába sorolt be. De persze több kategória van az ékszerek között is. Egy exkluzív arany karikagyűrű pár 300.000. Ft alatt nem csúszik fel az ujjatokra, viszont egy klasszikus, egyszerű karikagyűrűpár 50.000. Ft-ért már beszerezhető. A kérdés, hogy kinek mi az olcsó és mi a drága.

A kérdés az, hogy tényleg ezen szeretnétek spórolni? Hiszen egy életen át tervezitek hordani, és ez szerelmetek, összetartozásotok szimbóluma.

Ha válaszotok igen, olvassátok tovább a cikket, hiszen itt megtaláljátok a leghasznosabb weboldalakat erre a célra.

A karikagyurumost.hu leszűkítette a választékát csak karikagyűrűre és eljegyzési gyűrűre. Alacsony árak, viszont magas minőség!  Ráadásul most akcióval is kecsegtet jegyben járó pároknak, akik még nem szerezték be a tökéletes karikagyűrű párost! Aranyban gondolkodtok?  Az arany ékszer az örök klasszikus, ez sosem megy ki a divatból, és nem hordott még hátán a föld olyan házaspárt, akiknek ne állt volna jól. Mit szóltok egy arany karikagyűrű párhoz gyémántkővel 111.000 Ft-ért 123.000 Ft helyett? Szolid, de még is elegáns.

Az ezüst picit szolidabb, habár nem lehetne ugyanazt elmondani, mint az aranyról. Nem áll mindenkinek jól, már csak azért sem, mert az ezüst – történetesen hideg szín.

Egy klasszikus, visszafogott, nem túlhivalkodó karikagyűrűpár elérhető akár 59.200 Ft-ért is, 66.600 Ft helyett. Nézzetek szét a weboldalon, válogassatok kedvetekre.

Az Úristen, házasodunk webshopon ha szétnézünk, akár már 30.000. Ft-ért kapunk karikagyűrűt. Sőt, a tavaszi szél elhozta május havával nem csak a május kosárkákat, de 5-10%-os kedvezményeket is azok számára, akik idén nyáron házasodnak.

A Brilliancy webshopja a hideg, visszafogott színek kedvelőinek kedveskedik, itt találtok gyűrűt 60.000 ft-ért is, több kollekció közül választhattok, és ha rendelni szeretnétek, 2 hét alatt meg is érkezik.  Bájosan természetes? Titokzatos? Talán dinamikusan modern? Vagy klasszikusan elegáns? Glamour? Vagy művészien érzéki? Itt egyéniségnek megfelelően megtaláljátok az igazit. Briliáns. Nemdebár?

Az Aurart nem egy átlagos ékszerüzlet. Ennél a pontnál az olvasó hajlamos arra felé terelni a gondolatait, miszerint akkor már nem lehet olcsó. Nem, nem. Nincs az egekben az ára. 14 Karátos arany ékszer, ha súlya meghaladja az 5 g-ot, színtől és formától függetlenül 13.850 Ft/gr., mely tartalmazza a munkadíjat és az anyagárat.

Hozott törtarany esetén a munkadíj 3200 Ft/gramm, és a hozott törtaranyra 10% veszteség van.

140 000 Ft feletti ékszer megrendelés esetén egy gyémántkő jár ajándékba!  Ezért nem átlagos ékszerüzlet az Aurart, különleges naphoz különleges ékszer kell!

 

Az Ékítő Ékszerek weboldala milyen árakkal kecsegtet számunkra? Karikagyűrűt már tudsz beszerezni 20.000. Ft-ért, mely faberakással ékesített.  Megnézhetitek ezen az oldalon a top 10 karikagyűrűt, Swarowski ékszerek is rendelhetőek, ékszertartók, dobozok, valamint elegáns business ékszerek.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!