Ha éppen a szerelmed eljegyzése előtt állsz, bizonyára belegondoltál már abba, hogy milyen hatalmas anyagi költségekkel jár egy esküvő és annak előkészületei. Azonban sok mindenen lehet spórolni az esküvő kapcsán, ha átgondoltan szervezzük meg és nem mindenből a legdrágábbat szeretnénk választani.

Már a karikagyűrű megvásárlásánál sem kell több százezer forintban gondolkoznunk, egyre több olyan karikagyűrűt áruló webáruházzal találkozhatunk az interneten, ahol igen olcsó karikagyűrűhöz juthatunk. Sokszor óriási leárazásokkal is találkozhatunk.  

Összegyűjtöttünk népszerű és választékos kínálattal rendelkező ékszer webáruházakat, ahol olcsó kategóriájú karikagyűrűket is találhatunk, illetve többféle akciót vehetünk igénybe.

A Gold City karikagyűrű webáruházban már 29. 000 Ft-ért vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. Ráadásul hatalmas szín- és forma választékban válogathatunk. A karikagyűrű az olcsó ár ellenére kitűnő minőséggel és garanciával rendelkeznek. A legdrágább karikagyűrűjük is csak 139.000 Ft.

Az Úristen Házasodunk karikagyűrű webáruházban már 33.950 Ft-ért vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. Választhatunk a fehér, arany, vörös, fehér-sárga, fehér-vörös karikagyűrűk között. Utólagos méretre igazítást ingyen vállalnak. A megvásárolt karikagyűrűket számlával, jótállási jeggyel, garanciával és certifikáttal adják. A régi ékszereket nagyon magas áron beszámítják (14 karátos ékszert 7.050 Ft/g-os áron), így még olcsóbban juthatunk karikagyűrűhöz.

A Karikagyurukell.hu karikagyűrű webáruházban már 11400ft/gramm, 12000ft/gramm és 12400ft/gramm áron vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. Az üzletükben törtaranyat világpiaci áron számítanak be, így extrán olcsón tudunk karikagyűrűt vásárolni. A karikagyűrűket számlával, garanciajeggyel, magyar fémjellel és ajándék díszdobozban kapjuk meg.

Az AranyDiszkont karikagyűrű webáruházban már 16.400 Ft-ért vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. A weboldalukon 1000 darab arany karikagyűrű közül válogathatunk kedvünkre 9 és 14 karátos gyönyörű modell közül. Törtarany beszámítással még olcsóbban juthatunk karikagyűrűhöz, illetve érdemes rendszeresen követni a honlapjukat, mert több akcióval is találkozhatunk.

Az Aranyshop.hu karikagyűrű webáruházban már 2.940 Ft-ért vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. Rendkívül széles választékban találunk akciós, olcsó karikagyűrűket. Ráadásul 14 napos pénzvisszafizetési garanciával, 45 nap cseregaranciával és 1 év jótállással rendelkeznek a megvásárolt karikagyűrűk.

Az Ékszershop karikagyűrű webáruházban már 28.595 Ft-ért vásárolhatunk olcsó karikagyűrűt. A megvásárolt karikagyűrűk 40 napos pénz visszafizetési garanciával és 60 napos csere garanciával rendelkeznek. A karikagyűrűhöz ajándék díszdobozt és tisztítókendőt is adnak. Budapesten és Pécsen ingyenes átvételre is lehetőségünk van.

Az Ékszershop karikagyűrű webáruházban már 15 590 Ft-ért vásárolhatunk olcsón karikagyűrűt. Arany karikagyűrű 14 karátos aranyból készülnek és a törvényi előírásoknak megfelelően magyar fémjellel ellátott. A megrendelt ékszereket finomságot igazoló tanúsítvánnyal és díszdobozba csomagolva szállítják ki.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!