Egy esküvők a kiegészítők nem hangsúlyosak, de nélkülük nem lenne olyan tökéletes az összkép. Ezt a sok év esküvők világában eltöltött év alatt tapasztalhattuk. Így a kiegészítők kiválasztása ugyanolyan nagy odafigyelést igényel, mint a ruháké vagy a helyszíné.
Most beszéljünk egy ilyen, kicsit a ritkán emlegetett, de fontos kiegészítőről. A menyasszonyi táskáról. A nagy nap fontos kelléke menyasszonyi táska is, az ideálisat megtalálni pedig nem is olyan egyszerű, mint azt képzelnénk, hiszen fontos, hogy harmonizáljon a ruhával és cipővel, praktikus legyen, mégis szép.

Ha még nincs konkrét elképzelésed a menyasszonyi retikült illetően, jó helyen jársz, megmutatjuk, milyen lehetőségek várnak!
A menyasszonyi táskák kínálata szinte ugyanolyan széles, mint a ruháké és a cipőké, íme, a legnépszerűbb fazonok.

A tipikus szütyő fazon

Sokan választják, a legnépszerűbb darabok egyike. Alakja egy tornazsákra emlékeztet. Anyagban, színben természetesen passzoljon a ruhához.

Kapcsos kistáskák

Finom, tárcafazonú, letisztult retikült, mely tökéletes kiegészítője lehet a legegyszerűbb fazonú, visszafogott ruhának is. Ugyan nincs benne túl sok hely, néhány papírzsebkendő és egy rúzs épp elférnek benne.

Színes

A legtöbben még mindig ismerjük és hiszünk abban a babonában, hogy a menyasszonyon legyen valami kék. Mindenki másképp oldja ezt meg, de remek lehetőség lehet, hogy a menyasszonyi táska színe vagy kiegészítője lehet valami kék. Stílusos és praktikus megoldás.

KÜlönleges és feltűnő

Különleges, feltűnő darabok választása remek inspiráció lehet számodra, például egy nagy masnis modell. Pénztárca fazonjánál fogva nincs benne sok hely, ám az a néhány apróság elfér benne, amire egy menyasszonynak szüksége van.

Csipke

A csipkéhez hasonlóan a gyöngy is népszerű kiegészítője a menyasszony ruhájának, mely visszaköszönhet a ruhán, cipőn, de természetesen a táskán is gyönyörű és ünnepi megjelenést kölcsönöz. Egy gyöngyökkel kivarrt, feltűnő darab remekül megy egy törtfehér vagy pezsgőszínű ruhához, de akár hófehérhez is nagyszerű választás.

Bézs

Furcsának hathat, de ideális és praktikus megoldás lehet egy nude vagy bézs színű darab. Nem csak egy visszafogott esküvői ruha kiegészítője lehet, hanem későbbiekben használható egy koktélruhához vagy akár egy hétköznapi farmer póló kombinációhoz is.

RoMAntikus

Egy romantikus, habos babos esküvői ruha ideális kiegészítője lehet egy könnyű muszlinból készült púderszínű táska, igazán letisztult és visszafogott darab. Ilyen stílusú táskát választhatsz a koszorúslányoknak is, így színben harmonizálhat a megjelenésetek.

Boríték

Boríték táska: mivel nem szükséges a menyasszonynak sok mindent magánál tartania, így a célnak tökéletesen megfelelhet egy boríték táska, amibe zsepit, iratokat, rúzst tudunk dugni.

Összefoglalás

 

Ugyancsak igaz itt is, mint az esküvői fátylakra, hogy a ruhaszalonokban általában a legtöbb esetben biztosítanak menyasszonyi táskát is. Szinte bármilyen méretbe és alakban, így ott könnyen választhatunk. Azonban sokan az esküvői táskát egy életre szóló emléknek szánják, így felmerül a kérdés, hogy hol tudjuk megvásárolni.
Mivel a táskák elég sok helyen megkaphatók, így nem feltétlenül szükséges egy esküvői szalonban vásárolnunk. Egy olcsóbb darab is funkcionálhat ragyogóan, és egy drága táska is tönkre teheti a gondosan megtervezett megjelenést. A legfontosabb, hogy a mi céljainknak és ízlésünknek megfeleljen.
Bátrabb, varrni tudó menyasszonyok akár saját maguknak is elkészíthetik nem csak a szütyő táskát, de ragyogó videókat lehet találni egy boríték táska megvarrásáról is.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!