Vidéki esküvő helyszínek

Nem minden ember szeretné az esküvőjét a fővárosban tartani, rengetegen vannak, akik inkább vidéki helyeket választanak erre a nagy napra. Ha esetleg te is közéjük tartozol, mindenképpen olvasd el a cikkünket, ugyanis összegyűjtöttünk kilenc stílusos vidéki esküvőhelyszínt.

Vidéki esküvőhelyszínek

  1. Platános kúria – Balástya

„Az épületegyüttes egy 30 hektáros birtokon található, ligetes rétekkel, és erdővel körülvéve.  Amikor megálmodtuk, a fő szempont a mai kor elvárásainak megfelelő, családbarát vendéglátóhely kialakítása volt, az elmúlt századok elegáns, vidéki nyugalmat árasztó stílusának megtartásával.”

http://platanoskuria.hu/hu/

  • Páskom Cottage – Lajoskomárom

„A hely a hagyomány és modernitás ötvözése, a Lajoskomáromi szőlőhegyhez, természethez, a faluhoz való ragaszkodás eredménye, mely  gasztronómiai érdekességekkel párosul.
Harmonikusan koncentrálódik a múlt és jelen kézműveseinek gondos munkája a kőben, fában, szövetben és az ételekben. A nyugalmat és békességet árasztó környezet feltöltődést jelent a ma világában. „

http://www.paskom.hu/index.php/hu/

  • Babérliget Kúria – Polány

„Babérliget maga a megtestesült vidéki báj, illatos levendulabokraival és fűszerkertjével a mesés Provence-ot idézi. A kúria a romantikára vágyó párok számára a nyugalom szigetét, az élménykereső társaságoknak kalandos kikapcsolódást, a családoknak pedig az önfeledt közös pillanatokat hozza el. A béke otthona, mégis izgalmas programokkal kecsegtet.”

http://www.baberliget.com/hu/kuria.html

  • Kosbor panzió – Magyarszombatfa

„ A Kosbor Panzió hagyományos őrségi építészeti stílusban épült, de a legmodernebb gépészetet rejti magában. A vendégek pihenését tágas szobák, hangulatos étkező, kellemes borozó, kényelmes teraszok, csendes kerti pihenők szolgálják.”

https://kosborpanzio.hu/pf/a-panzio/

  • Óbester panzió – Badacsony

„ Az Óbester Panzió, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra, szőlőbirtokokkal és diófákkal övezett környezetben található. Családi panziónk egy mintegy 200 éves épületben üzemel, ahol huszonnégy szállóvendéget tudunk elhelyezni és közel kétszer ennyi vendéget tudunk leültetni grill éttermünkben és hangulatos borpincénkben.”

http://www.obester.hu/

  • Káli Art Inn – Köveskál

„ A Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék télen nyugodt, tavasszal tündöklő, nyáron pezsgő, és ősszel elbűvölő. A medence földrajzi középpontjában fekvő Köveskál település neve a honfoglalás körül itt letelepedett Kál nemzetség emlékét őrzi. „

https://www.kaliartinn.hu/

  • Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda – Szigetmonostor

„ Valahogy ezen a szigeten, helyükön vannak a dolgok, az eperföldek, a madarak, a rózsabokrok, a tornácok. S ez a Ház is ilyen. Elfészkelődhetnek benne a tárgyak és az emberek. Ha nem tudnánk, hogy vendégként érkeztünk, úgy éreznénk, hogy otthon vagyunk. Tulajdonképpen így is, hogy tudjuk. „

https://www.rosinante.hu/

  • Hotel Botanica Vendégház – Dánszentmiklós

„ Dánszentmiklós mai jellege a 19. században kezdett kialakulni az egykori kastélyok, kúriák, közép- és kisbirtokok körül. A négy felújított kastély közül a Plósz kastély a Hotel Botanica közvetlen szomszédja. A vendégházhoz tartozó terület az egykori kastély része volt, parkjának változatos növényzetét többek között 150 éves osztrák fenyők, hatalmasra nőtt tölgyek és platánok alkotják. A csodás és óvott, minden évszakban élvezhető növényvilág teszi kertünket páratlanná. A felújított régi épület teraszairól megcsodálható az ősi fákkal teli kert és szinte hallhatóvá válik a csend, amit csupán a természet zajai törnek meg.”

http://hotelbotanica.hu/
  • Nomád Hotel – Noszvaj

„ Minőségi vendéglátás, együtt és hosszútávon gondolkodás, a helyi értékek ismerése és megmutatása – ezek az alapgondolatok, amelyek ma is működtetik a Nomádot, itt Noszvaj Síkfőúton, a völgyben.”

http://www.nomadhotel.hu/

Reméljük, tudtunk segíteni a válogatásban, és tudtunk újat mutatni nektek. Ezek közül a csodálatos helyek közül kedvetekre válogathattok, a jó vendéglátás és mesés helyszín mindegyiknél adott!

Ha tetszett a cikk küld el barátaidnak, ismerőseidnek!