Az esküvő egy hölgy életében az egyik legszebb nap. Azonban ahhoz, hogy a lánykéréstől az esküvőig eljusson, hosszú utat kell még megtenni. A tökéletes időpont kikeresése, illetve kitalálni, hogy délutáni, esetleg alkonyi, netán esti esküvőt szeretnénk. Eldönteni, hogy kinti, vagy benti esküvő legyen, és ha ez megvan, akkor kiválasztani magát a helyszínt. Ezután meghatározni, hogy milyen legyen a dekoráció, milyen virágok ékesítsék a hangulatot? Milyen színű és stílusú legyen a meghívó, illetve kiket is akarunk meghívni? Megtervezni az ülésrendet, kiválasztani a tanukat, koszorúslányokat, nyoszolyófiúkat, vőfélyt. Kijelölni a bevonuló zenét, esetleg zenekart, vagy dj-t szervezni. És ekkor még el se jutott a menyasszony a saját külsejének megtervezéséhez. Milyen smink, milyen haj, milyen cipő, milyen ruha? Viszont akármi is történik, megéri a sok szervezést. Teltkarcsú hölgyeknek a ruha kiválasztása nem egyszerű feladat, mivel általában az esküvői ruhaszalonoknál viszonylag kicsi választékból kell megtalálni a legszebbet. Viszont az, hogy az a ruha a legszebb, nem azt jelenti, hogy a menyasszony abban ragyogna a legszebben. Nálunk, a Miss Molett Esküvői Ruhaszalonban biztosítjuk ruhakollekciónk széles választékáról és, hogy esküvőjén elvarázsolja a násznépet megjelenésével!

Néhány tipp, ami vegyél figyelembe a ruhád kiválasztásakor!

Először is az egyik legfontosabb, hogy milyen típusú ruhák illenek hozzád:

A-vonalú fazonok

Az A-vonalú ruhák tökéletesen passzolnak a molett testalkathoz. Különösen, ha görög stílusú, azaz empire derékkal rendelkeznek. Az empire szabású ruhák azok, amelyek közvetlen a mellrész alatt vannak meghúzva, így kiemeli a dús kebleket, de mégis ízléses. Az A-fazon pedig segít kiemelni az előnyös részeket és a kevésbé előnyöseket pedig elfedi. Így összességében egy diszkrét, ideális sziluettet ad a menyasszonynak.

DropWaist fazon

A dropwaist fazonú ruhák ereje abban rejlik, hogy derék-csípő környékén választja el a szoknya részt, a felsőtesttől, így megnyújtva és karcsúsítva a felsőtestet. Mindenképpen jó választás mivel a nőies alakodat szépen kihangsúlyozza. A DropWaist szabású ruhánk közül pedig érdemes olyat választani, amelynek dekorációja mell alatt körvonalazódik. Tehát ott kezdődik a gyöngyözés, esetleg egy szép megkötő található itt, mivel ezen formabontó ruháink nem csak gyönyörűek, de olyan csodálatosan alakítják a testet, hogy száz százalékig magabiztosan fogsz egy méterrel a föld felett járni bennük menyecskévé válásodig. Illetve gyönyörűen hangsúlyozza a csípőt, ezzel még jobban vonzóvá téve a menyasszony megjelenését.

Trumpet fazon

Ismered a sellő fazont? A trumpet, más néven trombita fazon, ehhez hasonlít a legjobban, tehát a csípő alatt szélesedik ki, a különbség talán annyi, hogy a trumpet szabású ruhák a szoknyarésznél kevésbé követik a test vonalát, így könnyebb benne mozogni, mint a sellő varrású ruháknál. Bizony, így könnyebb a tánc is, illetve csodálatosan kiemeli az előnyös vonalaidat. Természetesen ezek közül a ruhák közül is érdemes olyat választani, amelyek esetleg deréknál viselnek egy szalagot, hogy még formabontóbb lehess, de mégis csodásan mutass. Gyönyörű Trumpet fazonú ruháinkban mesésen vonulhatsz oltárhoz, de a lagzin sem kell attól tartanod, hogy 5 centinél nagyobb lépéseket nem tehetsz. Nyugodtan táncra perdülhetsz.

Az a bizonyos fűző

A fűző a teltebb, csinos hölgyek nagy barátja a csodálatos napon. A fűzős ruhák biztosítják, hogy a felső résznél a ruha tökéletesen passzoljon a testedhez, ezen kívül karcsúsítja a derekadat, emellett pedig kiemeli a dekoltázsodat. Tehát a fűző egyszerűen nagyszerű találmány! Menyasszonyaink, akik ilyen szabású ruháinkat választották, tündököltek esküvőjükön és nem kellett attól tartaniuk, hogy csúszkálni fog a felső rész.

Menyasszonyi vállkendők

Mára megint egyre divatosabbak a vállkendők a menyasszonyi ruhák kiegészítőjeként. Gyakrabban találkozunk velük esküvőkön, mint fátyollal. Jól megválasztott menyasszonyi vállkendőink csodálatos összhatást biztosítanak a nagy napra. Ha pánt nélküli ruhát szeretnél, mindenképpen ajánljuk, hiszen a vállkendők titokzatos varázsa még elbűvölőbbé teszi az arákat.

Aszimmetrikus aljú menyasszonyi ruhák

Ugye neked is megvan a filmekből, amikor a koszorúslánykák a menyasszony mögött tartják a ruha alját. Gyönyörű mesébe illő jelenet, azonban a túl hosszú hátuljú ruhák meglehetősen sok kellemetlenséget okozhatnak az oltárhoz vonulás után. Erre fordulunk, arra fordulunk és már bele is csavarodtunk. Azonban nem kell lemondanunk erről a csodáról, csak szolidabb verzióban érdemes igénybe vennünk. Aszimmetrikus aljú ruháink úgy lettek kialakítva, hogy ne okozzon kellemetlenséget a menyasszony számára a mozgás, mégis csodálatos tündérmesébe illő látványt nyújtson benne. Mindenképpen jó választás az ilyen fazonú ruha.

Váll nélküli menyasszonyi ruhák

Merd megmutatni a kulcscsontodat a ruhában. Felemelő romantikát ad az arának, ha pánt-, illetve váll nélküli menyasszonyi ruhát választ magának az esküvőre. Emellett pedig megússza a pánt okozta csúszkálásokat és a folyamatos igazgatást. Az ilyen szabású ruhák csodálatosan összpontosítanak a dekoltázs részre úgy, hogy az mégis szolid és ízléses maradjon. Minden menyasszonynak ajánljuk ilyen típusú ruháinkat, mert tökéletesen kifejezi nőiességüket a nagy napon.

Ruhaszalonunkban nem csak esküvői ruhákat talál meg, hanem báli, alkalmi ruháink széles választéka közül válogathat. A fenti instrukciók ezekben a fazonokban is érvényesek. Kollekcióink úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja a legszebb, leghozzávalóbb ruhacsodát, amiben tökéletesen mutat. Emellett előnybe helyeztük a kényelmi szempontokat és így a hölgyek, akik a mi ruháinkat választják, a legnagyobb magabiztosságban állhatnak oltárhoz vagy lehetnek bálozók. Különleges mintájú ruháink egyedülállóak az országban.

MISS MOLETT Esküvői Ruhaszolon
„Nálunk az 1XL kis méretnek számít!!”

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!