Esküvői torta Debrecen

 

Debrecen. Augusztus. Virágkarnevál. Egyetemváros. Miért ne legyen ott a nagy nap? Debrecen gyönyörű város, tökéletes hely lehet egy esküvő megtartására. Már csak az igazit kell megtalálni, de ha már ez is megvan, minden más apróság. Habár ahogy közeledünk a nagy naphoz, és a teendők több mint a fele megoldásra vár még, nem tűnnek apróságoknak. Ha már kibéreltétek a helyet, mindent elintéztetek, és „csak” a torta van hátra, na meg a boldogító igenek, mire vártok? De még mielőtt elhamarkodottan döntenétek, le kell, hogy tisztuljon a torta formája, mérete, hiszen nem mindegy, hogy hány ember számára rendelitek meg, valamint az íze sem részletkérdés. Az esküvői torta íze különös fejtörést szokott okozni, hiszen vannak válogatós vendégek, vannak ételallergiás vendégek, nem mindenki szereti ugyanazt. És persze, senki nem szeret rosszul választani.  Nem lenne jó, ha az utolsó pillanatban derülne ki, hogy rossz volt a választásunk torta tekintetében.

Először is, csak olyan tortára essen a megingathatatlan választásunk, amit már leteszteltünk előtte, a szűk családi körből többen is kóstolják meg. Mivel többet is meg fogtok kóstolni, bele eshettek abba a hibába, hogy nem tudjátok eldönteni, ez olyan, mint mikor a parfümériában rengeteg illat után már kávészemek szimatolására van szükség, hogy újra érezd az illatokat. Épp ezért ki kell kérni más véleményét is.

Igaz, mindenki a tortát várja, mint est fénypontja, viszont addigra már mindenki degeszre eszi magát minden más jóval, és félő, hogy a tortának már nem marad hely.

Kicsit feleslegesnek tűnik, hiszen már az embernek nincs is étvágya, és már csak a hagyomány miatt kihagyhatatlan esküvői kellék a tortavágási ceremónia.

A Mignon cukrászdában nem csak esküvői tortát-, de pici teasüteményeket is tudtok előrendelni, hiszen az esküvőn, amíg nem tálalnak, jó, ha van egy kis rágcsálnivaló.

3 emeletes elegáns torta, Mignon Cukrászda

Torta kínálatából elérhető számos édesség, név szerint Csokoládé torta, Feketeerdő torta, Oroszkrém torta, Puncs torta, Gesztenyés torta, Túrórudis torta, Csokiskeksz torta. A menyasszonyi torták marcipán bevonattal, állvány használattal, és Debrecenen belül ingyenes kiszállítással. Tehát még kapóra is jön, ha Budapestről, vagy máshonnan történne meg a tortarendelés, biztos, hogy még arra is rá kéne számolni.
Ha nyári esküvőben gondolkodtok, akkor a menyasszonyi torta fagylalt is lehet (ebben az esetben egyeztetés szükséges) vagy 1 személyes (Mono desszertek) igény szerint, esetleg parfék, vagy sült fagylalt.

A Szőke cukrászda még ilyen extrém, nem mindennapi, mondhatni vagány torták készítését is vállalja.

4 Emeletes nem hétköznapi esküvői torta, Desszert Álom Tortaműhely

Ti bemernétek vállalni ilyen extravagáns tortát? De tudjátok, ilyen extravagáns tortához impozáns hely is dukál.

4 emeletes esküvői klasszikus szépség, virágokkal ékesítve

Kismandula Cukrászda

Tóth sütemények Cukrászda alkotta hófehér diplomatikus tömör gyönyör nyakékkel és a környezetébe olvadó fehér rózsákkal.

 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!