Minden esküvői ruha egy külön történet. Hiszen a tökéletes ruha megtalálásáról minden menyasszony mesélni tudna. Válasszon exkluzív menyasszonyi ruháink közül, hogy hercegnővé tehessük az Ön történetében!

Az esküvő egy csodálatos nap minden pár életében. Az az elképesztő pillanat, amikor a menyasszonyt a ruhájában megpillantja a vőlegény, s élete szerelme felé elindul. Az egész násznép tekintetével követi, hiszen ha akarná se tudná levenni róla a szemét, olyan gyönyörű. A barátok és család körében kimondják egymásnak a boldogító igent. Valami felemelő ez a jelenet.

Azonban, hogy minden tökéletesen menjen, rengeteg szervezési és rendezési munkát kell elvégeznie az ifjú párnak. Először is, ki kell találni, hogy hol szeretnének esküdni. Kültéren, vagy beltéren, s meg kell határozniuk a pontos helyszínt. Majd ha megvan a helyszín, ki kell tűzniük az esküvő időpontját. Ezután kitalálni, hogy kiket is szeretnének meghívni és a meghívót megtervezni. Majd jöhet a dekoráció. Milyen virágot szeretnénk, milyen hangulatot akarunk teremteni a színekkel és ehhez melyeket használjuk. Milyen ételt szolgáljanak fel a pincérek és egyáltalán pincérek legyenek, vagy esetleg svédasztal? Zenekart szeretnénk hívni, esetleg egy dj-t? Kit kérjünk meg tanúnak? Kik legyenek a koszorúslányok, illetve a nyoszolyófiúk? Milyen ruhát válasszunk nekik? Hol legyen az esküvői fotózás, illetve kit kérjünk meg? 

És akkor el is érkeztünk azokhoz a pontokhoz, ami inkább már valóban a párt érinti és nem a násznépet. Mit is viseljünk a fotózáson és az esküvőn?

exkluzív menyasszonyi ruhák

Először is menyasszonyként el kell döntened, hogy milyen fazonú ruhát szeretnél viselni a nagy napon. Néhány támpontot összegyűjtöttünk, hogy milyen típusú exkluzív esküvői ruháink közül érdemes válogatnod.

Ha körte alakkal rendelkezel, tehát viszonylag keskeny a vállad, viszont a csípőd szélesebb, akkor te a legszerencsésebbikek egyike vagy. Alakod egészen biztosan lenyűgözi az ellenkező nem képviselőit. Ezt tekintik talán a legnőiesebb alkatnak. Ebben az esetben mivel felül vékonyabb és alul teltebb vagy, ennek az optikai ellensúlyozására kell tenni a nagyobb hangsúlyt.

Az első ajánlatunk az A-vonalú exkluzív esküvői ruháink. Ezekben tökéletesen festesz majd, hiszen ez felül keskeny és szélesedik kifelé, ezzel átvéve a te alakodat is. De elbűvölően festhetsz egy empire stílusú ruhában is, hiszen ezek a fazonú ruhák is lazán bővülnek lefelé, így eltakarván az esetleges súlyfelesleget. Azonban, ha mindig is lenyűgöztek a tündérmesék és már sokszor elképzelted magadat Cinderella, Belle, netán Auróra, esetleg Tiana ruhájában, akkor remek hírünk van. Megvalósíthatod exkluzív hercegnős ruhaajánlatainkkal az álmodat és ragyoghatsz bennük, akár egy királykisasszony. Ha pedig valami extravagánsra vágysz, válogathatsz exkluzív felemás szabású ruháink közül. Ezzel igazán formabontó, mégis elbűvölő lehetsz.

exkluzív menyasszonyi ruhák

Ha az alma alak jellemző rád, tehát viszonylag keskeny vállad és csípőd van, s inkább a derekad az, ami erősebb, akkor jó hírünk van. Nálunk megtalálod az alakodra tökéletesen illő exkluzív esküvői ruhákat.

Ebben az esetben a derekadról kell elvenni a hangsúlyt, illetve karcsúsítani azt, s az összpontosítást a vállaidra helyezni, amitől törékeny, mégis szexi hatást kelthetsz. Illetve ha alma alkatod van, érdemes megnyújtani az összképet és hosszú ruhát választani, egy izgalmas magassarkúval. Amivel óvatosan bánunk ruháink kialakításánál a te alakodat figyelembe véve, hogy a viszonylag kevés díszítő elemet használunk, mivel az vastagítja a menyasszony alakját és előnytelen részeket kiemeli.

exkluzív menyasszonyi ruhák

A tipikus homokóra alak. Ha a tested vonala követi a 90-60-90-es arányokat, akkor a te alakod homokóra, tehát a modellek kisugárzásával rendelkezik. Óriási szerencséd van mindenki által irigyelt alakoddal, hiszen talán ez az alak az, amire a legtöbb fazonú és stílusú ruha tökéletesen passzol, mint ahogy az a magazinokban is megjelenik.

Exkluzív ruhakollekciónkból erősen ajánljuk figyelmedbe, a sellő fazonú ruháinkat, hiszen ez egyszerűen tökéletesen kiemeli a csodálatos derekadat és csípődet. Azonban ha nem tetszik kifejezetten ez a stílus, akkor az egyenes vonalú exkluzív ruháinkban is csodálatosan festhetsz. Ugyanis a szűk egybeszabott felsőrész és szoknya lágyan követi a tested vonalát és kiemeli, hogy mennyire lenyűgözően szép is az. Azonban egy biztos, minden ruha csodálatosan fog rajtad állni, csak talán ez a két fazon az, amely a legjobban kihangsúlyozza adottságaidat.

exkluzív menyasszonyi ruhák

Ha kicsit fiúsabb alkatod van, tehát a tested vonala szinte egyenes a váll-derék-csípő tengelyen, akkor sincs aggódni valód. Nagyon sok exkluzív ruhánkból válogathatsz.

Az A vonalú ruháinkban egyszerűen mesésen mutatsz. A sellő szabásban megjelenésed egészen biztosan elvarázsol majd mindenkit. Ha pedig szeretnél hercegnő lenni életed nagy napján, jó hírünk van, hercegnő stílusú menyasszonyi ruháinkban tündökölve lépdelhetsz életed párja elé.

exkluzív menyasszonyi ruhák
Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!