Mitől lesz tökéletes egy lánybúcsú helyszín?


Nem csak a programtól lesz különleges egy lánybúcsú, hanem a helyszíntől is. A szervezés során különös figyelemmel kell lenni arra, hogy mindenki, de elsősorban a menyasszony felszabadultan érezhesse magát, lehetőleg királynői körülmények között. A legjobb lánybúcsú helyszín ezért olyan, ami évszaktól, időjárástól függetlenül is garantálja a kellemes időtöltést. Ugyan a legjobb barátnők társasága már önmagában is garancia a fesztelenségre, mégis legyünk körültekintők és adjunk az eseménynek rangot a legjobb helyszín kiválasztásával. 

Az egyediség mindig aduász egy jó program tervezésekor, így próbáljunk ennek megfelelően olyan buli helyet foglalni, ahol még nem jártunk együtt a leendő arával. Figyeljünk arra, hogy minden szolgáltatás minőségi legyen a kiválasztott lánybúcsú helyszínen és fontos opció lehet a felszereltség, dekorálhatóság is. 

Ha egy szállodát, éttermet nézünk ki, akkor informálódjunk a személyzet rugalmasságáról, a váratlan, különleges kérések kezeléséről a korábbi vendégértékelések alapján. Mielőtt döntünk, legyen tiszta a cél: csak egy óriási bulit szervezünk, vagy ennél sokkal többre törekszünk. A legújabb trend ugyanis a relaxációval egybekötött, kínos helyzetekről mentes all inclusive barátnős program. Ehhez pedig olyan lánybúcsú helyszín kell, ami kellőképpen diszkrét: hiszen, ami a menyasszony lányságának búcsúztatásán történik, annak a „titoknak” bizony ott is kell maradnia örökre, ahol megtörtént!

Lánybúcsú helyszín extrákkal?

Az egyenpóló, trükkös kis próbák, vicces filmvetítés, fiú táncosok és hasonló programok bizony kezdenek elkopni és kimenni a divatból. Ennél már több kell, hogy kitörjünk a péntek esték sablonjából. A legjobb extra, soha nem fogható meg kézzel, sokkal inkább ragad magával a szívben és a pillanatban.

A legjobb lánybúcsú helyszín is pont ilyen: teret biztosít arra, hogy magunk, helyben gyártsuk le az emlékeket, pont úgy, ahogy mindenkinek a legjobb.

Gondoljatok csak bele, milyen pazar kezdés egy közös készülődés sminkkel, fodrásszal vagy mekkora indítása az estének egy profi fotózás pezsgőzéssel egybekötve!

Ne vesszetek el helyszínek sokaságában, válasszatok olyan színteret a lányos programnak, ahol mindent egyszerre, egy helyen meg tudtok valósítani!

Az Erla Villa boutique hotel feledhetetlen lánybúcsú helyszín

Az egri Erla Villa boutique hotel príma lánybúcsú helyszín, mert tényleg exkluzív lehetőségeket rejt magában minden bulira készülő lány csapatnak. Ha helyiek vagytok, izzítsátok be a rakétákat egy alapos wellness felfrissüléssel belvárosi szállodában, ahol beltéri medence, jakuzzi, szauna és igény esetén masszázs is rendelkezésetekre áll. Ezek után jöhet a már említett fodrász, sminkes és megörökíthetitek lánykorotok legjobb pillanatait ebben az álom luxus környezetben egy profi fotóssal. Mielőtt kiléptek az éjszakába, az alapozásban a szálloda gourmet étterme lehet segítségetekre, ahol egy chef minden kéréseteket lesi. 

Ha azt szeretnétek, akár az egész házat lezárják nektek, nem gond! Lánybúcsú helyszínként rendelkezésetekre állnak rendezvénytermeik, Szalonuk is. Délutáni pool cinema, karaoke, lánykorotok retro diszkója, borkóstolóval egybekötött vérpezsdítés. Mindez az önfeledt szórakozás jegyében. Ilyen az Erla lánybúcsú világa. 


Kérjetek bátran ajánlatot egész estés, sőt, ha messzebbről érkeztek, akár 2 napos programra is! Egy kimerítő éjszaka után áldás lehet, ha diszkrét közegben, egymással privát körülmények között megosztva szembesültök a „tegnapi” buli képes „lábnyomaival”.

1.Az egy estés mókázáshoz mindenképpen legyen külsős és belsős helyszín is.

Érdemes a leendő feleség gátlásait oldandó otthon vagy vendéglátó ipari egységben kezdeni, ahol át lehet adni a vicces ajándékokat, rá lehet adni az eseményre külön gyártott pólót, trikót egyéb kiegészítőt, fátylat, kitűzőt, de menő mostanában az angyalszárny és a nyuszi fül is. Itt mindenképpen fogyasztatni kell az ünnepelttel valami töményet, hogy a gátlásait oldjuk. Ezek után érdemes felkerekedni a városban és jó idő esetén külsős feladatokat szervezni majd egy előre kiválasztott szórakozóhelyen zárni a bulit. Remek ötlet otthon kezdeni a bulit feladatokkal, játékokkal, ajándékok, elegendő mennyiségű alkohollal és tovább folytatva az utcán buliba menet vagy a szórakozóhelyen, ha nem gyalog hanem esetleg limuzinnal/taxival is lehet menni

2..Ha több napos rendezvényt terveztek, akkor érdemes valahova elutazni, ami elég messze van ahhoz, hogy ne fusson össze a vőlegénnyel illetve barátaival.

Olyan helyszínt kell választani szállásnak, amit minden barátnő ki tud fizetni, ebből ne legyen kellemetlenség. Szállásra megérkezés után el lehet kezdeni főzni, beszélgetni, inni. Az első este hogy összeverődjön a társaság elég egy szimpla buli és a következő napra már lehet készülni a feladatokkal. Amennyiben a helyszín fürdő vagy vízpart mellett van akkor másnap menjetek ki a vízpartra, fürödjetek, napozzatok és pihenjétek ki magatokat az estére. Este kezdődhet a buli ajándékokkal, játékokkal, koktélokkal, esetleg chipendal táncossal. Amennyiben kicsit aktívabbak akartok lenni, napközben menjetek el valami programra. Miután otthon már befejeztétek, amit terveztetek, indulhattok is a hajnalig tartó buliba.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!