Magyar esküvő magazin

Ha már tervezgetnénk az esküvőt, de még maga az alap ötlet sincs meg, érdemes máshonnan is inspirációt merítenünk. Ezek az inspirációk származhatnak más emberektől, fotósok munkájából, videósok munkájából, esküvői újságokból, weboldalakról.

Magyarországon a legkiemelkedőbb esküvői fórum, a Magyar esküvő magazin.

Ez az oldal nem csak azok számára ajánlott, akik esküvő előtt állnak, hanem azoknak is, akik csak a szervezésben szeretnének részt venni, vagy azoknak, akik csak oda vannak ezekért a csodás napokért. Hiszen ha vetünk egy pillantást az oldalra, megfigyelhetjük, hogy megannyi érdekességről olvashatunk.

De mik találhatóak meg benne pontosan?

Őszintén? Körülbelül minden.

A nyitó lap legfontosabb öt része:

  • Esküvői divat
  • Esküvőszervezés
  • Hasznos tudnivalók
  • Esküvői galériák
  • Inspirációk

Esküvői divat

Ebben a fülben rengeteg az esküvői divatokkal kapcsolatos cikkeket olvashatunk, szerezhetünk információkat az elmúlt évek trendjeiről. Informálódhatunk rengeteg magyar mennyasszonyi ruha tervező munkáiról.

Esküvőszervezés

Ebben a fülben inkább a meghívók kerülnek előtérbe, a programok tökéletes lebonyolításai, egy-két tipp az ajándékokra, és legfőképp a szervezés csodáiról írnak.

Hasznos tudnivalók

Ebben a rovatban megtalálhatóak olyan cikkek is, amik nem csak esküvő előtt álló embereknek szól, vagy olyanoknak, akik már össze házasodtak. Találhatunk rengeteg kapcsolat ápolási tanácsot, egy-két pszichológiai témájú cikket, vagy esetleg különböző személyiségi kérdést megválaszoló bejegyzést.

Esküvői galériák

Személy szerint, nekem ez az egyik kedvenc fülem az oldalon, hiszen itt rengeteg időt el lehet tölteni nézelődéssel, mivel csodálatos képeket pillanthatunk meg, rengeteg kategóriában. Elkezdve az esküvői ruhától, van itt kép sminkről, frizuráról, dekorációról, csokrokról, koszorúslány ruhákról…körülbelül mindenről.

Inspirációk

Az utolsó fül nálam elnyerte a legkreatívabb fül címet, ugyanis itt olyan inspirációkkal találkozhatunk, amik színekre vannak bontva, össze gyűjtve megannyi csodás fénykép, színben passzoló kockák. Ezek közül biztos, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló darabot és el tud indulni egy sajátos stílusban. Vagy akár ötleteket tud gyűjteni egy-két kiegészítővel kapcsolatosan.

Tehát az egész fórum gyönyörű ötleteket tartalmaz magában, kortól függetlenül ajánlott mindenkinek. Nem számít, hogy egyedülálló, férjes, vagy eljegyzettek vagyunk éppen, az oldal mindenféle kreatív dologgal fel tudja dobni a napjainkat, rengeteget tanulhatunk, rengeteget fejlődhetünk az oldal segítségével.

Azoknak az embereknek, akik viszont esküvő szervezők, vagy most lettek eljegyezve, akár a saját esküvőjük szervezése előtt állnak, szinte kötelező ez az oldal, nem csak a kreatív ötletek miatt, de az egész téma megannyi csodás pillanatot hordoz magában, segít már a hangulat kialakításában. Meghozza a kedvünket a szervezéshez, be motiválódunk a képektől, szövegektől esetleg videóktól. Megismerkedünk a magyar szervezők, divattervezők munkájával, kreatívabb szemmel tudunk tekinteni a dekorációkra. Néha még akár egy-két párkapcsolati problémánk is meg tud oldódni, a bejegyzések elolvasása után.

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!