Ha az esküvőnk fontosabb kellékei megvannak és a szervezést igénylő feladatok is jól állnak, akkor fordíthatunk némi időt a dekorációra, a torta egyedivé varázslására.

Megtehetjük azt is, hogy teljes mértékben a kiválasztott cukrászdára hagyjuk a stílus kialakítását, de mi magunk is vásárolhatunk olyan kellékeket, melyekkel egyedibbé tehetjük tortánkat. Az alábbi webshop-lista bizonyára megkönnyíti a keresgélés folyamatát, a megfelelő termék kiválasztását.

www.4udesign.hu

A legjobb helyen járunk, ha valamilyen sziluett alakot szeretnénk tortánkba tűzni. A díszeket bükkfából készítik és rendelhetjük őket natúr formában, vagy arany, illetve ezüst színben is. Manapság igencsak közkedveltek, mivel egyszerűek, mégis stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek tortánknak. A klasszikus figurák között általában a Mr. és Mrs. feliratok mellett a házaspár szerepel, de találunk olyan díszt is, melybe akár a mi nevünket is belefoglaltathatjuk. Választhatunk olyan ábrázolást is, melyben akár gyermek vagy valamilyen kiskedvenc szerepel. Léteznek olyan figurák, melyek a foglalkozásra is utalnak, viszont ezek száma korlátozott a millió foglalkozáshoz viszonyítva.

Ha ez sem lenne megfelelő, akkor jöhetnek a mesehősök, mint Mickey és Minnie vagy Szépség és a Szörnyeteg.

Találhatunk azonban olyan különleges és vicces figurákat is, melyeken nagyot derülhet a násznép, így inkább ez utóbbi kategóriát érdemes alaposabban végig mazsolázni. Ha a kiszállítást MPL futárszolgálattal kérjük, akkor 20 kg-ig 890,-Ft-ot kell fizetnünk érte. Ha Posta Pontra vagy Posta csomagautomatába kérjük a kiszállítást, akkor 20 kg-ig 990,-Ft plusz költség terhel minket. A kiszállítás a feladástól számított két munkanapon belül megtörténik.

www.heliumking.hu

A weboldal nevével ellentétben nem csak léggömbökkel, de minden más ünnephez szükséges dekorációval is foglalkozik. A tortakiegészítők esetében itt hiányoznak a sziluettek, viszont találunk egyéb tortába tűzhető dekorációt pl. feliratokat és műgyanta figurákat. Az utóbbiak mérete körülbelül 13-18 cm, áruk 2.000-3.000,-Ft között mozog. A figurák kidolgozottsága nem túl precíz, témájuk viszont sokszor humoros, így mosolyt csalnak a vendégek arcára.

A legkülönlegesebb talán a házaspár traktoron való ábrázolása, ami valljuk be, nem egy megszokott ábrázolásmód. 

 

www.eskuvoibolt.hu

A Dekorálombolthoz hasonlóan olyan gyűjtőoldal, ahol rengeteg esküvőhöz szükséges kelléket találunk tematikusan összefoglalva. Itt fellelhetők a humoros támájú műgyanta figurák, és a tortába tűzhető sziluettek is.

A sziluettek nem kartonból, hanem fából készülnek, így bármelyik tortába bátran beletűzhetők. Az oldal mellett szóljon, hogy a megrendelést követő napon már házhoz is szállítanak, ráadásul 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, vagyis ha nem olyan a termék, mint amit a képen láttuk, akár vissza is igényelhetjük az árát. 15.000,-Ft-os rendelés felett pedig ingyenes a kiszállítás. A kiszállítást a DPD végzi a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül, költsége utánvét esetében 1.290,-Ft. Az oldal hátránya, hogy webes rendelés esetén csak utánvétes, ráadásul készpénzes fizetéssel van lehetőség kiegyenlíteni megrendelt termékünk árát.

 

www.tortadiszek.hu

 

A weboldal kimondottan tortadíszekkel foglalkozik, viszont meglepő módon nagyon kevés esküvői dekoráció áll rendelkezésünkre. Tortánkra kizárólag strassz betűket tudunk vásárolni, bár azok kialakítása nagyon exkluzív, mivel különleges betűtípust használnak. A betűk 11,5 cm magasak és 6,5 cm szélesek, anyagukat tekintve pedig műanyagból készülnek, így elég strapabírók, ráadásul a díszeket két pálcával is rögzíteni tudjuk, így biztosan nem mozdulnak el. A betűk ára darabonként 2.500,-Ft, kiszállításukat pedig GLS futárszolgálat biztosítja Magyarország területén.

 A kiszállítási idő 3-5 munkanap, míg annak költsége 5 kg-ig 1.800,-Ft, 5 kg fölött 3.000,-Ft, 30.000,-Ft-os vásárlás esetén ingyenes.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!