Esküvői torta Miskolc

Balajti Miskolc.jpg

Meglátni és megszeretni, első látásra beleszeretni, egy szempillantás alatt eljegyezni. Nem a tökéletes esküvő megszervezése a kihívás, sokkal inkább megtalálni életünk párját. De talán ha túl vagyunk a „nehezén”, nagyobb kihívásként éljük meg az esküvői előkészületek lebonyolítását, hiszen mindenből a legjobbat akarjuk. Ha Miskolc városában akarjuk megtartani életünk legszebbnek, legcsodásabbnak ígérkező napját, akkor,- ha nem vagyunk ismerősök Miskolc városában – akkor érdemes szakértőkhöz fordulnunk, hol legyen, hol készítsünk képeket, kire bízzuk a dekorációt, milyen legyen a menü, honnan szerezzük be az esküvői tortát.  Na, igen, a torta. A jegyespárnak megannyi teendő mellett komoly fejtörést okoz még az esküvői torta kiválasztása is. Nem könnyű feladat eldönteni, hogy milyen ízű és mekkora legyen az esküvő fénypontja, az esküvői torta. Na és hány emelet játsszon?  A megfelelő forma és az alkalmi díszítés kiválasztása sem könnyű feladat. Ha magunk akarjuk megoldani ezt a kérdést, esküvőszervező nélkül, akkor nem árt egy kicsit kutakodnunk, tapasztalatokat végig olvasni, ismerősöket végig kérdezni, sok cikkbe beleásni magunkat.

De miért is választottátok Miskolcot? Egyikőtök talán Miskolc város szülötte, ha nem mindkettőtök? Vagy talán a Miskolci Egyetemen ismerkedtetek meg, és gondoltátok, mivel ez a közös kettőtökben azon kívül, hogy összetartoztok, legyen itt a nagy nap? Együtt jártatok az előadásokra, a vizsgákra, és a cukrászdák sem ismeretlenek előttetek, hiszen itt estek meg az első randevúk, a csoporttársakkal ide ültetek be vizsgák előtt, vagy vizsgaidőszak zárásaképp, hiszen meg kell adni a módját méltóképpen egy vizsgaidőszak búcsúztatásának, hát még egy esküvőnek.

gasztroműhely torta.jpg

És most tortanézőben vagytok. Milyen esküvői tortára gondoltatok? Ha az egyszerűség hívei vagytok, és nem akarjátok, hogy az esküvőtökön másképp legyen, hiszen igaz, hogy egyszer házasodik az ember,- jobb esetben – de a nagy rongyrázás, giccsparádé- nem ti vagytok, akkor igazat kell, hogy adjak nektek, hiszen önmagatokat kell adnotok itt is, hiszen itt lesznek a rokonaitok, barátaitok. Tehát ha a torta is egyszerű legyen, de ízléses, és mégis nagyszerű, akkor a Balajti Cukrászda lesz a ti cukrászdátok! Egyszerű, még is szép, tetején a táncra perdült szerelmespár pont olyan, mint a torta.

Mit szólnátok hozzá, ha ugyanott készülne a tortátok, ahol kerülne lebonyolításra az egész rendezvény? Bizony, a Gasztroműhely Cukrászat a teljes dekorációt vállalja, az asztali futótól, a függönyvilágításig, és itt nincs vége, folytatódik a komplett elegáns terítékkel, és a technikai háttér megszervezésével, tehát kész stáb áll rendelkezésetekre! Na és a torta?

Úgy vélem, a mellékelt kép egyenesen magáért beszél! Stílusos, egyedi, modern.

A Desszertem tortaműhely csakis természetes, kiváló alapanyagokat használ fel, amelyet maguk a készítők is megesznek. Piskótáikat maguk készítik főzött krémekkel, csak és kizárólag prémium alapanyagokból. A világ egyik legjobb csokoládéjával  a Valrhonával dolgoznak, a krémekbe valódi vajat, tejszínt csempésznek. Nem használnak mesterséges anyagokat, tartósítószert és színezéket!

vvvvvv.jpg

Eszetekbe jutott már hogy legyen egy cukormentes tortátok is? Hiszen olyan sok cukorbeteg van, fogyókúrázó, és valljuk be, nem utolsó sorban nem kifejezetten egészséges. A Cukormentes Cukrászdában beszerezhetőek a cukormentes édességek.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!