Nem lehet lánybúcsú ajándékok nélkül. Ezeket persze nem kell véresen komolyan venni, lehet vicces, szexi, hasznos, vagy teljesen haszontalan is. Igazából bármi lehet, ami a hangulatot feldobja és később jó emlékkel gondol rá a menyasszony.

1.Az egyik leggyakoribb és szinte kötelező ajándék a harisnyakötő.

Mégpedig a kék harisnyakötő. Ezt viselheti a menyasszony az esküvő napján, hiszen úgyis szüksége lesz valami kékre, valami újra, valami régire, és valami kölcsönkapott dologra. Ehhez kapcsolódhat a szexi fehérnemű (a nászéjszakára), harisnyatartó, harisnya, ehető bugyi, melltartó. Szexshopokban többfélét is találhattok az utóbbiakból. Több lánybúcsúban is úgy szokás átadni az ajándékokat, hogy a menyasszony szemétbe kell kötni és egy kosárba, dobozba tenni az összes ajándékot, majd onnan kell egyesével kihúzni azokat a menyasszonynak. Ha nem találta ki, hogy mit kapott, akkor innia kellett az italából. Vicces minden alkalommal, hiszen a végére általában a menyasszony már berúgik egy kicsit így egyre nehezebben tudta kitalálni, hogy mit kapott.

2.Szexshopokban elég sokféle lánybúcsúra való ajándékot lehet venni, ami szintén elég népszerű.

A pénisz formájú feles pohártól, a péniszformájú szívószálon keresztül, a szexi wc papírig sokmindent találhattok.

Beszerezhettek akár egy felfújható gumiférfit is, amit hozzábilincselhettek a menyasszony csuklójához így az este folyamán magával kell mindenhova vinnie.

3.Kötény

Hogy egy kicsit elkanyarodjunk a konyhába, választhattok női akt kötényt, kötényt mellekkel, de hogy jó háziasszony legyen a menyasszony, nem árt ellátni egy-két könnyen elkészíthető receptet tartalmazó könyvvel, amivel a leendő férjét lenyűgözheti. Végszükség esetére beleragaszthattok néhány ételszállító szórólapot is. 

4.Fényképalbum

Emlékezetes ajándék lehet, ha készítetek egy albumot, akár csak róla akár közösen készült fényképekkel, a kiskori képektől kezdve egészen az esküvőig. Minden számára/számotokra meghatározó eseményt, élményet feleleveníthettek és kis történeteket írhattok is a képek mellé. Már online is feltölthetitek a képeket előhívásra, pl. a következő oldalon, ami akár egy nap alatt el is készül.

6.Könyv

Ehhez kapcsolódóan ötletes ajándék lehet még, ha adtok a menyasszonynak egy olyan könyvet, amibe írtok közös történeteket, idézeteket, vagy ezt vegyítitek akár képekkel, receptekkel, kedvenc versekkel stb. Készíttethettek virtuális emlékalbumot is, mely egy olyan, saját fényképekből készített kisfilm, amely speciális videóeffektekkel, rövid kép és címfeliratokkal, zenei aláfestéssel készül, hogy újra át tudjatok élni számotokra fontos pillanatokat. Ti adhatjátok meg, hogy milyen zene szóljon, illetve milyen feliratok kerüljenek a képek alá.

7.Természetesen nem maradhat el a pénisz alakú torta sem a leánybúcsúról. 

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!